3cx te sms gelme özelligi varmı

satilmis032

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube için 3cx kullanan lar var aramızda ya ben bunu facebook için nasıl kullanırım facebookta sms geliyor arama yok yada başka bir altarnetif varmı facebook onay kodunu getirebilecegim

Benim Deneyimlerime Göre Sadece Sesli Mesaj Olarak Kullanabiliyorsun.

Benim Deneyimlerime Göre Sadece Sesli Mesaj Olarak Kullanabiliyorsun.

arkadasın dedigi gibi mesaj alıyor ve sesli mesaj olarak kaydediyor ve size iletiyor ancak gordugum kadarıyla oran %50 falandı gecen ay simdi belki hepsini iletiyordur.

arkadasın dedigi gibi mesaj alıyor ve sesli mesaj olarak kaydediyor ve size iletiyor ancak gordugum kadarıyla oran %50 falandı gecen ay simdi belki hepsini iletiyordur.

dostum konu dışı olacak ama sormadan edemeyeceğim breaking bad 5. sezon 6. bölümdeyim geriye kalan 10 bölümde bir şeyler değişecek mi? sürekli bunu düşünüyorum dizi kendine çok bağladı ama bir yandan da çok yavaş ilerliyor insan hadi bitse de kurtulsak diyor ilk bölümler pek heyecanlı geçmedi sonrakilerde beni şaşırtacak şeyler olacak mı? :)

dostum konu dışı olacak ama sormadan edemeyeceğim breaking bad 5. sezon 6. bölümdeyim geriye kalan 10 bölümde bir şeyler değişecek mi? sürekli bunu düşünüyorum dizi kendine çok bağladı ama bir yandan da çok yavaş ilerliyor insan hadi bitse de kurtulsak diyor ilk bölümler pek heyecanlı geçmedi sonrakilerde beni şaşırtacak şeyler olacak mı? :)

:D şu kadarını söyleyeyim herşey değişecek, 5. sezon duygu yoğunluğunun doruğa ulaştığı bir sezon ancak bazı bölümlerde aksiyon da hiç olmadığı kadar yükseliyor. beklediğinize her türlü değecek buna inanın.

raad ol mayk :cool:

:D şu kadarını söyleyeyim herşey değişecek, 5. sezon duygu yoğunluğunun doruğa ulaştığı bir sezon ancak bazı bölümlerde aksiyon da hiç olmadığı kadar yükseliyor. beklediğinize her türlü değecek buna inanın.

her yerde spoiler var ben de ne yazık ki en sonda öleceklerini öğrendim buna rağmen izliyorum bakalım umarım beni şaşırtacak bir şeyler vardır özellikle jessenin kimyacıyı vurduğu sahneyi hayatta unutamam (bir de sinekli bölüm) işte olay budur abi kurgu, karakterler, kamera açısı her şeyiyle mükemmel bir sezon finaliydi. gerçi izlemeye de korkmuyor değilim gelmiş geçmiş en iyi diziyi bitirmeyi kim ister :) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri