4 günlük tatil önerisi

bütçeniz iyi sauılır hocam. Eğer doğayı seviyorsanız marmarise gidin. gün sayısını artırabilirsiniz hatta. ayrıca oradan yat turlarına ve babadağdan yamaç paraşütü gibi aktivitelere de katılabilirsiniz.

marmariste önerdiginiz kalacak yer varmı acaba

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

2 sene önce gitmiştim. Çok iyi bir oteldi hocam. Çevresinde bu kalitede başka otellerde var. Araştır boş oda varsa düşünebilirsin. Pek otelde kalmam gezerim diyorsan, 4 yıldızlı,3 yıldızlı oteller var. otele daha az ödeyip gezebilirsin. Gezecek o kadar çok yer var ki.

Son düzenleme:

Gel sen beni dinle, doğma büyüme izmirli biri olarak sana Fethiyeye gitmeni tavsiye ederim.Çeşme, kuşadası, bodrum buralardan uzak dur. Tatil istiyorsan ya marmaris ya da fethiyeden şaşma. ;)

Izmire gittim hic begenmedim nedense ama mugla fethiyeyi secebilirsin cok guzel bir yer gitmeni tavsiye ederim

kuşadası aydınlı oldugum için degil baya iyi yerdir ortam filan bende bayramda gidicem hayırlısıyla :D

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

Hocam dun rezervasyon yaptirdim bayramda beklerim :)

Otel Bilgileri
Otel Adı : Richmond Ephesus
Otel Telefonu : 2328931060 Oda Grubu : Deniz Manzaralı Oda
Giriş Tarihi : 16.07.2015 Pansiyon Tipi : Herşey Dahil
Çıkış Tarihi : 19.07.2015 Oda Sayısı : 1 Oda
Otel Adresi : . / Aydın

hocam ne kadar acaba
uc gun

Valla [MENTION=10354]WiLD[/MENTION]wold hocam Plansız Oldu Biraz... :) ama Yaz Bitmeden Seninlede Kaçalım :)

[MENTION=31417]BurakAkman[/MENTION] 2 Yetişkin 1 Çocuk 5 Gün 4 Gece 700 TL Kaldık. Ultra Herşey Dahil. Denize Sıfır kendine Ait Plajı Var. Havuz 10 Numara ve Büyük Bir Aqua Parkı Var. Tek Kusuru Alanya Merkeze 20-25 Km Uzaklıkta. Gerçi Otelden Çıkma İsteği Olmuyor Pek...

hiç kimsede dememişki arkadaş 2 kişi sadece baymı? yoksa bay-bayanmı diye, sezonun bu bölümünde özellikle alanyadaki 5 yıldızlılarım %90i 2 bay almaz:)

bunuda göz önünde bulundurun.

Arkadaslar sizden öneri istiyorum 2 kisi 4 gun icin biryerlere gitmek istiyoruz deniz kenari otel olabilir , deniz kenari olmasada olur eskisehirden gidilebilecek izmir tarafi dusunuyoruz egeye hic gitmedim öneriniz var mi suraya gidilebilir buraya gittim guzel yada surda kaldik guzel gibisinden tesekkurler.

2000 TL bütçe ile otelde mi kalınır yahu.

Tavsiyem tatil köyüdür. Liberty Hotels Lykia - Lykia World Oludeniz

Yer Fethiye Ölüdeniz gidin kalın ondan sonra tekrar görüşelim :)

http://www.booking.com/hotel/tr/lib...35b8098f90a23f46d36683bX1;type=total;ucfs=1&v

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri