3cx detaylı anlatım ( video )

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
güzel bende bu sorunu yaşıyordum.

Kısaca arkadaşlar aldığımız 10 numarayı kullandıktan sonra silmiyoruz eğer silersek bu numaralar tekrar karşımıza geliyor ve bu telefon numarası kullanılmış hatası alıyoruz şahsen bende siliyordum ama artık silmicem.

güzel konu hocam teşekkürler.

tşkler, bunu sizden öğrendikten sonra sır gibi sakladım bunu uzun süre, demek diğer arkadaşların öğrenmesi bu güne nasipmiş. İnşallah iyi kullanırlar da, aldıkları numaraları silmezler

Bende arama gelmiyor.Hiçbir sorun gözükmüyor ama arama gelmiyor.Sizde böyle oluyor mu?

tşkler, bunu sizden öğrendikten sonra sır gibi sakladım bunu uzun süre, demek diğer arkadaşların öğrenmesi bu güne nasipmiş. İnşallah iyi kullanırlar da, aldıkları numaraları silmezler

Hocam çok fazla mesaj gelince bir video çekeyim dedim. Videoda dediğim gibi milyonlarca numara var. gün geçtikçe zaten ekleniyor. yeterki aldığınız numaraları silmeyin.

güzel bende bu sorunu yaşıyordum.

Kısaca arkadaşlar aldığımız 10 numarayı kullandıktan sonra silmiyoruz eğer silersek bu numaralar tekrar karşımıza geliyor ve bu telefon numarası kullanılmış hatası alıyoruz şahsen bende siliyordum ama artık silmicem.

güzel konu hocam teşekkürler.

Hocam silmezseniz çok seviniriz. o zaman hiçbir zaman hata almayız :) gereksiz konular açılmaz.

Bende arama gelmiyor.Hiçbir sorun gözükmüyor ama arama gelmiyor.Sizde böyle oluyor mu?

Birkaç saat önce genel bir sorun vardı arama gelmiyordu. ama şuan problem yok. Birdaha deneyin. Olmazsa skype ekleyin detaylı yardıcı olayım hocam skype: wardom01

Son düzenleme:
Teşekkürler ancak 3cx li hesapların bir bir kapandığı bir dönemde çoğunluğun alternatiflere yöneldiğini düşünüyorum.

Güzel bir çalışma olmuş izzettin :) herkes aynı duyarlılıkta olursa böyle sorunlar kısa sürede aşılacaktır.

hocam elinize sağlık çok güzel paylaşım, eski versiyon linkini sonda verecem demişsiniz unuttunuz galiba hocam size zahmet onuda verirmisiniz

Paylaşım 10 numara teşekkürler. Ancak şu an ayarlar tam olmasına rağmen arama gelmiyor. Sorun bende galiba sadece.
x lite kullanıyorum.

15+ nasıl geçiyorsunuz arkadaşlar ?
bana arama geliyor ancak 15+ dk sorun veriyor bir türlü doğrulayamadım... [MENTION=13317]mavera[/MENTION] kardeşim 15+ nasıl yapıyorsun...

15+ nasıl geçiyorsunuz arkadaşlar ?
bana arama geliyor ancak 15+ dk sorun veriyor bir türlü doğrulayamadım... [MENTION=13317]mavera[/MENTION] kardeşim 15+ nasıl yapıyorsun...

hocam zaten videoda detaylı gösterdim. yani +15 te nasıl bir sorun çıkıyor detaylı yazarsanız yardımcı olayım

Güzel bir şekilde anlatmışsın eline ağzına sağlık :)

tek kullanımlık maili bilmiyodum tşkler

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] gmail açarken telefon onayı gelmemesi için ne yapıyorsunuz ?

Kullanılmamış telefon bulamıyoruz

hocam zaten videoda nasıl yapacağınızı gösterdim. videoyu izlerseniz kullanılmamış numaraları bulacaksınız ;)

arada genel sorunlar oluyor arama gelmiyebiliyor. ama sizinde atladğıınız bir durum olabilir. programda On Hook yazıp arama gelmiyorsa ya genel bir sorun vardır yada sizin bilgisayarınızda bir sorun vardır.

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] gmail açarken telefon onayı gelmemesi için ne yapıyorsunuz ?

Normalde sorması gerekiyordu. genel olarak sorar ama sormaması için genelde temizliği iyi yaparım. bir mail açtıktan sonra tarayıcıyı kapatırım. temizliğimi yapar öyle açar devam ederim. gizli modda kullanırım tarıyıcıyı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri