3cx detaylı anlatım ( video )

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Videoyu izledim ve aynen öyle yapıyorum. Malesef hep bana denk geliyor herhalde :)

arada genel sorunlar oluyor arama gelmiyebiliyor. ama sizinde atladğıınız bir durum olabilir. programda On Hook yazıp arama gelmiyorsa ya genel bir sorun vardır yada sizin bilgisayarınızda bir sorun vardır.
on hook yazıyordu hocam ara ara deniyim ozaman teşekkürler

bilmeyen arkadaşlar için çokiyipaylaşım olmuş

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] temizliği bende çok iyi yapıyorum ama benim makinede hiç olmadı .. hep onay istedi yani gmail açarken..

ilk defa kulaniyorum 3cx sistemini, dediklerinizi yapiyorum fakat arama gelmiyor. Ne yapabilirim (nerde hatam olabilir) ?

3cx de diss yerine cannock seçin eger telefon calmassa arama gelmesse bunu denemekte fayda var .

süper paylaşım hocam. teşekkürler. 3cx de öğrenmiş oldum :D Bu sayede çok kolay bi şekilde onay işlemini yapabilirim

sıcak kanlı anlatışından dolayı çok teşekkürler

hocam rasgelede cıkmazda neyse zati orda topu topu bikaç tane oluo neyse 1/100 ihtimali kullanmısın ve denk gelmiş iyiymiş :D

arkadaşlar sorun var, tek kullanımlık mail sitesi mail gelmiyor farklı siteler kullandım bu kezde, numarayı kullanıyorum kodu gönderiyor ama 3cx arama gelmiyor. kullanıcı şifre vb ayarlarda sıkıntı söz konusu yok.

Son düzenleme:
arkadaşlar sorun var, tek kullanımlık mail sitesi mail gelmiyor farklı siteler kullandım bu kezde, numarayı kullanıyorum kodu gönderiyor ama 3cx arama gelmiyor. kullanıcı şifre vb ayarlarda sıkıntı söz konusu yok.

tek kullanimlik mail nie kullaniyosun m bi suru mail var elinde , modemi resetlediysen , 3cx i kapatip acman lazim , arka planda calisiyo ya kendileri...
gorev yoneticisinden kapat komple , ac tekrar . bakalim duzeldek mi

Son düzenleme:
tek kullanimlik mail nie kullaniyosun m bi suru mail var elinde , modemi resetlediysen , 3cx i kapatip acman lazim , arka planda calisiyo ya kendileri...
gorev yoneticisinden kapat komple , ac tekrar . bakalim duzeldek mi

usta attım reset ,temizledim bir adet aldım ikinciyi almak istediğimde aynı sıkıntıyı yapmaya başladı galiba pc emekli oldu..formatlamak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri