Arkadaşlar merhaba .Sadece 39 tlye Kendinize yada işinize özel .com .net vb uzantılı web sitesine sahip olmak istiyorsunuz ancak bu işlerden pek anlamıyorsanız size yardımcı olabilirim.
-Çalışma Stilim-
ÖRNEK SİTE : Klipcim.com | 1080p Kalitesinde Klip Çekimi Ve Montajı
1: Siteniz için belirlediğiniz ismi örnek= www.1234567abc.com bana bildiriyorsunuz.
Eğer bu alan adı boş ise ben sizin için bütün işlemleri halledip size bu domaini alıyorum.
2: Hosting yani websitenizin internetteki hafızasını da ben kendim alıyor ve domain ve hosting arasındaki bağlantı için gerekli işlemleri hallediyorum.yaklaşık 5 saat içinde onay alıyoruz.
3: Hızlı çalışmak ve maliyetleri düşürebilmek adına çalıştığım hosting şirketinin bize sunduğu bir çok hazır şablon dan bir tanesini seçiyorsunuz.
4: Sitenizden tam olarak ne beklediğinizi sizinle ilgili hangi bilgileri barındırması gerektirdiği . Ana sayfa ve alt sayfalar olmak üzere dileklerinizi bana bildiriyorsunuz.
5: 1 gün içerisinde sitenizi tamamlayıp size teslim ediyorum
ÜSTELİK DİLEDİĞİNİZDE GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPABİLMENİZ İÇİN TEMEL BİLGİLERİDE SİTEYİ TESLİM EDERKEN SİZİ BİLGİLENDİRİYOR VE İLERİ TARİHLERDE DE TAKILDIĞINIZ KISIMLARDA YARDIMCI OLARAK DESTEĞİMİ SÜRDÜRÜYORUMEğer bu alan adı boş ise ben sizin için bütün işlemleri halledip size bu domaini alıyorum.
2: Hosting yani websitenizin internetteki hafızasını da ben kendim alıyor ve domain ve hosting arasındaki bağlantı için gerekli işlemleri hallediyorum.yaklaşık 5 saat içinde onay alıyoruz.
3: Hızlı çalışmak ve maliyetleri düşürebilmek adına çalıştığım hosting şirketinin bize sunduğu bir çok hazır şablon dan bir tanesini seçiyorsunuz.
4: Sitenizden tam olarak ne beklediğinizi sizinle ilgili hangi bilgileri barındırması gerektirdiği . Ana sayfa ve alt sayfalar olmak üzere dileklerinizi bana bildiriyorsunuz.
5: 1 gün içerisinde sitenizi tamamlayıp size teslim ediyorum
ÖRNEK SİTE : Klipcim.com | 1080p Kalitesinde Klip Çekimi Ve Montajı