4 haneden 0a inen var mı :)

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar eylül'den beri ne yapsam elimde kalıyor 0'ı tükettim. var mıdır benim gibi olanlar yoksa anormallik bende mi?

Bende eylülden bu yana toparlayamadım bir türlü. Tam rayına oturmuştu 2 3 gün önce adsense uçtu yine.

Arkadaşlar eylül'den beri ne yapsam elimde kalıyor 0'ı tükettim. var mıdır benim gibi olanlar yoksa anormallik bende mi?

ağustos ayından 5 haneden sıfıra indim.
4 adsense quiz vs hepsi patladı.
sadece adense 5 hane idi quiz ise 1,5-2k usd idi
eylülden beri ne yaptıysam değişik partnerlerden şu anda ancak 150-300 usd ya geliyor ya gelmiyor..

sen yine sıfırsın ben sıfırın altında -5000 e indim ...

Keşke 0 da kalınsa - 4 hane ye gelen varmı sorulsa daha iyi hocam =)
Garanti die çoğu arkadaşımız yatırım yaptı ve beklenmedik gelişmeler çok zora soktu herkesi
Yüce Rabbim dara düşümüşe yardımcı olsun inşallah

Tek umudum yeni yıla kaldı.. Onda da olmazsa iş bulmak şart oldu.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke 0 da kalınsa - 4 hane ye gelen varmı sorulsa daha iyi hocam =)
Garanti die çoğu arkadaşımız yatırım yaptı ve beklenmedik gelişmeler çok zora soktu herkesi
Yüce Rabbim dara düşümüşe yardımcı olsun inşallah

youtube güvenip nasıl yatırım yapıyorsunuz anlamıyorum

Tek umudum yeni yıla kaldı.. Onda da olmazsa iş bulmak şart oldu.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten Youtube'a güvenip tek gelir kapını buna bağladıysan çok önceden yapmışsın hatayı. Youtube'a özgün bile olsan güvenilmez. Yılbaşında 5 hane bile görsen yine de kendini güvene alacağın bir mesleğin olmalı.

ben şubat ayında yt'ye güvenip işten çıkmıştım. İyi ki de çıktım. Şuanda da sıfıra doğru iniyorum. Pişman mıyım? Değilim.

Sifir sifir sifir. Actigim adsensede spama dusmustu en son kanal baglamiyorum. Vizeler bitsin bi hele

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 den sıfırlandım :D bu ay sıfırı alırım bakalım adsenseye abanıyorum.

Dünki kanal patlayınca 0 indim bende.Şimdi 5 günde ne yapılabilir ki ? boş geçiyor bu ay

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri