Arkadaşlar yeni üye oldu bir arkadaşım telefon on hook olmuyor connectin 1 2 diye gidiyor neden acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar yeni üye oldu bir arkadaşım telefon on hook olmuyor connectin 1 2 diye gidiyor neden acaba?
3cx eski sürümünü yükledinizmi hocam yeni sürümde genelde bu hatayı veriyor. o yüzden eski sürümü yüklemeniz gerekiyor. ona rağmen o hatayı alıyorsanız. kablosuz bağlanıyorsanız. kablo takıp internete bağlanın olmasa kabloyu çıkartıp tekrar kablosuza dönün düzelir. yine olmazsa genel bir sorun vardır genelde 2 3 saate düzeir.
Aynı sorun bendede var 2 gündür . Sorunu bulabildiniz miArkadaşlar yeni üye oldu bir arkadaşım telefon on hook olmuyor connectin 1 2 diye gidiyor neden acaba?
Aynı sorun bendede var 2 gündür . Sorunu bulabildiniz mi
Ben buldum hocam sorunu avea jet ile on hook olmuyordu trcll vınn taktım on hook oldu.Hayır hocam devam ediyor
Arkadaşlar yeni üyelikte numara alırken 10 yerine 2 yazıyorum numara verildi diyor ama numara verdiği yok ?
eyw hocam oldu ancak hep kullanılmış numara diyor :Sveriyor sayfayı yenileyip, number list kısmına gidersen orda görürsün numaraları.
eyw hocam oldu ancak hep kullanılmış numara diyor :S
ne yapsam ne etsem not connected hatasını geçemedim yardımcı olabilirmisiniz?
Hangi interneti kullanıyorsun hocam
ttnet - öğrenci pansiyonunda kalıyorum malüm wifi ile bağlanıom
Wifi ile bağlantılarda çağrı gelmeme - on hook olmama - arama gelme ses gelmeme sorunları olabiliyor hocam . Kablolu bir bağlantı ile sorunu çözebilirsiniz![]()
Arkadaşlar register yazıyorum onaylıyorum fakat hiç bir onay gelmiyo neden olabilir.. ayarlarıda girdim bağlantı başarısız diyor telefonda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.