3M İzlenmeli 6K Aboneli SATILIK KANAL

Mesut-Mesut

Yasaklanmış
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal Açılış Tarihi : 04.04.2011
Video Sayısı : 75
Kanal'a İlk Video Ekleme Tarihi : 16.04.2016
Kanal'a Son Video Ekleme Tarihi : Bugün
Abone Sayisi : 5.782
izlenim Sayisi : 3.064.620
Kanalinizda UYARI Var mı : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 12$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıdadır
Kanal Satis Fiyatiniz : 3.500 TL

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanala videolar Nisan 2016 da atıldıktan sonra Eylül ayına kadar video atılmamıştır. (Telif veya eşleşen hiç gelmedi) Bu ay yeni videolar atılmaya başlandı. Kategoride toplamda 19 sezon vardır. Bunlardan 4 sezon kanalda mevcuttur. Diğer sezonlar da atıldıkça izlenme ve kazanç katlayarak devam edecektir. Videolar manuel olarak atıldı. Hiçbir bot kullanılmadı. Alan kişiye kaynak ve çalışma prensibi anlatılacaktır. Çok basit YT to YT yaparak render almadan diğer bölümleri yükleyebilecektir. Sadece isim ve açıklamayı orjinal hale getirecektir. Bunun için de kaynak gösterilecektir. Günlük ortalama 60-80 abone ve 35K-60K izlenme gelmektedir. Kanal Adsenseye bağlıdır.

BOL KAZANÇLAR...

gecenin 4 ünde kimsenin kanal almaya karar verceğini sanmıyorum hocam :D

Eğer dediğiniz gibi diğer sezonlar yüklenmedi ve bu kadar ayakta ise fiyat normal

Guzel kanal hayirli satislar.fiyat bana fazla.ayrica eksidendi hocam kanali ucaylik kazancina sattigimiz gunler.simdilerde bizlerinde benzer ilanalri var satis fiyati 1aylik kazanca denk gelio genelde
Ama kanaliniz guzel bu fiyata alacak arkadasa hayirli satislar.fiyat oynarsa haberim olsun

Son düzenleme:
Guzel kanal hayirli satislar.fiyat bana fazla.ayrica eksidendi hocam kanali ucaylik kazancina sattigimiz gunler.simdilerde bizlerinde benzer ilanalri var satis fiyati 1aylik kazanca denk gelio genelde
Ama kanaliniz guzel bu fiyata alacak arkadasa hayirli satislar.fiyat oynarsa haberim olsun

Teşekkürler...

Kanalı 3 aylık fiyatına değil ortalama 2 aylık kazancına sayıyorum... Bu ayki kazancı ortalama 1.000 TL alıcıya gidecektir zaten... Yani kanal satış fiyatı 2.500 TL civarına gelmektedir...

Ayrıca dediğiniz gibi eskidendi 3 aylık kazancına satılan kanallar ama bu kanal uzun zamandır ayakta ve alacak olan kişi KATEGORİ sahibi olacak ve diğer bölümleri atacağı kaynağı ve çalışma prensibini de alacak kişiye anlatacağım... Yani sıfırdan başlayacak kişi dahi olsa anlatacaklarımla bu kanalla katlayarak kazanmaya devam edebilir...

Tüm bunlar gözönne alındığında satışa sunduğum fiyat BENCE az bile... :)

hayırlı satışlar mesut hocam

Teşekkürler...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
cvp

Teşekkürler...

Kanalı 3 aylık fiyatına değil ortalama 2 aylık kazancına sayıyorum... Bu ayki kazancı ortalama 1.000 TL alıcıya gidecektir zaten... Yani kanal satış fiyatı 2.500 TL civarına gelmektedir...

Ayrıca dediğiniz gibi eskidendi 3 aylık kazancına satılan kanallar ama bu kanal uzun zamandır ayakta ve alacak olan kişi KATEGORİ sahibi olacak ve diğer bölümleri atacağı kaynağı ve çalışma prensibini de alacak kişiye anlatacağım... Yani sıfırdan başlayacak kişi dahi olsa anlatacaklarımla bu kanalla katlayarak kazanmaya devam edebilir...

Tüm bunlar gözönne alındığında satışa sunduğum fiyat BENCE az bile... :)

Teşekkürler...

BOL KAZANÇLAR...

hocam bu konu uzar gıder..
sız satıcısınız bızler alıcı veya almaya nıyetlılerız.
bu ara youtube adsense degısıklıgınde bıle hemen kanal kapatabılıor bır hafta ıcerısınde..
pekı buna daır garantı verıomusunuz?
mesela ben kanalımı satarken benden garantı olarak bır hafta ıcerısınde kapanırsa bedelın yarısını ıade etmem ıstenmıstı bende kabul ettım. ya siz?
yoksa kanal guzel ve gelecek vadedıomu?edıyor..
buara yt sureklı guncelleme yapıor spam engelleme amaclı.
benım bıle hıtlı vıdeolarımın ızlenımı suan dustu ve kanallarımda en ufak ınorganık bır etkı yokken.yanı yt de garantı yok.
kanalınız guzel ıcerıgınzın devamı var oda guzel...

bırde hocam son 10 gun veya 1aylk bır gunluk kazanc goruntusu alsak ı olur.burdan veya skypedn

Son düzenleme:
hocam bu konu uzar gıder..
sız satıcısınız bızler alıcı veya almaya nıyetlılerız.
bu ara youtube adsense degısıklıgınde bıle hemen kanal kapatabılıor bır hafta ıcerısınde..
pekı buna daır garantı verıomusunuz?
mesela ben kanalımı satarken benden garantı olarak bır hafta ıcerısınde kapanırsa bedelın yarısını ıade etmem ıstenmıstı bende kabul ettım. ya siz?
yoksa kanal guzel ve gelecek vadedıomu?edıyor..
buara yt sureklı guncelleme yapıor spam engelleme amaclı.
benım bıle hıtlı vıdeolarımın ızlenımı suan dustu ve kanallarımda en ufak ınorganık bır etkı yokken.yanı yt de garantı yok.
kanalınız guzel ıcerıgınzın devamı var oda guzel...

bırde hocam son 10 gun veya 1aylk bır gunluk kazanc goruntusu alsak ı olur.burdan veya skypedn

Dediğiniz gibi YT de garanti yok... Kanalı aldıktan 1 gün sonra da kapanabilir 1 yıl sonra da kapanabilir...
Ciddi alıcılar ile garanti konusunda anlaşma sağlayabiliriz problem yok...

Son 1 aylık kazanç grafiği konuda var zaten sanırım gözden kaçırdınız tekrar atayım buradan...

BOL KAZANÇLAR...

cvp

Dediğiniz gibi YT de garanti yok... Kanalı aldıktan 1 gün sonra da kapanabilir 1 yıl sonra da kapanabilir...
Ciddi alıcılar ile garanti konusunda anlaşma sağlayabiliriz problem yok...

Son 1 aylık kazanç grafiği konuda var zaten sanırım gözden kaçırdınız tekrar atayım buradan...

BOL KAZANÇLAR...

aynen hocam görmemisim..

hocam sırf merakımdan, yanlış anlamayın.
video uzunlukları ortalama nedir.

bu arada çok kısa sürede kendini amorti edebilecek bir kanal,
şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olsun diyelim :)

hocam sırf merakımdan, yanlış anlamayın.
video uzunlukları ortalama nedir.

bu arada çok kısa sürede kendini amorti edebilecek bir kanal,
şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olsun diyelim :)

Video uzunlukları yarım saat ile 2 saat arası değişiyor...

Yorum için teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri