3CX Sorunları [TEK KONU]

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlardada sip giris yerleri v.s. yok cok karısık.
Sagol yinede :)

Hocam ilk etapta bir sip alıyorsunuz yani üye olduğunuzda bir tek sip veriyor. Daha sonra aldığınız tüm numaraları tek sipten kontrol ediyorsunuz. Ben uzun zamandır kullanmıyorum ama hollanda vb bir çok ülkeden numara alınabiliyor hemde her numara alımında 100 numara falan alabiliyorsunuz. Biraz araştırmanız öğrenmeniz lazım.
Önce üye oluyorsunuz sip kodunuz oluyor.
Daha sonra kücük bir meblag ile numara alabiliyorsunuz. Numaraya para vermiyorsunuz. Gelen mesaj tel. vb gibi şeylerde hesabınızdan bakiye düşülüyor. Sanırım türk lirası ile 15 tl gibi bir fiyata başlanğıç paketi var. Şu an kullanmadığım için resimli anlatım falan pek yapamayacağım ama ingilizce bilen arkadaşlar siteyi incelerse anlarlar zaten.

Hocam 3cx numaraları için bu sitenin programını kullanamıyormuşsunuz

Ama dediğim gibi siteden bir üyelik alıyorsunuz yukarıdaki resimde görüldügü gibi usarname yazan yer sip no 6 haneli, diğeri siteye üyelik şifreniz alttaki neydi hatırlamıyorum zaten anlatıyor sitesinde.. Bu ücretli tel sistemini kullanmak isterseniz ingiltere USA vb. birçok ülkenin numarası var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şuanda 3CX çalışıyormu ? 1 haftadır bende on hook olmuyor.....No conneted de kalıyor ? genel bi sorun mu ?

on hook oluyorda sürekli kullanılmış numaralar veriyor :D

kardşeim telefon teması üzerinden kullanıcı adı ve şifreyi nasıl giiryorduk acaba ordmaı bi hata yapıyorum ?kullanmaya kullnamaya unutmuşum :)

Aksama kadar yardimci olan olmazsa pc basina gectigimde resmini cekerim hocam.

Ondan once yeni bir hesap acip ordan dwner misin? Eski hesaplar calismiyor diye bi sey hatirliyorum gecmis sayfalarda konusulan.

rd7a63.png

Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Yokmu derdime derman olacak :)

bu 3cx telefonundan açtığım kanallar 30 video atmaya gelmiyor hemen kapanıyor..Numara istemeden açılan kanallar 100 200 videoya bile bir şey olmuyor. Tesadüf müdür nedir? 3cx işine gireli 1 hafta oldu niye kapanıyor anlamıyorum?

3cx bugün onhook olmuyor varmıdır aynı sorunu yaşayan?

İyi İNGİLİZCESİ yada HOLLANDA DİLİNİ BİLEN birileri şu siteyi bir çözsün yahu.. Eğer ucuzsa 3CX ten bile kolay... Tek sip numarası ile onlarca yüzlerce telefon numarası kullanabılıyor sunuz? Sitede sağ kenarda canlı destek bile var. Bir konuşun Ben epey konuştumda fiyatı çözemedim :)
http://www.xeloq.com/

bu linkte destek:http://www.xeloq.com/support-form/

http://www.xeloq.com/telephone-numbers/ Ayrıca bu linkten telefon numaralarını istiyorsunuz. Orada yazan pasaport kimlik bilgisi olayına bakmayın. Bazı ülkelerde geçerliymiş o.. Amerika vb de geçerli değil.. Zaten bunu gösterin bir yer daha vardı sitede simdi bulamadıml.

Çözünce burada da paylaşında bilelim beni etiketleyin

Son düzenleme:
bunlar sistemi belirli süreyle gerimi alıyolar aynı numaraları baştan tekrar vermeye başlamış

3cx bugün onhook olmuyor varmıdır aynı sorunu yaşayan?

İyi İNGİLİZCESİ yada HOLLANDA DİLİNİ BİLEN birileri şu siteyi bir çözsün yahu.. Eğer ucuzsa 3CX ten bile kolay... Tek sip numarası ile onlarca yüzlerce telefon numarası kullanabılıyor sunuz? Sitede sağ kenarda canlı destek bile var. Bir konuşun Ben epey konuştumda fiyatı çözemedim :)
XeloQ's Hosted VoIP - get your own PBX in The Cloud

bu linkte destek:XeloQ Support form - get instant help on your VoIP related problems.

Buy International Telephone Numbers (DID's) - XeloQ Ayrıca bu linkten telefon numaralarını istiyorsunuz. Orada yazan pasaport kimlik bilgisi olayına bakmayın. Bazı ülkelerde geçerliymiş o.. Amerika vb de geçerli değil.. Zaten bunu gösterin bir yer daha vardı sitede simdi bulamadıml.

Çözünce burada da paylaşında bilelim beni etiketleyin

This will just cost you € 4,99 per month including 1 local telephone number! Read on!

aylık 5 euro 1 numara sanırım

This will just cost you € 4,99 per month including 1 local telephone number! Read on!

aylık 5 euro 1 numara sanırım

Edit.. Hesaba para yatırdım denedim dediğin gibi bir numarayı 5 euro ya veriyorlarmış :) Pazarlıkla 2 euroya kadar düştüler.. Paypaldan ödeme yapmıştım destekle görüştüm ödemeyi geri aldım şükür :)

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------

[/COLOR]3CX sorunu anlaşılmıştır sanırım tüm hesaplara bir kaç günlük süre verilmiş.. Elimdeki bu hafta aldığım numaralar on hook olmuyordu. Az önce yeni hesap aldım çalışıyor. Bir kaç günlük hesaplar aktif değil... Bilginize

Son düzenleme:
çalışan bir numara kalmamış koca sistemde

benim sorunum var acil yardıma ihtiyacım var.
numarayı yazıyorum arama geliyor fakat ses gelmiyor.

durum bu

gdfg.png

Son düzenleme:
benim sorunum var acil yardıma ihtiyacım var.
numarayı yazıyorum arama geliyor fakat ses gelmiyor.

durum bu

gdfg.png

belki denemiş olabilirsin ama aynı durumu yaşadığımda sorunu mikrofana bir jak takarak çözmüştüm.
mikrofon jak'ı boştaysa ses gelmiyor. birde böyle deneyin..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri