4 topluluk ihlali Yedim ama para kazanıyorum

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlr 4 topluluk ihlali yedim kanalıma Günlük 20 dolar kazanan kanal açık ama ben girdiğide hiç bişey yapamıyom para geliyor acaba bu parayı çekebiliyozmu gelen paralarıda

4 tane ihtar aynı anda aynı kişiden geldiyse tek ihtar olarak görünür.

Yok fgarklı zamanlarda farklı kişilerce ama kanalıma başka kanalıma giriş yaptıktan sonra gözüküyor kanal ama bişey yapamıyorum kanal ayarlarını değiştiremeyim

partner oldugunuzda 4 ihlal olsada kapanmiyor, odemeyi alirsiniz.

peki bana 3 tane telif hakki cezasi geldi ve 1 hafta sure vermislerdi bu sure ayin 28.de doluyo ve su ana kadar biriken 135$ varve daha 3 gunluk kazancim kesinlesmedi. Awesomeness de partnerim, simdi bu parayi alabilecekmiyim yoksa kanalim kapaninca parada gidiyor mu ?

Kanaldaki tum kazanclar kesinlesinceye kadar bilgilerinizi aliyorlar, benim 3 telif alan partnerli kanalima gelen uyariya ragmen kanalim kapanmadi 1 hafta sonra, daha sonraki teliflerden sonra kanal kapandi ama 3-4 gun daha sayim ve kazanclar eklendi, bir de kanal sayimi tamamen bittiginde baska bir kanalinizi ekleyelin, kanalinizin baglantisi yok diye uyari geldi, sanirim ayni hesapla yeni kanala devam edebiliyorsunuz, sayim ve kazanc eklenerek devam ediyor. ( RPM ile partnerdim )

peki bana 3 tane telif hakki cezasi geldi ve 1 hafta sure vermislerdi bu sure ayin 28.de doluyo ve su ana kadar biriken 135$ varve daha 3 gunluk kazancim kesinlesmedi. Awesomeness de partnerim, simdi bu parayi alabilecekmiyim yoksa kanalim kapaninca parada gidiyor mu ?

Büyük ihtimal 2 ihtar aldınız vede 2 hafta kanala erişiminiz yasaklandı.
O kanala artık video atmayın, o kanal er yada geç kapatılacak.
Benimde başıma geldi 2 ihtarlı kanallar fazla dayanmıyor.
Fakat gelen parayı alırsın.

Gitti yere kadar gitsin.
Gelen paranıza bakın.

Büyük ihtimal 2 ihtar aldınız vede 2 hafta kanala erişiminiz yasaklandı.
O kanala artık video atmayın, o kanal er yada geç kapatılacak.
Benimde başıma geldi 2 ihtarlı kanallar fazla dayanmıyor.
Fakat gelen parayı alırsın.

Gitti yere kadar gitsin.
Gelen paranıza bakın.

yok 3 tane aldim ;) bu gece kanalin kapanmasini bekliyorum :x olumu beklemek gibi bisey :D
buyuk ihtimal parayida alamayacagim :(

Bende bugun 2 topluluk ıhtarı yedım etıketlerden dolayı gecersız etıket vs.dıye sonra bı baktım kanala ulaşamıyorum maıl genel ayarında kalıyor her gırış yaptıgımda,sonra gmaılı degıştım bugun nedense ,sımdıde kanalın gmaıl adresını ne yaptım bulamıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri