Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Piyasada sizden alinan kanalların hepsi patladi yazik bu kadar emeğe. Bence ticaret micaret yapmayin siz. İsleme girmeyen adsenselerde eminim anason dan alinan kanallardir. 10 kişiye sordum 10 nuda anasondan almis. Bide skypeden pişkin pişkin acin konuyu siz bilirsiniz diyosun sucu yt ye atiyosun toplam actim kanal günlük 3 attigim video 7 ve 5 ayri sunucuda calisiyorum. YT de olsa sorun diğer saticilardinda patlardi..
![]()
STOK durumu 90 ADET
3cx TELEFON ONAYLI KANALLAR
Adet : 1.2 TLAMERİKAN TELEFON ONAYLI KANALLAR
STOK durumu 0
Adet : 1.75 TL
-----------------------------------------------------
PARTNER KANAL FİYATLARI
Quiz Kanal
Adet : 10 TL
Life Kanal
Adet : 10 TL
Sizlere daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için artık forumdan bir arkadaş ile birlikte çalışıyorum.Bana ulaşamadığınız taktirde kendisine ulaşıp kanal satın alabilirsiniz.Kendisi @fat0314 nickli uye skype: salih.okuyan
Bütün foruma hayırlı olmasını dilerim
Değişim ve İade Esasları
3CX Kanal 7 Gün Garantimiz Altındadır Boş Ve Giriş Yapılmamış Kanalların Değişimini Sağlıyoruz
Amerikan Telefon Onaylı Kanallarımız 4 Gün Garantimiz altındadır kanala giriş yapmadan kapanması halinde değişim veya istendiği takdirde para iadesi yapılabilir. Toplu kıyımlar geçerli değildir.
----------------------------------------------------
ben diğerleri gibi neyse demeyeceğim [MENTION=14738]Anason[/MENTION]
dün yazdım , bugün yazdım özel mesajdan ve skype dan
cevap vermemişsin 13.54 de çevrim içi olmuşsun ama yine cevap vermemişsin
senden aldığım 200 mail kapandı tamamen...hiçbirine de GİRİŞ DAHİ YAPMAMIŞIM..
Sağlam adam dedik , bu kadar mail satmış dedik güvendik bu PAHALI FİYATA RAĞMEN SAĞLAM ADAMDIR HAKEDİYOR dedik verdik
ama 200 mail giriş yapmadan patlamış sen cevap bile vermiyorsun bana
sende mi dolandırıcısın ? cevap bekliyorum..ben hakkımı yani paramı iade istiyorum.
Hocam bende aynı durumla karşı karşıyaım sizin kadar mail almadım ama ben hiç kullanmadım sıfır maillerdi para iadesi veya mail iadesi yapılmadı.
Anason şuana kadar 10 yakın müşteri kazandırdım ben her platformda onu övdüm.Banada bunu yapması zoruma gitti cidden hiç kullanmadığım mailler kapanması iade olması lazımdı.Halen iade bekliyorum.O maillere göre iş yaptım mağdur oldum.
Halen iade bekliyorum.
Aynı şekilde benimde 30-50 mail gitti. 30 unu hiç 20-30 unu hiç kullanmadıgım halde.. Böyle riskli iş olmaz bütün forum şikayetci. Adminlerin bu kişi hakkında yaptırımlara başvurmalarını şiddetle rica ediyorum..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.