35 bine kadar araba tavsiyleriniz.

r10 dan gelıyorum hocam ben youtube dan oncesıde var bu işlerin. Paranın %70i youtube dışı youtube da sansım gulmedı pek desem yerıdır

işin espirisi tabikide milyon dolarlık arabalar nasibin olur inşallah kardeşim.
040320131422178571983_2.jpg

Toyoto Auris 1.6 D 2011 modelini alırsın sanırsam.
Otomatik tabiki dizel...

Ford Focus, Mondeo sedanları oldukça iyi.30-35.000 tlye çokta güzel dizel bulunur.
Eğer gerçekten sedan diyorsanız mondeoyu tek geçerim. Zarar etmeden aldığınız fiyata da satarsınız.
Bunun dışında hb golf yeni kasalarına yada polonun yeni kasaları da düşünülebilir.

C3-c4 yeni kasaları 2011 falan dizel çok az yakar. 2008 c3 var bende bir depo 45 litre 1000 km gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

meganeden şaşma derim 1.5 dizeller çok az yakıyor

35 verıyorsan bırazdaha ver insignia al vallaha bı kullandım damagımda kaldı tadi :) 2010 focus kullandım oda cok guzel hosuma gıttı 2007 vectra kullandım oda cok guzel tabi insignia ya guzel bi tüp attırrsan yakıtıda baya dusuyor arkadasımın ınsıgnıası 55 kurus yakıyordu 3100 e bı tup attırdı 27 28 kurus yakıyor . :) tabi insignia bıraz tuzlu ama onerebilcegim focus veya vectra . he dusuk model alırım dıyorsan 2002 2003 E46 kasa bmw de alabilirsin .Suan dusundum de param olsa ben ne araba alacagımı bende bılmıyorum ama bunlardan biri olurdu :)

Yeni Clio Touch Turbo 90 bg Stop & Start
38.600 TL sıfır liste fiyatı 0.9 motor yakıt,parça,servis mantıklı bence...

yahu gece gece soktun aklıma arabaları bı saattır araba bakıyorum anca bakıoz :) :)

Elimde 2008 model Megane 1,5 Dizel değişeni kazası boyası olmayan araç mevcut düşünürsen bakımı herşeyi nizami yapılmış bir araç pm at yeterli

Bu arada ilk mesajım sana kısmet oldu.

Elimde 2008 model Megane 1,5 Dizel değişeni kazası boyası olmayan araç mevcut düşünürsen bakımı herşeyi nizami yapılmış bir araç pm at yeterli

Bu arada ilk mesajım sana kısmet oldu.

kaç binde :D

muhtemelen ford focus alırız.
yada chevrolet cruze
yada honda city.
2010

kaç binde :D

muhtemelen ford focus alırız.
yada chevrolet cruze
yada honda city.
2010

95-96 binde araç

Muhtemel Cruze güzeldir ama fazla yakar dizel yok benzinli o araca LPG gitmez
Honda city güzeldir. Parçası pahalı artı benzinli çok yakar benzin ama o aracın biçimini begenmiyorum yinede siz bilirsin.

Ford focus iyidir sağlamdır. Ama kıyaslama yap dersen bana bu 3 arabada
City-Cruze-Focus derim çünkü Ford arabaları çok dingil takoz gibi araçlar

95-96 binde araç

Muhtemel Cruze güzeldir ama fazla yakar dizel yok benzinli o araca LPG gitmez
Honda city güzeldir. Parçası pahalı artı benzinli çok yakar benzin ama o aracın biçimini begenmiyorum yinede siz bilirsin.

Ford focus iyidir sağlamdır. Ama kıyaslama yap dersen bana bu 3 arabada
City-Cruze-Focus derim çünkü Ford arabaları çok dingil takoz gibi araçlar

bu 3 unden senelik masrafı hangisinin en az olur
ford da city de cruze da benzin+lpg olarak kullanılcak
3 üde 2010 model. kasko masko bakım vs. hangısının en az olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri