3CX Numara Daha Önce Kullanılmış Hatası

06Quarrel

Kayıtlı Üye
Merhabalar yeni gmail ve kanal açtıktan sonra telefon onayı yapmak için 3cxden aldığım numarayı yazdığımda bu numara daha önce kullanılmış diyor. Ancak ilginç olansa aynı numarayı eskiden açılmış bir kanalı onaylamaya çalıştığımda sorunsuz çalıyor. Kanal açarken ip değiştiriyorum çerezleri siliyorum ccleaner ile... Numara bulabiliyor musunuz 3cx'te 2-3 gündür?

Numarayı aldıktan sonra silip yeni numara alıyor bazı arkadaşlar durum böyle oluncada kullanılmış hesaplar 3cx in sisteminde birikiyor ve başka insanlar üye olunca onlara kullanılmış numaralar gidiyor haliyle, 3cx e üye olun 10 numara alın ve kullanılmış numara çıksa da numaraları silmeyin arkadaşlar yeni üyelik açıp bir 10 numara daha alın böylece havuzda kullanılmış hesap olmaz herkese yeni numaralar gelir.

sorunun çözümü için ayrıyeten yapılacak bir şey var mı hocam?

Hocam gozunuze 1 alan kodunu kestirin 10 hesap alin kullanin ama bumaralari hesapdan silmeyin yeni bi 3cx hesabi daha alin yine ayni anlan kodundan 10 numara daha alin her yeni hesap acip o alandan 10 numara istediginizde yeni numaralar uretiyor ve hic bir zaman bu numara kullanilmistir diye bir yaziyla karsilasmazsiniz benim uyguladigim yöntem bu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam gozunuze 1 alan kodunu kestirin 10 hesap alin kullanin ama bumaralari hesapdan silmeyin yeni bi 3cx hesabi daha alin yine ayni anlan kodundan 10 numara daha alin her yeni hesap acip o alandan 10 numara istediginizde yeni numaralar uretiyor ve hic bir zaman bu numara kullanilmistir diye bir yaziyla karsilasmazsiniz benim uyguladigim yöntem bu

diyelim ki 10 numara aldım ben bunun 4 tanesını kullandım sonra sılmeyeceğim orayı sonra gidip yeni hesap acıp 10 numara daha alacağım farklı mı verecek numaraları?

Evet ama register yapcan ilk once aldigin 10 numarayi sonra ayni yerden yeni 3cx hesabi acip ayni yerden 10 numara istediginde sana baska 10 numara daha uretecek kullanilmamis hic

teşekkürler ancak bir numara aldım mesela bunu yeni açtığım 1. kanalda denediğimde kullanılmış diyor ancak eski açtığım 2. kanalda aynı numarayı denediğimde kullanılmış falan demiyor direk arama geliyor.

bende numara bulamadım hiç hepsi kullanılmış ya.insan gibi kullanmıyorlarki silip silip tekrar alıyorlar yeni numara üretilmiyor sildikleri eski numaralar havuzda kalıyor.
başka yöntemde yok sanırım yada anlatan yok, tabi bir yandan haklılar böyle insanlar oldukça kim paylaşır :(
bir iki anlatılan yöntem var ama onlarda çok uzun sürüyor.

aynen öyle hocam sanırım kanal satın almaktan başka çare yok gibi gözüküyor...

aynen öyle hocam sanırım kanal satın almaktan başka çare yok gibi gözüküyor...

valla 1 saat önce görseydm 10 tane tertmemiz 10 günlük kanalları sildim bende uy edindim 1 haftada tüketemezsem kanallarımı siliyorum ondan :D verirdim size hocam hayrına

valla 1 saat önce görseydm 10 tane tertmemiz 10 günlük kanalları sildim bende uy edindim 1 haftada tüketemezsem kanallarımı siliyorum ondan :D
boş tertemiz kanalı niye siliyorsun ki millet 3-4 senelik kanalları pahalı veriyor eski olduğu için sen eskidi diye siliyorsun :) beklemiş eski kanal daha sağlam olur

boş tertemiz kanalı niye siliyorsun ki millet 3-4 senelik kanalları pahalı veriyor eski olduğu için sen eskidi diye siliyorsun :) beklemiş eski kanal daha sağlam olur

ne bileym hocam Kendim açtığımdan zaten bir problem olmadığı için kanallarda keşke silmeseydim verirdim ihtiyacı görülürdü arkadaşın

Aynen katılıyorum.Bir işinde suyunu kaçırmasak olmaz.İlla en kolayına kaçıcaz.Biraz emek harcayıp yeni e-mail açın ve eski hesaptaki numaraları silmeyin lütfen.Herkez rahat etsin.
Numarayı aldıktan sonra silip yeni numara alıyor bazı arkadaşlar durum böyle oluncada kullanılmış hesaplar 3cx in sisteminde birikiyor ve başka insanlar üye olunca onlara kullanılmış numaralar gidiyor haliyle, 3cx e üye olun 10 numara alın ve kullanılmış numara çıksa da numaraları silmeyin arkadaşlar yeni üyelik açıp bir 10 numara daha alın böylece havuzda kullanılmış hesap olmaz herkese yeni numaralar gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri