33 yorum yapılan videoda 90 izlenim var ve reklam yok

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
sa arkadaşlar böle bi video var ama reklam yok 33 yorum almış ve 30 beğeni var ama 90 izlenim var ve reklam yok videoda ama açık gözüküyor reklam

bunun hakkında bilgisi olan varmı kategorisin ideğiştirdim hala reklam yok

birde bu videoların kategorisini yanlış seçersek reklam çıkmama ve tbm ve bgbm düşermi teşekkürler

---------- Mesaj saat 02:00:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:23:10 civarında gönderildi. ----------

güncel arkadaşlar bilgi verebilcek yokmu

Videon ne ile alakali? Yetiskin icerikli ise eger reklam olmamasi normal. 90 izlenimde kalmasinin sebebi youtube un guncellememis olmasindandir buyuk ihtimal.Yarina duzelir. Eger videon yetiskin icerikliyse etiket,baslik ve aciklamani degistirirsen bi sure sonra reklam cikmaya baslar.

o profil resmin Müslüman kardeşliğine edilmiş bir küfürdür.

bende senin profil resmini bana edilmiş bir küfür olarak görüyorum onu napıcaz? bunları burdan yazmana gerek yok özel mesaj diye bir şey var. hatta hiç dile getirmene gerek yok. durduk yere sataşıyorsunuz insanlara.

o profil resmin Müslüman kardeşliğine edilmiş bir küfürdür.

Bak güzel kardeşim burada herkes beni tanır bilir.1 insanı kırmadım incitmedim saygısızlık etmedim büyük küçük gözetmeden.Benden saygısız bir kelime duyan varsa bu forumdan defolur giderim ancak herkes haddini bilecek.Ben size dil uzatmadıysam sizin bana dil uzatmaya hakkınız yok.Senin ortadoğudaki müslüman kardeşlerinden önce benim bu ülkenin çıkarları için hayatını feda etmiş gencecik fidanlarım var.Tartışmaya girmek istemiyorum zira burası yeri değildir.Size verebileceğim en saygılı cevabım budur.Farklı görüşten insanlar bazıları için zenginlik bazıları için de rahatsız edicidir.Zenginlik olarak görenlerin arasına davet ediyorum sizi.Profil resmimi ve imzamı küfür algılamak isterseniz algılarsınız güzel kardeşim.Cevap atmak isterseniz şayet özel mesajı kullanın lütfen boştan yere konu kilitlenmesin.Saygılar.

Beyler ilk önce şu profil fotolarınızı kaldırın. Yasak!

Daha sonrada bu mesajdan itibaren konu sadece içerikte yardıma yönelik olsun.

Yarın videon güncellenir Youtube genellikle böyledir sonradan eski haline geliyor ama zaman alıyor.

Tamam şu an tam anlamıyla yapmış bulunuyorum.Diğer üyelere de aynı yaptırımı istiyorum bir üyeniz olarak.Saygılar.
Anlayışınız için teşekkürler. Yarın öğlene kadar süresi var arkadaş henüz sayfada yenilenmedi. Görünce değişmediği taktirde gerekli işlem yapılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri