4 Adet vds almak istiyorum!!!!

minnos

Kayıtlı Üye
merhaba 4 adet vds alcamda satan arkadaslar özelliklerini ve fiyatlarını pm olarak atarsa sevinirim en cazip gelenden alcam şimdiden teşekkürler

[MENTION=2824]vdspower[/MENTION] öneririm hocam 20 Liralık paketini kullanıyorum.Hızı on numara.

Merhabalar

skype adresinizi iletirseniz yardımcı olmak isteriz.

minnosyt Skype adresim

HTC One V cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 08:32:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:27:16 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2824]vdspower[/MENTION] öneririm hocam 20 Liralık paketini kullanıyorum.Hızı on numara.

Öneriniz için teşekkürler ytpara nin anasayfasindaki reklamlarında 25 tl lik bir paketin reklamıni yapmışlar ama siteye tiklayinca böyle bi paketlerini göremedim bi yerde farklı bi yerde farklı bilgi vermeleri bana son derece itici geldi açıkçası

minnosyt Skype adresim

---------- Mesaj saat 08:32:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:27:16 civarında gönderildi. ----------

Öneriniz için teşekkürler ytpara nin anasayfasindaki reklamlarında 25 tl lik bir paketin reklamıni yapmışlar ama siteye tiklayinca böyle bi paketlerini göremedim bi yerde farklı bi yerde farklı bilgi vermeleri bana son derece itici geldi açıkçası

Paket sitemizde mevcuttur. Sanırım gözünüzden kaçtı.

VDS-ECO PAKETLERİ - VdsPower.NET

minnosyt Skype adresim

Mevcut hocam paket.Ama ben 20 lik kullanıyorum işimi görüyor gayet hızlı.

Post kasmaktan vazgeç ..

Bunu yöneticilerden rica edecektim bak sen de yazdım tam üstüne denk geldi.Benim mesaj sayımı durdurun kardeşim ilerlemesin.1000 Postta atsam sabit olarak kalsın.İnsanlara yardım etmeye çalışmak da suç artık.Günde 10-15 tane Ö.M geliyor skype den kaç kişiyle muhattap oluyoruz yardımlaşıyoruz.Yaranamadık bi türlü yaranmaya da niyetim yok zaten.Dediğim gibi post sayımı durdurun daha da ilerlemesin.Ama ben dilediğim konuda yeni arkadaşlarıma TIPKI ZAMANINDA BANA YARDIM EDİLDİĞİ GİBİ yardım edeyim,onlarda kazansın.Şuan [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Olmasaydı ben günlük 200k 300k hiti göremiyordum.Ne tesadüf ki serkan abi en çok yazanlar arasında.O zaman kimse yazmasın bütün yardım konularını sen cevapla kardeşim.

VDSPower, Devrim 2 si de sağlam. VDSPower biraz daha uygun fiyat.

---------- Mesaj saat 14:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:34:26 civarında gönderildi. ----------

Post kasmaktan vazgeç ..
Bundan sanane dostum? Varsa rahatsız olduğun konu "Şikayet Et" butonunu kullan. Konuda tartışma çıkartma amacından mısın anlayamadım? Yakışmıyor dostum.

VDSPower, Devrim 2 si de sağlam. VDSPower biraz daha uygun fiyat.

---------- Mesaj saat 14:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:34:26 civarında gönderildi. ----------

Bundan sanane dostum? Varsa rahatsız olduğun konu "Şikayet Et" butonunu kullan. Konuda tartışma çıkartma amacından mısın anlayamadım? Yakışmıyor dostum.

devrim ne abi hangisi

ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum ilk defa alcam vds pekte bilgi sahibi değilim o yüzden bir kaç öneri almak amacıyla açmıstım kararımıda verdim gibi herkese tekrardan teşekkürler iyi forumlar. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri