- Web sitesi
- www.beyondnetwork.co
"mail attırdım numalaranız bot ile çekildi. lütfen gerekin yapın diye." bu kısımda ciddimisin?
Evet bu konuda ciddiyim. Öncelikle videoda çektim 3cx için. 3cx telefon onaylama için kullanılan bir sistem. Parası olan numara alır ona lafım yoktur. ama yt ile yeni tanışan biri 3cx kullanacak parası yoksa ne yapsın 3cx girir numara alamaz sorun üstüne sorun. sadece numara problemi için değil. arama gelmeme sorunu vs tüm sorunları ingilizce taraflarına ilettim. ve gördüğümüz gibi düzelttiler şuan 3cx rahatlıkla numara alınabiliyor ve onay yapılabiliyor.
acaba bu arkadaş youtubeye de mail atıyor mu eşleşeni çerçeve ile geçiyorlar diye..
iftiralarınıza cevap vermek için tenezzül bile etmiyorum
adam resmen kendinin cektiğini sölüyor. demekki sen bitirdin mavera paşa.. gelde konusak bu konuya bakalım. milleti madur etmek kimsenin yanına kalmaz . azar azar almak varken hırsamı kapıldın vayy arkadasım 958 bin numarayla oynan artık heralde .
iftiranızdan dolayı ceza almanızı talef ediyorum. report ediyorum şimdi. ben eğer böyle birşey yapsam neden mail atayım taraflarına komik olmayın lütfen
[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] o kadar yazdın eğer ben böyle bir insan olsaydım. sana youtubeyi öğretmezdim