3CX & USA & GERÇEK KART +15 Onaylı Kanallar ~ Anason

• Kullanıcı Anason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
İlk önce her suçlu psikolojisi gibi kendini savunuyorsun. Sonra demogoji yapıp karşı saldırıya geçiyorsun. Al sana kanıt al sana ispat. Mesajımı istedin, gösterde herkes görsün dedim gösterdim, savunman ney? Pm'nizi görmedim :)

Şimdi de mail aldığıma dair belge istiyorsun tamam ben belgeleri, dekontu vs gösteririm sorun değil. Hep sen benden istedin, bende senden bunları belgelediğim takdirde bu işi bırakmanı insanları daha fazla enayi yerine koymamanı istiyorum.

Kabul ediyormusun?

İlk önce her suçlu psikolojisi gibi kendini savunuyorsun. Sonra demogoji yapıp karşı saldırıya geçiyorsun. Al sana kanıt al sana ispat. Mesajımı istedin, gösterde herkes görsün dedim gösterdim, savunman ney? Pm'nizi görmedim :)

Şimdi de mail aldığıma dair belge istiyorsun tamam ben belgeleri, dekontu vs gösteririm sorun değil. Hep sen benden istedin, bende senden bunları belgelediğim takdirde bu işi bırakmanı insanları daha fazla enayi yerine koymamanı istiyorum.

Kabul ediyormusun?

demegoji yapan sensin şartlarlamı geleceksin senin buraya aldın tarıhi yazman için şartlarınmı var tabi siz nasıl isterseniz siz bırak diyince bırakırım ben ne kadar kendini haklı görüyorsun sen mahkemeyemi cıktık kararı verdin suçluyu buldun sen kafana göre sunda herkez görsün mail kimden alınacanı sen kimse almaz zaten artık benden merak etme

Son düzenleme:
Arkadaşım konuyu uzatma istersen hatalısın, hatanı kabul et. Tanesi 2,5 TL den 8 tane mail sattın, daha sonra ki günlerde maillere giriş yaptım hepsi uçmuş, doğal olarak sana mesaj attım 4 gün bekledim cevap vermedin konuna yazdım, ukalaca cevap verdin.

Attığım pm.i gösterdim hala uzattın konuyu, halbuki gördüğünde çok mu zor, kardeşim kusura bakma demek? Ben senden ne yeni mail istedim, ne de paramı geri ver dedim. Belki bir yanlışlık olmuştur hatalı mail vermişsindir, sadece maillerin uçtuğunu bu konuda yardımcı olmanı istedim ama sen beni çamur atmak, lekelemek, işini baltalamak olarak suçladın.

Allah'a şükür bu yaşıma kadar alnım ak, başım dik gezdim, harama el uzatmadım, kimseye de iftira atmam, Allah korkusu olan bir insanım. Kimsenin kazandığı parada gözüm olmadı, olmazda Allah herkese daha fazlasını nasip etsin diyecek kadar da alçak gönüllü bir insanım. Ne senin sattığın maillerde ne de kazandığın parada gözüm var, ama bir iş yapıyorsanız layığıyla yapınız. Benim sizle alışverişim oldu sorun yaşadım, bunuda belirttim ama konunun bu dereceye gelmesinin tek sorumlusu sizsiniz.

Kendini cok iyi özetlemissin haklı olmadını kimse demedi bu kadar zormu buraya aldın tarihi sunman telafi edecem ben sen bi konu iyi ce aydınlat

[MENTION=10097]JoNeST[/MENTION],burası satış konusu hocam.bi şikayetin varsa şikayet konusu açabilirsin.satış konularında bu tarz atışmalara girmezsek sevinirim.

50 adet daha kanal alındı. Arkadasa ilgisinden ötürü teşekkür ederiz..

Arkadaşlar usa onaylıda olsa mars onaylıda olsa kanallar çelikten bile olsa kapanma yaşanabilir, kıyımda gidebilir bu gayet normal ve arkadaşla da alakası yok, satış yapan arkadaşımız gayet sağlam ve güvenilir bir arkadaştır.

Ama illa şikayet eden olacaktır,5 parmağın 5'i bile bir değil, insandan insana'da farklılık görülebilir.
[MENTION=14738]Anason[/MENTION] hocam hayırlı işler dilerim.

fatihbaz uyarısından sonra arkadaş konuya yazmıştır banada cevap hakkı doğmuştur.

@JoNeST karalama yapıp cekilme köşene ayrıntılar paylaş burda

Senin adın soyadın ney Hikmet mi neydi? pm at dekonttan bulurum seni akşamada yayınlarım, sen bu işi bırak bende kurtulayım başkalarıda senden kurtulsun...

USA & GERÇEK KART Onaylı Youtube Kanallar ~ Anason

Şikayet konusu acarsan ordan yazayım size

Sent from my iPhone using Tapatalk @JoNeST

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:09 ----------

skype ekledım hocam ama cvp alamadım henuz

Skype nizi pm atarsanız eklerim hocam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
3cx kanal sağlam stoklarımız da vardır

hızlı bi şekilde mail alındı. kullanım sonrası görüşlerimide ayrıca paylaşacagım.

ama bu dönemde bu kadar hızlı işlem yapan mail satıcısı pek yok:)

Arkadaştan sorunsuz şekilde 10 tane freedom kanallar alınmıştır.

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] hocam kanalalsat'a kanal satısına baslayacakmısınız acaba ?

hızlı bi şekilde mail alındı. kullanım sonrası görüşlerimide ayrıca paylaşacagım.

ama bu dönemde bu kadar hızlı işlem yapan mail satıcısı pek yok:)

Sağolasınız Bol Kazançlar Dileriz

Arkadaştan sorunsuz şekilde 10 tane freedom kanallar alınmıştır.

@Anason hocam kanalalsat'a kanal satısına baslayacakmısınız acaba ?

Hocam yüklemede sorun yaşadım için satış yapmıyorum kanalalsat dan

60 adet hesap alınmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri