3cx Toplu Numara Satışı 100 tane 14.5 TL

numaraları satan arkadaş konuya geldikden sonra mesaj bekliyorum garanti konusu hakkında

Hocam adam tamam garantili satış vermişte 3cx sistemi adamın değilki ? Adam ne yapabilir, sistem aynı şekilde gidipte kullanamasaydın o zaman haklısında, satının hiç bir günahı yok, garanti dışıdır yani.

Satıcının bir günahı yokmu. öncelikle şunları söylememe gerek yoktur umarım numaraların hepsi bot ile çekildi. (istenirse bizzat skype konuşmaları ve videoyu atarım) :cool: sen gidip bu gece bota bırakayım sabaha kadar numara çeksin dersen. 3cxte numara bırakmazsan. 3cx sanki kendi sitenmi gibi kullanırsan. sonucuna katlanacaksın. 3cx şuan günlük limit getirmişse sebebi benimdir. youtubede kimi tanıyorsam skype üzerinden hepsine mail attırdım numalaranız bot ile çekildi. lütfen gerekin yapın diye. sağolsunlar yaptılarda ;)

Bu konuları hiç dile getirmeyecektim ama konuya konu sahibi değilde sizin yazmanız dikkatimi çekti. neyse uzatmaya gerek yok.

Artı 3cx ten 2 gece 958 bin numara çekildiğini bileniniz varmı onu deyin :cool: (çeken kişi konu sahibi değildir. Başka biridir !)

Satıcının bir günahı yokmu. öncelikle şunları söylememe gerek yoktur umarım numaraların hepsi bot ile çekildi. (istenirse bizzat skype konuşmaları ve videoyu atarım) :cool: sen gidip bu gece bota bırakayım sabaha kadar numara çeksin dersen. 3cxte numara bırakmazsan. 3cx sanki kendi sitenmi gibi kullanırsan. sonucuna katlanacaksın. 3cx şuan günlük limit getirmişse sebebi benimdir. youtubede kimi tanıyorsam skype üzerinden hepsine mail attırdım numalaranız bot ile çekildi. lütfen gerekin yapın diye. sağolsunlar yaptılarda ;)

Bu konuları hiç dile getirmeyecektim ama konuya konu sahibi değilde sizin yazmanız dikkatimi çekti. neyse uzatmaya gerek yok.

Artı 3cx ten 2 gece 958 bin numara çekildiğini bileniniz varmı onu deyin :cool: (çeken kişi konu sahibi değildir. Başka biridir !)
haklısın hocam arkadaş garanti verdiyse arkasında durması gerekiyor günlük 2 numara verip aynı gün kullanılması gerekiyorsa ozaman arkadaş1000 numara veremiyeceğine göre aldığı ücreti geri iade etmesi gerekiyorki ben eğer garanti öyle böyle karşılanmazsa ücretimi istiyorum

İşte bende bu 3cx satış konusuna yazmıycam yazmıycam diyorum ama dayanamıyorum. Bu konunun bana görünmesini engelleme gibi bir şansım var mı acaba bu konuyu görmek istemiyorum :)

konu baltalamayalım arkadasım varsa sıkıntın sölersin ve çözülür bu şekilde yazmak konusu bulunan kişiye saygısızlıktır. bence konu dısına cıkmayalım . hem bide adama gidip yazdnız mı ki burdan yawas ywas suclu ilan etmeye baslıosunuz . gidin skypeden yazın bu bir inceliktir ayrıca. konunun ortasına her kim olursa şu şu diye sormak ayıp bence .. skypede yoksa pm denen bişi var . bence düşünerek ve enpati yaparak konuya dahil olalım. ve son cümlem istediği logoyu isteyen herkes koyar buna kimse karısamaz (forum yönetimi haric) diye düşünerek fikrimi ve görüşüm belirtmek isterim iyi günler .

konu baltalamayalım arkadasım varsa sıkıntın sölersin ve çözülür bu şekilde yazmak konusu bulunan kişiye saygısızlıktır. bence konu dısına cıkmayalım . hem bide adama gidip yazdnız mı ki burdan yawas ywas suclu ilan etmeye baslıosunuz . gidin skypeden yazın bu bir inceliktir ayrıca. konunun ortasına her kim olursa şu şu diye sormak ayıp bence .. skypede yoksa pm denen bişi var . bence düşünerek ve enpati yaparak konuya dahil olalım. ve son cümlem istediği logoyu isteyen herkes koyar buna kimse karısamaz (forum yönetimi haric) diye düşünerek fikrimi ve görüşüm belirtmek isterim iyi günler .
dostum kimseyi suçlu ilan ettiğim kesinlikle yok özel mesaj kuutusu dolu ve skype adresindense ulaşamadım benden sonraki arkadaşa cevap yazıyım diye konu buralara geldi bi arkadaşla konuşalım önce

ozaman arkadaşın garantili satış sözü devreye giriyor
merak etmeyin numaralar garantili telafisi yapılcak
"Yarın öbürgün 3cx te sorun çıktığı zaman aldığınız numaralarda arama gelmeme vs. olmayacak."

kimseye telafi etmicem vs. demedim zaten hocam
İşte bunlar hep 3Cx'in oyunları.
:D

Şaka bir yana, Adamlar binlerce numara alıp 5-10tl'ye satıyorlar diye zaten butür sistemler getirdiler.
İyide oldu, numara alamıyorduk, 2 numara aynı gün içinde kullanma zorunluluğu bence iyidir.
bu ne sizi ilgilendirir ne bir başkasını ben satıyorum satanda alanda memnunsa 3. arkadasa konuya cevap yazmamak düşer sanırım
Ben numara almadım ve satılmasına en baştan karşıydım 5 aydır sorunsuz kullanılan sistemi 1 ayda sömürdüler. Neyse bu logoyu neye göre koyuyor arkadaş sanki kendisi sistemin yasal satıcılarından birisi gibi davranmış olmuyor mu?
13409.gif
Şimdi kalkıpta kanal satıcıları avatarına quiz vs. yazıyo onlar quizin sahibimi olmuş oluyo ?
İşte bende bu 3cx satış konusuna yazmıycam yazmıycam diyorum ama dayanamıyorum. Bu konunun bana görünmesini engelleme gibi bir şansım var mı acaba bu konuyu görmek istemiyorum :)
madem karşısın konuda ne işin var hocam numara almamışsın bişey yapmamışsın ortalığı kızıştırmaktan vazgeçin artık

numaraları satan arkadaş konuya geldikden sonra mesaj bekliyorum garanti konusu hakkında

Öncelikle kişilik sahibi bir insan olsaydın eğer skype sana adam yerine koyupta yazdıklarımı yayınlamakla gelmezdin konuya.
958 bin numarayı ben cekmediğimi çok iyi biliyosun aç gözlü yalancı kardeşim.Öncelikle forumda ne zaman görsem atıp tutuyosun senin yaptığın fesatlık ve kıskançlıktan başka bişey değil istediğin kadar reportlayabilirsin.Benden numara vs. almamışsın halen hangi yüzle gelip yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun anlamadım.Botla cektiğim dogrudur fakat elimde max. 3k felan stok bulunduruyordum 958 bin cekilmesinin benle bi alakası yok alakası olana söyle millete atıp tutmayıda kes bence artık :) kim ne satıyosa satıyo ne kazanıyorsa kazanıyor bu seni ilgilendirmez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

İsterse botla çeker isterse eliyle ayağıyla bu kimseyi ilgilendirmez.Bulmuştur sistemini yaparda satar da bu sizi neden rahatsız ediyor ki siz yapamadınız diyemi onu anlamış değilim, tekrar söylüyorum site adamın olsaydı suçluydu, ama satıcının burada hiç bir günahı yok, kimsede geri ödeme beklemesin, iyice şeyini çıkardınız.Ben sadece insaniyet namına konuşuyorum, burada sen olsaydın sanada aynı şeyi yazacaktım.

Örnek veriyorum şimdi youtube kanalı aldınız, ertesi gün youtube kapandı, bu sefer satıcıya gidip vay efendim sen garanti vermiştin paramı geri ver dolandırıcısın mı diyeceksin yani ? Ne kadar komik değilmi bu durumda aynı bunun gibi işte

bu ne sizi ilgilendirir ne bir başkasını ben satıyorum satanda alanda memnunsa 3. arkadasa konuya cevap yazmamak düşer sanırım

Şimdi ben sana 3. Kişi deyip hakaret ederim ama ben sana senin gibi cevap yazmıyam.
Sonra kötü ben oluyorum.

Şimdiye kadar forumda kim ne sattıysa hiçbir zaman gidip, satma-alma demedim, dememde.
Sadece 3CX sisteminin 3cx numaralar satanlar yüzünden tedbir aldığını yazdım.
İyide oldu yazdım, keşke 1 numara verse kullanım saatinide 8 saate felan düşürse.

Şimdi ben sana 3. Kişi deyip hakaret ederim ama ben sana senin gibi cevap yazmıyam.
Sonra kötü ben oluyorum.

Şimdiye kadar forumda kim ne sattıysa hiçbir zaman gidip, satma-alma demedim, dememde.
Sadece 3CX sisteminin 3cx numaralar satanlar yüzünden tedbir aldığını yazdım.
İyide oldu yazdım, keşke 1 numara verse kullanım saatinide 8 saate felan düşürse.
tedbirin neden alındığını arkadaş açıklamış hasetinden 3cx e sürekli mail atarsa normaldir hocam ben satışıma devam ediyorum benim için sıkıntı yok yakın zamanda telafileri yapıcam alışveriş yapmadıysanız konudan uzak durmanız yeterli.

tedbirin neden alındığını arkadaş açıklamış hasetinden 3cx e sürekli mail atarsa normaldir hocam ben satışıma devam ediyorum benim için sıkıntı yok yakın zamanda telafileri yapıcam alışveriş yapmadıysanız konudan uzak durmanız yeterli.

Konudan zaten baya bir uzağım, senle ilgili hiçbirşey yazmadım, ama ısrarla beni konuya çekmeye çalışıyorsun.

Tekrar veriyorum örneği

Örnek veriyorum şimdi youtube kanalı aldınız, ertesi gün youtube kapandı, bu sefer satıcıya gidip vay efendim sen garanti vermiştin paramı geri ver dolandırıcısın mı diyeceksin yani ? Ne kadar komik değilmi bu durumda aynı bunun gibi işte.

Satıcı arkadaş sen salla boşver milleti, allah sabır versin sana ne diyim.

Tekrar veriyorum örneği

Örnek veriyorum şimdi youtube kanalı aldınız, ertesi gün youtube kapandı, bu sefer satıcıya gidip vay efendim sen garanti vermiştin paramı geri ver dolandırıcısın mı diyeceksin yani ? Ne kadar komik değilmi bu durumda aynı bunun gibi işte.

Satıcı arkadaş sen salla boşver milleti, allah sabır versin sana ne diyim.

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] konuyu uzatma kardesim daha fazla ok . gerekli acıklamayı adam yaptı .

"mail attırdım numalaranız bot ile çekildi. lütfen gerekin yapın diye." bu kısımda ciddimisin?

[MENTION=11620]era[/MENTION] ciddi olmasa yazmaz heralde bide utanmadan yazmış arkadaşın sattığı numaralarda hiç bişey yoktu zaten birden bire hepsi gitti demekki birileri çekememiş

adam resmen kendinin cektiğini sölüyor. demekki sen bitirdin mavera paşa.. gelde konusak bu konuya bakalım. milleti madur etmek kimsenin yanına kalmaz . azar azar almak varken hırsamı kapıldın vayy arkadasım 958 bin numarayla oynan artık heralde .

"mail attırdım numalaranız bot ile çekildi. lütfen gerekin yapın diye." bu kısımda ciddimisin?

Yapmasa boyle bir sey demez. Bence bole kisileri forumda barindirmamiz lazim hocam. Resmen milletin ekmegine tas koymaktir bu, cekememezliktir baska bir sey degil.

Yapmasa boyle bir sey demez. Bence bole kisileri forumda barindirmamiz lazim hocam. Resmen milletin ekmegine tas koymaktir bu, cekememezliktir baska bir sey degil.

acaba bu arkadaş youtubeye de mail atıyor mu eşleşeni çerçeve ile geçiyorlar diye..

[MENTION=11620]era[/MENTION] ciddi olmasa yazmaz heralde bide utanmadan yazmış arkadaşın sattığı numaralarda hiç bişey yoktu zaten birden bire hepsi gitti demekki birileri çekememiş

Önce dinleyelim ona göre işlem yapalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri