3M İzlenim ve 9K Aboneli Kanal Gitti - Özgüne Başlama Zamanı

LooKTeri

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi kanalımda para kazanma gitti. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Tek kanal çalıştığım için hiç para kazanması gitmemişti. Her neyse benim bu kanaldan alacağım 4 haneli ödeme var kesinleşmiş acaba ben bu kanalı silersem (AdSense'nin zarar görmemesi için) parayı alabilir miyim ? Ya da belirli bir süre sonra bu para kazanma tekrar açılır mı?

Yakın bir zaman da özgüne başlayacağım için çok üzülmedim ama özgün kanal için gerekli maddi desteği o kanaldan sağlıyordum. Özgün oyun kanalım için PC toplayacaktım sanırım toplayamaya cağım. Lap-topumun özellikleri yetmeyeceğini düşündüğüm için PC toplama yoluna gittim.

Oyun kanalım için her şeyi hazırladım logo, intro, outro, kanal kapağı, sosyal medya hesapları her şey hazır. Tek eksik PC.

Eğer para yatarsa bir şekilde alabilirim PC'yi. 2 bin liralık bir PC'nin yeteceğini düşünüyorum. Ama aklımı çelen bir noktada Monster laptop almak neredeyse masaüstü ile aynı fiyata geliyor.

Özgün oyun kanalım için dil olarak İngilizce çalışmayı düşünüyorum. Kelime bilgim zayıf olsa da rahat konuşa bilecek kadar İngilizcem var. Çok fazla yazdım farkındayım :) ama içimi dökmek istedim. Yakında bende özgün olurum inş. :)

Yorumlarınızı bekliyorum bana bir yol gösterim :)

Laptop Sistem Özellikleri :
i5 2.8 (TB 3,2)
8GB RAM
1GB 128 Bit HD7610M

Toplama PC Sistem Özellikleri :

b8dGgj.jpg

Not : İmlada veya herhangi bir şeyde hata yapmış isem affola :)

6 ay sonra para kazanma aciliyor eger telif yada topluluk falan yemezsen. Hatta kanali silip geri getirerekte acabiliyorsun direkt olarak. Fakat bi sure sonra tekrar para kazanmasi gidebilir.

genel olarak kanal kapanınca para alınıyor diye biliyorum kısacası adsensendeki para senindir :)

Adsense her türlü o parayı öder onu söyliyim ister kanalı sil ister silme.

Başarılar bu arada yolun açık olsun.

6 ay sonra para kazanma aciliyor eger telif yada topluluk falan yemezsen. Hatta kanali silip geri getirerekte acabiliyorsun direkt olarak. Fakat bi sure sonra tekrar para kazanmasi gidebilir.

6 ay sonra açıldığını duymuştum ama AdSense ye zararı olur mu kanalı silmesem onu bilmiyorum :)

1. paran kesinleşmiş zaten o parayı alırsın sıkntı olmaz.

2. Kanalının para kazanması kapatıldı diye üzülme para kazanması kapatılan kanalların açılma yöntemleri var.para kazanmayı geri açarsın ve devam edersin onda da bi problem olmaz ancak

kanalın adsense olduğu için para kazanmasını açtıgında tekrardan videoların dolar yakarken ünleme dönebilir. o yüzden de hemen bi partnere geçersin ünlem derdin olmaz.kazanmaya devam.

iyi forumlar

6 ay sonra açıldığını duymuştum ama AdSense ye zararı olur mu kanalı silmesem onu bilmiyorum :)

Adsense'e baglayacagin diger kanallarinin para kazanmasinin kapanmasina sebep olur. Eger o adsense'i kullanmayacaksan birak kendi haline dursun. Hatta kanala upload etmeye devam et abone+izlenim yukselerek ilerler. 6 ay sonrada tekrar para kazanmaya devam edersin. Yada suan kanali silip geri gitererek para kazanmayi acip kazanmaya devam edebilirsin. Unlem sorunu olabilir o problem var iste.

Zaten para kazanması kapatılan kanalını silmediğin zaman diğer kanalların da para kazanması olmuyor diye biliyorum hocam. Benim de para kazanmam kapatılmıştı, ben silmek durumunda kaldım.

Not : Adsensendeki para normal kesintiyle beraber alırsın paranı hocam dert etme o konuda. xxxx kazancının da Allah bereketini versin, afiyetli günlerde harca.

1. paran kesinleşmiş zaten o parayı alırsın sıkntı olmaz.

2. Kanalının para kazanması kapatıldı diye üzülme para kazanması kapatılan kanalların açılma yöntemleri var.para kazanmayı geri açarsın ve devam edersin onda da bi problem olmaz ancak

kanalın adsense olduğu için para kazanmasını açtıgında tekrardan videoların dolar yakarken ünleme dönebilir. o yüzden de hemen bi partnere geçersin ünlem derdin olmaz.kazanmaya devam.

iyi forumlar

Hocam kanal zaten Awe partnerlik de idi çıkarttım sonra partnere sokmak istedim davetiye gelmedi bende AdSense devam ettim :) Kanal gitsin önemli değil zaten özgüne başlayacağım yeter ki parayı versinler :D Üniversitemin taksitleri var onlardı ödeyeceğim seneye inş. Teşekkürler hocam :)

Zaten para kazanması kapatılan kanalını silmediğin zaman diğer kanalların da para kazanması olmuyor diye biliyorum hocam. Benim de para kazanmam kapatılmıştı, ben silmek durumunda kaldım.

Not : Adsensendeki para normal kesintiyle beraber alırsın paranı hocam dert etme o konuda. xxxx kazancının da Allah bereketini versin, afiyetli günlerde harca.

Tek kanal çalıştığım için öyle bir sorunum olmadı çok şükür. Teşekkürler hocam :)

Hocam kanal zaten Awe partnerlik de idi çıkarttım sonra partnere sokmak istedim davetiye gelmedi bende AdSense devam ettim :) Kanal gitsin önemli değil zaten özgüne başlayacağım yeter ki parayı versinler :D Üniversitemin taksitleri var onlardı ödeyeceğim seneye inş. Teşekkürler hocam :)

kanal gitsin dio :D mübarek o kadar gözden cıkardıysan kanalı bana sat ben onu yola sokarm :D nie kanal gidicek :D ödemen yatar için rahat olsn.

oyun kanalini ingilizce yapacaksan pek tutmaz cunku yabanci oyun kanallari o kadar varki birde yillarini vermis adamlar var o kadar oyuncu dururken neden seni beni takip etsinler Turkce bisi yap bizim Turklerde iyi gidiyor oyun kanallarinda adamlar digiturk den felan sponsoruk aliyorlar

kanal gitsin dio :D mübarek o kadar gözden cıkardıysan kanalı bana sat ben onu yola sokarm :D nie kanal gidicek :D ödemen yatar için rahat olsn.

Kanalın gitmesini bende istemiyorum tabi ama AdSense hesabıma zarar verecekse şutlarım :D özgün kanalı bağlayacağım ilerde :D

oyun kanalini ingilizce yapacaksan pek tutmaz cunku yabanci oyun kanallari o kadar varki birde yillarini vermis adamlar var o kadar oyuncu dururken neden seni beni takip etsinler Turkce bisi yap bizim Turklerde iyi gidiyor oyun kanallarinda adamlar digiturk den felan sponsoruk aliyorlar

Türkçe içerik de pek para kazancı olmadığı ve sahte flag telif gibi konulardan uzak durmak için böyle bir şey düşündüm hocam :) Yoksa ana dilimle ne güzel zorlanmadan çekerim video mu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri