3cx Numara Kalmadı

• Kullanıcı Fernando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam yanlış anlamayın da, kurtarma v.s yaptığınızda arkadaşın 3cx i çalmayacak mı?

arkadaşlar bi çözümü yok mu bu işin 1 saatir tekrar tekrar yeni numara alıyorum hiç biri olmuyor

adamlar ekip halinde geceli gündüzlü kanal onaylıyorlar:) sora böyle oluyo kendi kanal açana kalmıyo. çözüm yok sanırım sorsan oda para kazanıyo.

yaw arkadaşlar ben kaç kere belirttim forumda, hala bu sorunu diyenler var
3cx te bi dünya numara var

sorun kesinlikle 3cx ten kaynaklı değil
sorun kanallardan kaynaklı

yani bir kanalı 2 yada 3 kullanılmış numara denerseniz
daha o kanal spama giriyor
milyon tane kullanılmamış numarada denesen genede kullanıldı der
siz o aldığınız numaraları başka kanallar için deneyin
göreceksiniz sorunun numaralardan kaynaklanmadığını

yaw arkadaşlar ben kaç kere belirttim forumda, hala bu sorunu diyenler var
3cx te bi dünya numara var

sorun kesinlikle 3cx ten kaynaklı değil
sorun kanallardan kaynaklı

yani bir kanalı 2 yada 3 kullanılmış numara denerseniz
daha o kanal spama giriyor
milyon tane kullanılmamış numarada denesen genede kullanıldı der
siz o aldığınız numaraları başka kanallar için deneyin
göreceksiniz sorunun numaralardan kaynaklanmadığını

Bu yorumu dikkate alsın herkes, öğlen testler yaptım 2 - 3 kullanılmış numaradan sonra hiç bir numarayı kabul etmiyor sistem.Bir nevi spama felan giriyorsunuz.

Bu yorumu dikkate alsın herkes, öğlen testler yaptım 2 - 3 kullanılmış numaradan sonra hiç bir numarayı kabul etmiyor sistem.Bir nevi spama felan giriyorsunuz.

ayrıca bu şekilde spama giren kanallar 2 yada 2 gün sonra düzeliyor
tabi tekrardan bu 2 3 gün içinde numara denememeniz lazım 2 3 gün bekleyip öyle deneyin

Bende hiçbir sıkıntı yok sabahtan beri kaç tane kanal açtım .

1 kanalda 2-3 farklı kullanılmış numarayı denerseniz otomatik hep kullanılmış der. Bu googleden kaynaklı bir şey. İsterseniz o denediğiniz kanala istediğiniz kullanılmamış bir telefon girin gene kullanılmış diyecektir. Bi nevi bugta kalıyor diyelim. 3CX'ten bir bölge belirleyin. Sonrada hep aynı bölgeden alın. Aldığınız numaraları silmeyin.1 numaradan 4 tane onay kodu isteyebiliyorsun. Sildiğiniz numaralar 3CX havuzuna düşüyor ve başkası o numarayı kendi kanalında kullanıyor. Farklı İp'ler çakışınca veya diğer adamın kanalları kapanınca sizinde kanallarınız uçuyor. Ondan sonrada herkez 3cx'ten biliyor kanal kapanmalarını. Ben 3 tane farklı bölge belirledim. Hep ordan alıyorum şuana kadar kullanılmış numara hiç vermedi.

bu 3cx den acılan kanallar kapanmıyormu hocam kapanacak kanal ıcın neden boyle bir ugraş var anlamış degilim :S ?

bu 3cx den acılan kanallar kapanmıyormu hocam kapanacak kanal ıcın neden boyle bir ugraş var anlamış degilim :S ?

3cx den kapanan kanal diye bişey yok . 3cx kullanmayı bilmeyenler aldıkları numaraları siliyor sonra ceremesini kanal satıcıları (yani biz) çekiyoruz.

ayrıca bu şekilde spama giren kanallar 2 yada 2 gün sonra düzeliyor
tabi tekrardan bu 2 3 gün içinde numara denememeniz lazım 2 3 gün bekleyip öyle deneyin

2-3 güne gerek yok ip değiştir çerezleri temizle tamamen ccleanerle 3cx'ten kullanılmamış numara bul. O kullanılmamış numaralarla onayla açtığın kanalı.

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/40791-3cx-detayli-anlatim-video.html
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/41376-3cx-arama-gelmeme-sorunu-cozum.html

Baştaki konuda nasıl kullanılmamış numara alınacağını gösteriyor arkadaş.

Alttaki konuda ise bende yazılı olarak anlattım.

kanalların kapanıp kapanmaması böyle 3cx ile uzaktan yakından zerre kadar alakası yok

google youtub için geliştirdiği akıllı bir spam botu var
o spam botunda birkaç kriter var
o kriterlere bir kanal girdimi bot hemen kanalı gümletiyor

3cx den kapanan kanal diye bişey yok . 3cx kullanmayı bilmeyenler aldıkları numaraları siliyor sonra ceremesini kanal satıcıları (yani biz) çekiyoruz.

Youtube nın botları Ip lerin hangi ülke Nolarin hangi ülke ve aradaki bu farkli No Ve ülke Ip ini tespit edemeyecek kadar kalitesiz bir bot degıl hocam .

Hocam benim önceden gerçek telefon ile onayladığım 15 hesabım kapandı spamdan. Video yüklemedim giriş yapmadım kanallara. Köşede duruyordu acaba gerçek telefonla açılan kanallar kapanmıyor mu? Yani kulaktan doğma bilgilerle gelmeyin varsa kanıt sunun. 3CX'ten kapanıyor diye. 3cx'le açtığım yaklaşık 50 kanala 300'e yakın video attım. Hiç birinde kapanma yok. Mail açış şekliyle ve 3CX'i kullanmayla alakalı. Her 3CX'i kullanan kullanılmamış numara alacağım derken aldığı numaraları siliyor o numaralar 3CX havuzuna düşüyor ondan sonra olan herkeze oluyor kanallar bunun yüzünden kapanıyor. 1 numaradan 2-3 kanal açıldığı için.

Youtube nın botları Ip lerin hangi ülke Nolarin hangi ülke ve aradaki bu farkli No Ve ülke Ip ini tespit edemeyecek kadar kalitesiz bir bot degıl hocam .

Türkiyedeki ip adreslerinin neredeyse hiçbiri sabit değil. Modemi aç kapa değişsin ?
3cx ile kanal açmayı bilmeyenler-açamayanlar 3cx i kötülüyor,
veya gidip kanal açmayı bilmeyen birinden alıyor kanallar toplu kapanınca suç 3cx in oluyor . Benim kaç aylık kanallarım var hiçbir şey olmadı ,son kıyımdan forumdaki konuyu görünce haberim oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri