3cx Numara Kalmadı

• Kullanıcı Fernando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
numara satışı gibi bu tarz şeyleri yönetimin yasaklaması lazım ne güzel kullanıyoduk sorunsuz yeni numara verdi ama bakalım arama gelicekmi onu daha denemedim

Aynen hocam geldi millet rekabet ayağına 10k numara sattı..Bizde böyle kaldık ortada. Şuan siz numara alabiliyor musunuz ?

Nasıl yani hocam, ne yönlendirmesine izin vermiyor?

Hani numaraları verince numaraya tıklayıp register yazıyorduk sonrasında arama geliyordu ya bende o register yazısını yazdırmıyor ama numara veriyor.

EDİT : şimdi baktım şuan sorun yok bende numarayıda veriyor, aramada geliyor.Kafasına göremi çalışıyor bu site bide anlayabilsem :D

Son düzenleme:
5 adet onay yapabiliriz hemen kanılınıza lazım olan varsa tanesi 1 Tl den kendime saklıyodum ama gerek kalmadı

buradan toplu telefon satışı yapanlara sesleniyorum.Kazanacağınız 2 3 lira için bu kadar kişinin ekmeğiyle oynuyorsunuz.Yapmayın.

ben kayıt olmaya çalışıyorum hata veriyor bunun bi çözümü var mı

1-Şuanda yeni bir mail ile numara alıp sorunsuz şekilde onay yaptıran var mı ?
2-Eskiden kayıtlı mail ile yeni numara alıp onay yaptıran varmı ?

Bu 3cx 3 gün önce böyle bir karar aldı,Adsensede 3 gün önce ciddi bir karar almıştı birbiri ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum biri Amerika biri onun yavrusu ingiltere..

Bu 3cx 3 gün önce böyle bir karar aldı,Adsensede 3 gün önce ciddi bir karar almıştı birbiri ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum biri Amerika biri onun yavrusu ingiltere..

3 günkü adsense nin aldığı önemli karar nedir acaba. Merak ettim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3cx den numara aldım arama geliyorda ses kesik kesik geliyor

arkadaşlar bende eposatam ile kayıt yapmıştım ama şifre unuttum nasıl şifre yeniycez şifre sıfırlama yei neresi ?

bekler 2 gündür arama gelmiyor nedeni nedir:S

3CX onay kodu satılır . :) tanesi 25 kuruş en az 100 kod satılır

eski hesaplarla alıp sildikçe en kısa zamanda bütün numaralar kullanılmıştır hatası verecek tamamen bitecek sistem.

https://www.telng.com/ukddi.html 10 dk lık mailler ile buradan kayıt olun numaraları silmeyin

inşallah 3cx komple yasaklanır.yeter abi yeter.aldığınız kanalları silip tekrar almayın.hepimize kullanılmış kod geliyor.Yeter bıktım bilinçsiz hareket ediişinizden.Biz sizin aldığınız numaralarla uğraşmak zorundamıyız ? . İnsnaların hakkına girmeye ne kadar meraklısınız.Bu tip numara alıp silip aynı hesaplarla tekrardan kod alıp iş yapanlara sesleniyorum.en değerli şeyim olan zamanımı çalıyorsunuz ve eğer hakkım varsa bi gram sizlere helal etmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri