4 Kg Çiğ köfte 24 TL + (Lavaş , Sos ve Eldiven seçenekleriyle) (Ücretsiz Kargo)

Fiyatlarımızı Nasıl Buldunuz

• Kullanılan toplam oy
    323
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bisey sorcam tam anlamadım 1 kg da kaç adet aci ve lavas var yoksa biz mi ayriyetden alcaz bide pp odeme varmidir. acaba .

ya bisey sorcam tam anlamadım 1 kg da kaç adet aci ve lavas var yoksa biz mi ayriyetden alcaz bide pp odeme varmidir. acaba .
Konumuzun ilk sayfasında detayalar yer almaktadır ürün linkini tıklarsanız gerekli fiyatları görebilirsiniz.Lavaş ve sosta extradan ücrete tabidir.

bu fiyatları görünce dükkan açasım geldi ya :D sipariş geçeyim bari şimdilik.

Hayırlı satışlar can Allah bereket versin..
Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 18:45 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

bu fiyatları görünce dükkan açasım geldi ya :D sipariş geçeyim bari şimdilik.
Açalım size bir dükkan :) Ürünleriniz pazartesi günü kargoya verilcek bilginiz olsun.Perşembe günü 14:00'dan sonra verilen siparişler pazartesi günü kargoya verilir.
Bayi Paketimiz 4900 paketimiz aktiftir.
Bayi Kurulum Paketleri | Meşhur Adıyamanlı Çiğköfteci Alim Usta

[MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION]

Fiyat değişimi çok kötü olmuş. 1 hafta dayandığı için 2 kilo alıyordum. Ama 17 Tl'den 20'ye çıkmış ve 5 Tl'lik lavaşta alıyorum (piyasaya göre düşük bile) ama nedense yeni fiyatlar cazip gelmiyor .

2 Kg 20 tl -
3 Kg 22-Tl
4 Kg 24 Tl olmuş. 2 Tl'ye 1 kg çiğ köfte ekleniyor. Çok garip bir fiyatlandırma. 3 ve 4kg için ucuz fiyatlar evet ama 1-2 kg için çok pahalı bir fiyat.

Ya 1kg nin fiyatını düşürerek ya da 4kg nin fiyatı arttırılarak fiyat aralıkları düzenlenmeli bence. Neden 4 tl daha verip 2 kg daha çiğ köfte almayayım ki ? 2-3 kg nin herhangi bir avantajı kalmamış.

Gece gece de canım çekmişti :)

Edit: Söylemiştim önceden gerçekten çok güzeldi tadı. Çok az acı kabul lakin benim için pek problem değildi o yüzden seve seve yemiştim.

[MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION]

Fiyat değişimi çok kötü olmuş. 1 hafta dayandığı için 2 kilo alıyordum. Ama 17 Tl'den 20'ye çıkmış ve 5 Tl'lik lavaşta alıyorum (piyasaya göre düşük bile) ama nedense yeni fiyatlar cazip gelmiyor .

2 Kg 20 tl -
3 Kg 22-Tl
4 Kg 24 Tl olmuş. 2 Tl'ye 1 kg çiğ köfte ekleniyor. Çok garip bir fiyatlandırma. 3 ve 4kg için ucuz fiyatlar evet ama 1-2 kg için çok pahalı bir fiyat.

Ya 1kg nin fiyatını düşürerek ya da 4kg nin fiyatı arttırılarak fiyat aralıkları düzenlenmeli bence. Neden 4 tl daha verip 2 kg daha çiğ köfte almayayım ki ? 2-3 kg nin herhangi bir avantajı kalmamış.

Gece gece de canım çekmişti :)

Edit: Söylemiştim önceden gerçekten çok güzeldi tadı. Çok az acı kabul lakin benim için pek problem değildi o yüzden seve seve yemiştim.
4 kg paketler dahada rağbet görmüştür.Diğer küçük paketler zararına satılıyordu.Hem kalitelli hemde pahalı kargoyu tercih ediyoruz MNG kargoyu.4 paket anca kurtarıyor satışlarımızı.

4 kg paketler dahada rağbet görmüştür.Diğer küçük paketler zararına satılıyordu.Hem kalitelli hemde pahalı kargoyu tercih ediyoruz MNG kargoyu.4 paket anca kurtarıyor satışlarımızı.

Tabi siz orasını daha iyi bilirsiniz. Ben tek kaldığım için 1 hafta da 4 kg yiyecek gücüm yok maalesef. 1 ay dayanan bir şey olsaydı alırdım 4kg yerdim 1 ay boyunca. Hem çok daha hesaplı olurdu.

Peki şöyle bir şey sorsam. Derin dondurucu da 1-2 ay saklayabilirsiniz demişsiniz.(Yeni fark etim) Tadı değişiyor mu acaba dondurucudan çıkartıp çözdürdükten sonra ? Genelde uzun süre bekletilen şeyler taze tadını pek koruyamıyor. Buzdolabında -18 derece de saklasam ve 1 ay sonra açsam çok bir problem olur mu ? Öyleyse 4er kilo olarak alırım her daim.
-------

Birde fiyatlandırma açısından kargo 6 tl desek.

4 kg çiğ köfte için gelen para 24-6 = 18 tl diyelim. Yani kg başı 4.5 Tl kazanç elde ediyorsunuz.

Eğer 2 kg eskisi gibi 17 tl olursa, 17-6(kargo) = 11 Tl. 11/2 = 5.5 Tl. Yani paketler küçültükçe kg başı karınız artıyor aslında.
Asıl en zararlısı 4 kg gibi geldi bana.

Bu sadece öneriydi. Eğer ilk paragrafta yazdığım gibi tatta bozulma olmuyorsa 4kg almayı düşünüyorum şuan.
Ama yine de tekrar etmem gerekirse önceki paketlerde biraz düzenlemeye gidilmeli gibi. Piyasayı biraz araştırdım gerçekten her türlü en ucuz ve kaliteli sizde gibi. Ama yine de cazip hale getirilebilir fiyatlar 1-2-3 kg de.

Tabi siz orasını daha iyi bilirsiniz. Ben tek kaldığım için 1 hafta da 4 kg yiyecek gücüm yok maalesef. 1 ay dayanan bir şey olsaydı alırdım 4kg yerdim 1 ay boyunca. Hem çok daha hesaplı olurdu.

Peki şöyle bir şey sorsam. Derin dondurucu da 1-2 ay saklayabilirsiniz demişsiniz.(Yeni fark etim) Tadı değişiyor mu acaba dondurucudan çıkartıp çözdürdükten sonra ? Genelde uzun süre bekletilen şeyler taze tadını pek koruyamıyor. Buzdolabında -18 derece de saklasam ve 1 ay sonra açsam çok bir problem olur mu ? Öyleyse 4er kilo olarak alırım her daim.
-------

Birde fiyatlandırma açısından kargo 6 tl desek.

4 kg çiğ köfte için gelen para 24-6 = 18 tl diyelim. Yani kg başı 4.5 Tl kazanç elde ediyorsunuz.

Eğer 2 kg eskisi gibi 17 tl olursa, 17-6(kargo) = 11 Tl. 11/2 = 5.5 Tl. Yani paketler küçültükçe kg başı karınız artıyor aslında.
Asıl en zararlısı 4 kg gibi geldi bana.

Bu sadece öneriydi. Eğer ilk paragrafta yazdığım gibi tatta bozulma olmuyorsa 4kg almayı düşünüyorum şuan.
Ama yine de tekrar etmem gerekirse önceki paketlerde biraz düzenlemeye gidilmeli gibi. Piyasayı biraz araştırdım gerçekten her türlü en ucuz ve kaliteli sizde gibi. Ama yine de cazip hale getirilebilir fiyatlar 1-2-3 kg de.
Kargo ücretlenmesi şu şekilde yapılıyor 1-2-3-4-5 kg kadar her kg aynı fiyat oluyor biz bu paketlerde herhangi bir kar marjımız yoktur sadece markamızın duyulması taraftarıyız.Şuanki paket ücretlerimiz standart olarak kalcaktır.Müşterileirmiz derin donrucuda saklayarak çiğköftelerin tadında değişiklik olmadığı belirtiyorlar.Birçok müşterimiz derin dondurucuda muhafaza ediyor diğer türlü derecesi yüksekte olsa kesinlikle 1 ay içinde bozulur.Derin dondurucuda olmadığı sürece.

Kargo ücretlenmesi şu şekilde yapılıyor 1-2-3-4-5 kg kadar her kg aynı fiyat oluyor biz bu paketlerde herhangi bir kar marjımız yoktur sadece markamızın duyulması taraftarıyız.Şuanki paket ücretlerimiz standart olarak kalcaktır.Müşterileirmiz derin donrucuda saklayarak çiğköftelerin tadında değişiklik olmadığı belirtiyorlar.Birçok müşterimiz derin dondurucuda muhafaza ediyor diğer türlü derecesi yüksekte olsa kesinlikle 1 ay içinde bozulur.Derin dondurucuda olmadığı sürece.

Teşekkürler. Siparişi geçtim kendim denerim diyerekten. Daha sonra(1-2 ay) tat değişimi hakkında yorumumu yaparım.

Bu arada derin dondurucu ile no-frost arasında çok bir fark olur mu bilemem ama her türlü deneyelim bakalım ya. Heyecanla bekliyorum diyelim :D

Yorumunuz için teşekkürler.

ben buzdolanım buzlugunda muhafaza ediyorum,tadında bi degişiklik olmuyor.gayet güzel bi şekilde çıkarıp yiyirorum 1-1,5 ay sonra.

Bende denemek istiyorum hiç acısız alabiliyormuyuz peki çiğköftenin kendi acısı oluyor sonuçta, isteğe bağlı acısız yapabilirmisiniz

Sitedeki adrese uzaklığım yaklaşık 5 10dk telefonla aradım elden alma şansımız var mı diye yok dediler. Neden elden satmıyorsunuz?

Sitedeki adrese uzaklığım yaklaşık 5 10dk telefonla aradım elden alma şansımız var mı diye yok dediler. Neden elden satmıyorsunuz?
Kurumsal bir firmayız üretim kapasitemiz yoğun olup elden teslimat yapma şansımız bulunmuyor.Bizi normal çiğköfte dükkanlarından sanıyorsunuz sanırım ama değiliz üretici bir çiğköfte firmasıyız elden teslimatımız bulunmuyor malesef.Sadece satışlarımızı sanal mağazamız üzerinden yapıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 21:11 ---------- Önceki Mesaj 21:10 ----------

Bende denemek istiyorum hiç acısız alabiliyormuyuz peki çiğköftenin kendi acısı oluyor sonuçta, isteğe bağlı acısız yapabilirmisiniz
Merhabalar konumuzun ilk sayfasına bakabilme şansınız varsa tüm detaylı bilgiler yer almaktadır.Ürünlerimiz TEK ÇEŞİT VE ORTA ACILIDIR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri