3CX Sorunları [TEK KONU]

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan 3cx sorun yok :) bende çalışıyor On Hook çıkıyor . sisteme giriş yapılıyor ama numara biraz geç geliyor 1 2 dk sürüyor. ve onay kodu gelirken bayanın sesi değişmiş şifrenizi kimseyle paylaşmayın :)

Şuan 3cx sorun yok :) bende çalışıyor On Hook çıkıyor . sisteme giriş yapılıyor ama numara biraz geç geliyor 1 2 dk sürüyor. ve onay kodu gelirken bayanın sesi değişmiş şifrenizi kimseyle paylaşmayın :)

ha o bayan vardı zaten :D çok uzun konusuyor:D

sorunu nasıl hallettin acaba silipdemi tekrar kurdunuz bende hala duzelmedi

söyle durum var sanırım 1k 2k alanlar yandı demekki çöp oldu numaralar

yeni uye olup öyle denemelisiniz

Son düzenleme:
1k 2k olayı bitti tüm hesaplar silimiş yeni kayıt alınması lazım ve 2 numara alınıyor .. numara uzun süre çıkamaya bilir 1 ila 2 dk arası sürüyor bilginiz olsun arkadaşlar .

şuan için bi çözümü yok gündüz bi kanal açtım şimdi baktım bağlanmıyo sağlam bi küfür ettim rahatladım :) Ay sonu paralı sürüme geçicez diyolardı belki onun işlemleri yapılıyo

aslında iyi yaptı bu 3cx spamcılardan kurtuluruz

Arkadaşlar çözüm tekrar yeni üyeklik alacaksınız tüm üyelikler silindi ve hook çalışmıyor..

Arkadaşlar sorun çözülmüştür yeni üyelik aldığınızda 3cx çalışıyor ESKİ HESAPLARDA SIKINTI VAR SANIRIM TÜM ÜYELİKLERİ SIFIRLADILAR... az önce yeni üyelik aldım çalıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri