3cx Toplu Numara Satışı 100 tane 14.5 TL

"mail attırdım numalaranız bot ile çekildi. lütfen gerekin yapın diye." bu kısımda ciddimisin?

Evet bu konuda ciddiyim. Öncelikle videoda çektim 3cx için. 3cx telefon onaylama için kullanılan bir sistem. Parası olan numara alır ona lafım yoktur. ama yt ile yeni tanışan biri 3cx kullanacak parası yoksa ne yapsın 3cx girir numara alamaz sorun üstüne sorun. sadece numara problemi için değil. arama gelmeme sorunu vs tüm sorunları ingilizce taraflarına ilettim. ve gördüğümüz gibi düzelttiler şuan 3cx rahatlıkla numara alınabiliyor ve onay yapılabiliyor.

acaba bu arkadaş youtubeye de mail atıyor mu eşleşeni çerçeve ile geçiyorlar diye..

iftiralarınıza cevap vermek için tenezzül bile etmiyorum ;)

adam resmen kendinin cektiğini sölüyor. demekki sen bitirdin mavera paşa.. gelde konusak bu konuya bakalım. milleti madur etmek kimsenin yanına kalmaz . azar azar almak varken hırsamı kapıldın vayy arkadasım 958 bin numarayla oynan artık heralde .

iftiranızdan dolayı ceza almanızı talef ediyorum. report ediyorum şimdi. ben eğer böyle birşey yapsam neden mail atayım taraflarına komik olmayın lütfen :cool:
[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] o kadar yazdın eğer ben böyle bir insan olsaydım. sana youtubeyi öğretmezdim ;) sana kanal açmayı öğretmezdim. açtığın kanallar kapandı halde yine paranı ödemezdim. bu cevaplar yeterlidir umarım. :cool:

ders calstıgımdan yorum atamadım. 900bin numarayı ceken benim sinan ile herhangi bir alakası YOK cektıgım numaraları satısım gibi bir olayda yok cogunu forumda dagıttım. zaten benden 3 cx numarası isteyip de vermediğim kişi sayılıdır ha ben niye bukadar numara çektim neden böyle birşey yaptım orası beni ilgilendirir ha bunun açıklamasınıda adminlerden başkasına yapmam. ha bugun 3 cx kapandıysa % 80 sebebi benim bir günah keçisi arıyosanız oda benim varsa hakkımda şikayeti olan iletsin adminlere gerekeni yapsınlar
hepinize hayırlı geceler

Evet bu konuda ciddiyim. Öncelikle videoda çektim 3cx için. 3cx telefon onaylama için kullanılan bir sistem. Parası olan numara alır ona lafım yoktur. ama yt ile yeni tanışan biri 3cx kullanacak parası yoksa ne yapsın 3cx girir numara alamaz sorun üstüne sorun. sadece numara problemi için değil. arama gelmeme sorunu vs tüm sorunları ingilizce taraflarına ilettim. ve gördüğümüz gibi düzelttiler şuan 3cx rahatlıkla numara alınabiliyor ve onay yapılabiliyor.

iftiralarınıza cevap vermek için tenezzül bile etmiyorum ;)

iftiranızdan dolayı ceza almanızı talef ediyorum. report ediyorum şimdi. ben eğer böyle birşey yapsam neden mail atayım taraflarına komik olmayın lütfen :cool:

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] o kadar yazdın eğer ben böyle bir insan olsaydım. sana youtubeyi öğretmezdim ;) sana kanal açmayı öğretmezdim. açtığın kanallar kapandı halde yine paranı ödemezdim. bu cevaplar yeterlidir umarım. :cool:

Bugün bizi 3cx gibi sisteme şikayet eden kişi yarın youtube'a veya google'a sırf ödül almak için seve seve şikayet eder. Yazık.

ders calstıgımdan yorum atamadım. 900bin numarayı ceken benim sinan ile herhangi bir alakası YOK cektıgım numaraları satısım gibi bir olayda yok cogunu forumda dagıttım. zaten benden 3 cx numarası isteyip de vermediğim kişi sayılıdır ha ben niye bukadar numara çektim neden böyle birşey yaptım orası beni ilgilendirir ha bunun açıklamasınıda adminlerden başkasına yapmam. ha bugun 3 cx kapandıysa % 80 sebebi benim bir günah keçisi arıyosanız oda benim varsa hakkımda şikayeti olan iletsin adminlere gerekeni yapsınlar
hepinize hayırlı geceler

delikanlı adamsın ..

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] son mesajında yazdıkların bu arkadaşın yaptıklarıyla da ilişkili bence abi.. Kendi adıma banlanmasını istiyorum.. Şuan 3cx sorunum yok ama o kadar adam mağdur olduysa sebeplerinden biri budur.. Küfür yasak olmasaydı seve seve ederdim.. [MENTION=11620]era[/MENTION]

böyleleri de kendi kendini bitiriyor :D

Hocam öncelikle geçmiş olsun hak yerini buldu diye düşünüyorum evet ilk kanal açmaya senle başladım doğrudur ama karşında 15-16 yaşında çocuk yok o zamanlar evde icra muhabbetleri vardı istiyosan onlarıda koy veya yaz sıkıntı değil benim için o 250 tl yi sana iade etmeyi kaç kere teklif ettiğimide koy yalnız ben senin yanında kanal açmaya başladığımda 0 dım.Sen ne gösterdiysen ne söylediysen onu yaptım hatta pc ye girip ayarlara kadar yapan sendin hatırladıysan.Peki şimdi asıl sorum su an aylık 4.000-5.000 civarı mail satıyorum bunlardan neden kapanan yok çünkü sen beni kanallar kapandığında yol verdiğin zaman kendimi aman boşver demedim dahada üstüne gittim şu an açtığım kanallarda sıkıntı yok allahıma şükür.Ayrıca bana yt ye video yükleme işi vs. konusunda ilk yardımcı olan [MENTION=13914]brain[/MENTION] arkadaşımdır kendisinden binlerce kere allah razı olsun.Eğerki derdin 250 tl ise tekrar teklif ediyorum ver paypal veya iban göndereyim.Böyle muhabbetlerden 22 senedir nefret etmişimdir etmeyede devam edicem.

hepinize hayırlı geceler

.....

Son düzenleme:
900k ne demek ya yazık.
Sanra 3cx çalışmıyor diye forumda sızlanıyoruz hep birlikte.
Adamlar komple bedava sistemi kapatsın bizde 3Cx sorunları diye başlıklarda yazmayalım.

vaybe neler donuyo boyle :D acaba adsense banlanmalarinida mi o sikayet etti icimde bi kusku olustu simdi :D

saçmalıga bak ya. okadar numarayı alıyorsun yüzlerce insanı magdur ediyorsun. kendine yakıştırıyormusun. iyikide şikayet etmiş hak veriyorum . forumdan bile banlanmalısın. bitane numara alamıyoruz hesap onaylıyamıyoruz. bide gelip artistlik yapıyorlar 900bin numarayı ceken benim iyi birşey yapmış gibi. allahından bul ne diyelim. onca insanı magdur ediyorsun.

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] üyenin banlanması bence yanlış.
Madem bu konuda banlandı, bende bu konuda hakkını vereyim kendisine.

şuan numara alamamızın sebebi numara satışı değil şikayet eden sivri zekalı. bir haftaının acısı çok büyük, kulaklarını çınlattım baya

[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] Uzatmayin hocam artik, magduriyetini giderecegini soylemis arkadas. Gereksiz postlari siliyorum, tekrar yazmayin lutfen. O zamana kadarda konu kilitli.

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:44 ----------

@deLgech http://www.ytpara.com/652571-post37.html Buradaki postu yeni gordum, tum magduriyetler giderilene kadar konunu kilitliyorum. Magduriyetleri giderdiginde ulasirsan yonetimden birine tekrar konunu aktif ederiz.

Satış tekrar aktif sadece +15 de kullanılabilmektedir.Kullanılmış sıkıntısı yaşamazsınız hiçbir şekilde garantisini veriyorum...

100 adet numara alındı ilgi ve alakasına teşekkür ederim. şuanlık sıkıntı yok numaralar çalışıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri