4 Farklı Dilde Gelirli Site Satışı - Özgün Kazanç Yöntemi + Blogspot Kazanç Yöntemi

arkadaşlar maalesef ref.ler bitmiştir. Alan arkadaşlar yarın yahut öbür gün yazarlar ayrıca ekran görüntüleride ekleyeceğim.

1 adet fransızca site için anlaşıldı çok ilgili bi arkadaş bütün sorularıma içtenlikle cevap verdi.

Hocam yanlış anlaşılma olmasın ama. Resimdeki raporlar pek tatmin edici değil. 4 farklı dilde nasıl özgün yazı üretebiliyorsunuz. Bu yabancı dilleri biliyor musunuz? yoksa translate ile mi yapacaksınız. Şahsen biz türkçe siteye zor özgün içerik üretiyoruz. Yabancı dil de özgün içerik ürettiğinize göre sizi tebrik etmek istiyorum.

Sattığınız xml paketlerini nasıl oluşturuyorsunuz. Mesela 50 TL lik pakette 10 xml var. ytparadan sizden 100 kişi 50 tl lik paket alsa toplam 1.000 xml gerekiyor. Bu xml lerin hepsini özgün olarak kendiniz mi yapacaksınız. Herkese aynı xml yi satarsanız spama düşer site o yüzden sordum.

Birde siteyi nasıl hitlendirme garantisi veriyorsunuz. içerik ile hitlendirmek için seo gerekir. seo konusunda tecrübeniz ne kadar? Yoksa Resimlerle mi hit çekecekseniz. Googlenin resim algoritmasını bilmiyorum. Belki resimlerle olabilir.

Son olarak blogspot siteleriniz ortalama ne kadar dayanıyor. Ve blogspot sitelerinizden hiç ödeme alabildiniz mi? Varsa blogspotla ilgili banka ödeme kanıtıda koysanız daha iyi olurdu.

10 adet xml dediğiniz paketin içinde 10 adetmi prost var kaç post var ?
ve bir örnek post alabilirmiyim

Hocam yanlış anlaşılma olmasın ama. Resimdeki raporlar pek tatmin edici değil. 4 farklı dilde nasıl özgün yazı üretebiliyorsunuz. Bu yabancı dilleri biliyor musunuz? yoksa translate ile mi yapacaksınız. Şahsen biz türkçe siteye zor özgün içerik üretiyoruz. Yabancı dil de özgün içerik ürettiğinize göre sizi tebrik etmek istiyorum.

Sattığınız xml paketlerini nasıl oluşturuyorsunuz. Mesela 50 TL lik pakette 10 xml var. ytparadan sizden 100 kişi 50 tl lik paket alsa toplam 1.000 xml gerekiyor. Bu xml lerin hepsini özgün olarak kendiniz mi yapacaksınız. Herkese aynı xml yi satarsanız spama düşer site o yüzden sordum.

Birde siteyi nasıl hitlendirme garantisi veriyorsunuz. içerik ile hitlendirmek için seo gerekir. seo konusunda tecrübeniz ne kadar? Yoksa Resimlerle mi hit çekecekseniz. Googlenin resim algoritmasını bilmiyorum. Belki resimlerle olabilir.

Son olarak blogspot siteleriniz ortalama ne kadar dayanıyor. Ve blogspot sitelerinizden hiç ödeme alabildiniz mi? Varsa blogspotla ilgili banka ödeme kanıtıda koysanız daha iyi olurdu.

Görseller eklendi hocam, ayrıca forumdan bir kaç arkadaşımıza site hazırlamıştım onlarda size hit bilgisi vs atarlar. Tabiki bir yöntem paylaşıyorum burada esasen ve bu yontemi alacak arkadaşlarla tüm bilgilerimi paylaşacağım.

Blogspot konusuna gelirsek, xml leri tabiki özgün oluşturuyorum. Herkese aynı xml i vermek gibi bir durum söz konusu değil. Kim hizmet aldıysa xml ile ilgili konuya yazar ve karşılaştırabilir ellerindeki dosyaları. Bloglar 15 günü geçirmiyorlar genelde. 6-15 gün arası değişiyor süre. Ancak kazançları zaten 2-3 günde bırakıyor. Kapanmayıp açık bile kalsalar iyi kazançlar ilk günlerde geliyor.

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:10 ----------

10 adet xml dediğiniz paketin içinde 10 adetmi prost var kaç post var ?
ve bir örnek post alabilirmiyim

Hocam 10 adet farklı blog oluşturabileceğiniz database var. Yani 10 post değil. Her xml in içerisinde 80-100 arası post mevcut.

@saxxed;

hocam siteni inceledim. Sitede resimden başka bişey göremedim. Resimleride wordpress sitelerinden çekmişsin. bot mu kullanıyorsun? Ayrıca raporlar hala tatmin edici sayılmaz :D

@saxxed;

hocam siteni inceledim. Sitede resimden başka bişey göremedim. Resimleride wordpress sitelerinden çekmişsin. bot mu kullanıyorsun? Ayrıca raporlar hala tatmin edici sayılmaz :D

Hocam yanlış yönlendirmeyelim insanları lütfen. OrAda yazılı olan site blogspotdur. Benim yaptıgım siteler değildir. Konuyu başka tarafa çekmeyin. Ciddi arkadaşlar zaten skype dan bana ulaşıp tatmin oluyorlar. İyi günler.

Hocam yanlış yönlendirmeyelim insanları lütfen. OrAda yazılı olan site blogspotdur. Benim yaptıgım siteler değildir. Konuyu başka tarafa çekmeyin. Ciddi arkadaşlar zaten skype dan bana ulaşıp tatmin oluyorlar. İyi günler.

Hocam yanlış yönlendirme yaptığım yok. Siz beni yanlış anladınız. Demek istediğim resimler sitenin kendisinde barınmıyor. Yani Resimler url verilerek eklenmiş.

Sizin örnek verdiğiniz site kurzhaarfrisurendamenn.blogspot.de yani http://kurzhaarfrisurendamenn.blogspot.com.tr/ değil mi?

ljLlZp.jpg

BPEYaG.jpg

nMknQ1.jpg

Hocam yanlış yönlendirme yaptığım yok. Siz beni yanlış anladınız. Demek istediğim resimler sitenin kendisinde barınmıyor. Yani Resimler url verilerek eklenmiş.

Sizin örnek verdiğiniz site kurzhaarfrisurendamenn.blogspot.de yani http://kurzhaarfrisurendamenn.blogspot.com.tr/ değil mi?

Hocam bahsettiğiniz blogspot.. Yani forumda anlatılan yontemle hazırlanan blogspotlar. XML satışından bahsediyorsunuz.

Ben yukarıda kendi sitelerimden bahsediyorum. Site satışımın bu verdiğiniz örnekle alakası yoktur. Rica ediyorum insanları yanlış yonlendirmeyelım postunuzu düzenleyin. İnsanlar sizin yüzünüzden zannedecekler ki site diye blogspot satıyorum. İkisi ayrı şeyler.

Hocam bahsettiğiniz blogspot.. Yani forumda anlatılan yontemle hazırlanan blogspotlar. XML satışından bahsediyorsunuz.

Ben yukarıda kendi sitelerimden bahsediyorum. Site satışımın bu verdiğiniz örnekle alakası yoktur. Rica ediyorum insanları yanlış yonlendirmeyelım postunuzu düzenleyin. İnsanlar sizin yüzünüzden zannedecekler ki site diye blogspot satıyorum. İkisi ayrı şeyler.

Hocam siz wordpress site mi yapıyorsunuz. Eğer öyleyse niye blogspot örneği verip olayı karıştırıyorsunuz. Wordpress örneği verseydiniz daha iyi olurdu.

Tek konu altında 2 farklı olaydan mı bahsettiniz siz?

Hocam siz wordpress site mi yapıyorsunuz. Eğer öyleyse niye blogspot örneği verip olayı karıştırıyorsunuz. Wordpress örneği verseydiniz daha iyi olurdu.

Tek konu altında 2 farklı olaydan mı bahsettiniz siz?

Hocam konuyu okumuş olsa idiniz bu sorunları yaşamazdık. Bakın konunun en başında ne yazmışım ben? Her neyse, konu kirlenmesin lütfen daha fazla, postlarınızıda düzenlerseniz sevinirim. Zira insanlar yanlış anlayacaklar. İyi günler.

Satışlar devam ediyor. Kalan kota 9 dur şu an için.

Ciddi olarak bu kazanç yöntemini öğrenmek isteyen arkadaşlar skype dan gerekli bilgileri alabilirler. Çalışmalar devam ediyor...

Son düzenleme:
10 xml alındı... Tesekkurler ederim kendisine her konuda cok ilgili...

Hocam bloggerda reklamım çıkmıyor adsense onaylı olmasına rağmen bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Ücretli/Ücretsiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri