Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi kanalımda para kazanma gitti. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Tek kanal çalıştığım için hiç para kazanması gitmemişti. Her neyse benim bu kanaldan alacağım 4 haneli ödeme var kesinleşmiş acaba ben bu kanalı silersem (AdSense'nin zarar görmemesi için) parayı alabilir miyim ? Ya da belirli bir süre sonra bu para kazanma tekrar açılır mı?
Yakın bir zaman da özgüne başlayacağım için çok üzülmedim ama özgün kanal için gerekli maddi desteği o kanaldan sağlıyordum. Özgün oyun kanalım için PC toplayacaktım sanırım toplayamaya cağım. Lap-topumun özellikleri yetmeyeceğini düşündüğüm için PC toplama yoluna gittim.
Oyun kanalım için her şeyi hazırladım logo, intro, outro, kanal kapağı, sosyal medya hesapları her şey hazır. Tek eksik PC.
Eğer para yatarsa bir şekilde alabilirim PC'yi. 2 bin liralık bir PC'nin yeteceğini düşünüyorum. Ama aklımı çelen bir noktada Monster laptop almak neredeyse masaüstü ile aynı fiyata geliyor.
Özgün oyun kanalım için dil olarak İngilizce çalışmayı düşünüyorum. Kelime bilgim zayıf olsa da rahat konuşa bilecek kadar İngilizcem var. Çok fazla yazdım farkındayım
ama içimi dökmek istedim. Yakında bende özgün olurum inş.
Yorumlarınızı bekliyorum bana bir yol gösterim
Laptop Sistem Özellikleri :
i5 2.8 (TB 3,2)
8GB RAM
1GB 128 Bit HD7610M
Toplama PC Sistem Özellikleri :
Not : İmlada veya herhangi bir şeyde hata yapmış isem affola
Yakın bir zaman da özgüne başlayacağım için çok üzülmedim ama özgün kanal için gerekli maddi desteği o kanaldan sağlıyordum. Özgün oyun kanalım için PC toplayacaktım sanırım toplayamaya cağım. Lap-topumun özellikleri yetmeyeceğini düşündüğüm için PC toplama yoluna gittim.
Oyun kanalım için her şeyi hazırladım logo, intro, outro, kanal kapağı, sosyal medya hesapları her şey hazır. Tek eksik PC.
Eğer para yatarsa bir şekilde alabilirim PC'yi. 2 bin liralık bir PC'nin yeteceğini düşünüyorum. Ama aklımı çelen bir noktada Monster laptop almak neredeyse masaüstü ile aynı fiyata geliyor.
Özgün oyun kanalım için dil olarak İngilizce çalışmayı düşünüyorum. Kelime bilgim zayıf olsa da rahat konuşa bilecek kadar İngilizcem var. Çok fazla yazdım farkındayım
Yorumlarınızı bekliyorum bana bir yol gösterim
Laptop Sistem Özellikleri :
i5 2.8 (TB 3,2)
8GB RAM
1GB 128 Bit HD7610M
Toplama PC Sistem Özellikleri :
Not : İmlada veya herhangi bir şeyde hata yapmış isem affola