Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yanlış anlaşılma olmasın ama. Resimdeki raporlar pek tatmin edici değil. 4 farklı dilde nasıl özgün yazı üretebiliyorsunuz. Bu yabancı dilleri biliyor musunuz? yoksa translate ile mi yapacaksınız. Şahsen biz türkçe siteye zor özgün içerik üretiyoruz. Yabancı dil de özgün içerik ürettiğinize göre sizi tebrik etmek istiyorum.
Sattığınız xml paketlerini nasıl oluşturuyorsunuz. Mesela 50 TL lik pakette 10 xml var. ytparadan sizden 100 kişi 50 tl lik paket alsa toplam 1.000 xml gerekiyor. Bu xml lerin hepsini özgün olarak kendiniz mi yapacaksınız. Herkese aynı xml yi satarsanız spama düşer site o yüzden sordum.
Birde siteyi nasıl hitlendirme garantisi veriyorsunuz. içerik ile hitlendirmek için seo gerekir. seo konusunda tecrübeniz ne kadar? Yoksa Resimlerle mi hit çekecekseniz. Googlenin resim algoritmasını bilmiyorum. Belki resimlerle olabilir.
Son olarak blogspot siteleriniz ortalama ne kadar dayanıyor. Ve blogspot sitelerinizden hiç ödeme alabildiniz mi? Varsa blogspotla ilgili banka ödeme kanıtıda koysanız daha iyi olurdu.
10 adet xml dediğiniz paketin içinde 10 adetmi prost var kaç post var ?
ve bir örnek post alabilirmiyim
@saxxed;
hocam siteni inceledim. Sitede resimden başka bişey göremedim. Resimleride wordpress sitelerinden çekmişsin. bot mu kullanıyorsun? Ayrıca raporlar hala tatmin edici sayılmaz![]()
Hocam yanlış yönlendirmeyelim insanları lütfen. OrAda yazılı olan site blogspotdur. Benim yaptıgım siteler değildir. Konuyu başka tarafa çekmeyin. Ciddi arkadaşlar zaten skype dan bana ulaşıp tatmin oluyorlar. İyi günler.
Hocam yanlış yönlendirme yaptığım yok. Siz beni yanlış anladınız. Demek istediğim resimler sitenin kendisinde barınmıyor. Yani Resimler url verilerek eklenmiş.
Sizin örnek verdiğiniz site kurzhaarfrisurendamenn.blogspot.de yani http://kurzhaarfrisurendamenn.blogspot.com.tr/ değil mi?
Hocam bahsettiğiniz blogspot.. Yani forumda anlatılan yontemle hazırlanan blogspotlar. XML satışından bahsediyorsunuz.
Ben yukarıda kendi sitelerimden bahsediyorum. Site satışımın bu verdiğiniz örnekle alakası yoktur. Rica ediyorum insanları yanlış yonlendirmeyelım postunuzu düzenleyin. İnsanlar sizin yüzünüzden zannedecekler ki site diye blogspot satıyorum. İkisi ayrı şeyler.
Hocam siz wordpress site mi yapıyorsunuz. Eğer öyleyse niye blogspot örneği verip olayı karıştırıyorsunuz. Wordpress örneği verseydiniz daha iyi olurdu.
Tek konu altında 2 farklı olaydan mı bahsettiniz siz?
Satışlar devam ediyor. Kalan kota 9 dur şu an için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.