Bende direk çalışıyor sorun yok istersen 2 dk onaylıyayım.
teşekkürler kendim yapmam lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende direk çalışıyor sorun yok istersen 2 dk onaylıyayım.
2 Gündür kanal açamıyoruz kuruttu kanal satıcıları.
2 Gündür kanal açamıyoruz kuruttu kanal satıcıları.
Ben başka birşey söylemedimki ekmeğe bakmak için numara alamıyoruz. Alıyolar dünya kanal sora boşken bile patlıyo olan bize oluyo.Herkez ekmeğinin peşinde hocam.
yaw arkadaşlar ben kaç kere belirttim forumda, hala bu sorunu diyenler var
3cx te bi dünya numara var
sorun kesinlikle 3cx ten kaynaklı değil
sorun kanallardan kaynaklı
yani bir kanalı 2 yada 3 kullanılmış numara denerseniz
daha o kanal spama giriyor
milyon tane kullanılmamış numarada denesen genede kullanıldı der
siz o aldığınız numaraları başka kanallar için deneyin
göreceksiniz sorunun numaralardan kaynaklanmadığını
Bu yorumu dikkate alsın herkes, öğlen testler yaptım 2 - 3 kullanılmış numaradan sonra hiç bir numarayı kabul etmiyor sistem.Bir nevi spama felan giriyorsunuz.
Bu yorumu dikkate alsın herkes, öğlen testler yaptım 2 - 3 kullanılmış numaradan sonra hiç bir numarayı kabul etmiyor sistem.Bir nevi spama felan giriyorsunuz.
bu 3cx den acılan kanallar kapanmıyormu hocam kapanacak kanal ıcın neden boyle bir ugraş var anlamış degilim :S ?
ayrıca bu şekilde spama giren kanallar 2 yada 2 gün sonra düzeliyor
tabi tekrardan bu 2 3 gün içinde numara denememeniz lazım 2 3 gün bekleyip öyle deneyin
bu 3cx den acılan kanallar kapanmıyormu hocam kapanacak kanal ıcın neden boyle bir ugraş var anlamış degilim :S ?
3cx den kapanan kanal diye bişey yok . 3cx kullanmayı bilmeyenler aldıkları numaraları siliyor sonra ceremesini kanal satıcıları (yani biz) çekiyoruz.
Youtube nın botları Ip lerin hangi ülke Nolarin hangi ülke ve aradaki bu farkli No Ve ülke Ip ini tespit edemeyecek kadar kalitesiz bir bot degıl hocam .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.