Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar 4 ayda 44 kilo verdim ben bunun elimde kanıtları falan var bir video çekip koysam sizce tutulur mu
ben 180 im 61e düştüm yaşayan ceset gibi oldum sonra tekrar 75 e geldim ve body yaptım suan gayet fit ve iyiyim
suan tek sorun videoyu nasıl yapıcamherşey hazır ama sağ el yok yapamıyorum
hacı nası çıkıyonuz yakendimi bildim bileli zayıfım kilo alma sıkıntım var boy 1,90 kilo 65
![]()
hocam nolur hemen yaz nasıl zayıfladığını, 3 haneli kiloya sahip biri olarak yöntemini öğrenmek istiyorum.ayrıca kaç dakikadır acaba yazmış mıdır acaba yazmış mıdır diye F5 tuşuna basıp sayfaayı yenilemekten, F5 tuşuyla ciddi düşünür hale geldim![]()
![]()
Bende de aynı sorun var ne yaptıysam kilo alamadımboy 1.80 kilo 60 hiperaktiflik de var biraz
Boyda kısaydı 2 sene öncesine kadar
Bir anda boy attım
![]()
hocam video olarak yayınlayacağım ama elim sakat benim biraz uzun sürerbence sen f5i rahat bırak yayınladıgımda haberin olur
şuan alternatif tıp diğer deyişle koca karı ilaçları deniyorumdaha çok bi doping var şuan. 30 Tane incirin içine çeviz doldur, 1 ay güneş görmeyen yerde zeeytinyağı içinde beklet. sonra her gün birer tane at
bakalım faydası olursa yazarım
![]()
valla video yapmayı becerirsem hepiniz görceniz hocam
44 kiloyu nasıl aldığını öğrenebilirmiyim bir iki tüyo ver![]()
incompetech | Custom Production Music and also Graph Papere madem bekliyonuztelif vermicek 3.şahıs vermicek bi font müziği verin video arkasına
![]()
ben sana vereyim hocam. Öğün sayını en az 5 yapacaksın. Yatmadan önce kesinlikle yarım ekmeğin arasına çikolata sürüp bir bardak sütle içeceksin. her yemekten sonra 2 3 adet meyve yiyeceksin. Bir oturuşta en az yarım ekmek yiyeceksin. Ana öğünlerde en az 2 çeşit yemek olacak ve her birinden 8 kaşıktan az yemeyeceksin. salatadan uzak duracaksın. bol bol kızartma ve abur cubur yiyeceksin![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.