4 yaşında 7 dil konuşuyor

• Kullanıcı chatmece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

chatmece

Kayıtlı Üye
Resmen hayran kaldım, Çok tatlı bide. Asıl yetenek budur işte :eek:

https://www.youtube.com/watch?v=-OKZddwMUf4

Yetenek Sizsiniz yarışmasının Rusya versiyonuna katılan 4 yaşındaki yarışmacı 7 farklı dilde konuşunca jüriyi ve izleyenleri tam anlamıyla şoke etti. 4 yaşındaki Bella Devyatkina yarışma görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca tüm dünyanın konuştuğu isim haline geldi. Bella yarışmada sırasıyla, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, Çince ve Arapça konuşuyor. Karşısındaki kişilerle basit bir diyalog yürüten Bella’nın insanları en çok şaşırtan özelliği ise diller arasında hiç duraksamadan geçiş yapabilmesi.

Bi ara köpek kazanmıştı bizim yetenek yarişmasını , bide milletin yetenek programlarına bak

Mobil Mesaj

Bi ara köpek kazanmıştı bizim yetenek yarişmasını , bide milletin yetenek programlarına bak

Mobil Mesaj

o köpegin kazandıgı sene harbiden şok oldum, nerde yaşıyorum diye sorguladım bian, koskoca ülkenin yetenegi nasıl köpek olabilrya

Ezberledigi şeyleri söylüyor . Sallanarak konuşması ezberledigi şeyleri aklına getirmesini kolaylaştırıyor .

hiperaktif bir cocuk hiparaktifler zeki olur derler hep bunun anadında nasıl br zeka varmış ya bu cocuğa geçmiş ... zekanın %70 anadan %30 bandan geçer ...belkide %30 babasında gelen zeka %70 olanı tokatlamıştır kimse erkekliğine laf ettittirmez ulen :D

Seni o zaman başka ülkeye alalım zorlamı tutuyoruz. Her lafta ülkenizi ezmekten hazmı alıyorsunuz anlamıyorum

siz böyle birşey sezdiyseniz adminlerde muhmemelen sezer eğer gercekten böyleyse bu arkadaş uzun vadeli kalamaz aramızda adminler böyle durumları hayatta afetmiyor.

Bazıları ülkenin çeşitli yönlerini eleştiriyor da, durup bi bakmak lazım biz burada ne yapıyoruz? Ben söyliyeyim, en basiti elin oğlu video üretiyor, bizler sadece o videoları editleyebiliyoruz. oda videoları tanınmaz hale getirip çeşitli atraksiyonlar yaratıyoruz. Bir şeyleri eleştirmek çok kolay, ama dönüp bakmak lazım. Eleştiren ben ne yapabiliyorum?

Seni o zaman başka ülkeye alalım zorlamı tutuyoruz. Her lafta ülkenizi ezmekten hazmı alıyorsunuz anlamıyorum

Ülke mi eleştirmek mi? Güldürme beni hocam. Ben neyi eleştirdiğimi ne dediğimi çok iyi biliyorum sen kafanı yorma rahat ol. Söyler misin bana bu yarışmada birinci olanların hangisi yetenekliydi. Biri çıktı facebook yorumlarında birinci oldu. Bi köpek çıktı birinci oldu. Biri çıktı fetö den birinci oldu daha sayamıyorum bile..

siz böyle birşey sezdiyseniz adminlerde muhmemelen sezer eğer gercekten böyleyse bu arkadaş uzun vadeli kalamaz aramızda adminler böyle durumları hayatta afetmiyor.

Sezgi kuvvetiniz iyi olursa ne demek istediğimi herkes anlar merak etme. Admin lerde öyle sezer çok barınmaz forumda lafa bak güldürme beni ya. :) Ben forum kurallarını da nasıl konuşacağımı da çok iyi biliyorum sende rahat ol dostum.

Ülke mi eleştirmek mi? Güldürme beni hocam. Ben neyi eleştirdiğimi ne dediğimi çok iyi biliyorum sen kafanı yorma rahat ol. Söyler misin bana bu yarışmada birinci olanların hangisi yetenekliydi. Biri çıktı facebook yorumlarında birinci oldu. Bi köpek çıktı birinci oldu. Biri çıktı fetö den birinci oldu daha sayamıyorum bile..

Sezgi kuvvetiniz iyi olursa ne demek istediğimi herkes anlar merak etme. Admin lerde öyle sezer çok barınmaz forumda lafa bak güldürme beni ya. :) Ben forum kurallarını da nasıl konuşacağımı da çok iyi biliyorum sende rahat ol dostum.
Rahatligimdan supen olmasin cok rahatimdir (dost) edinme konusunda biraz sıkıntılıyım hocam kurallari biliyorsan korkmana gerek yok kolay gelsin.

!!! Mobildeyim !!!

Sırf Türkiye'de olduğu için programın kötü olduğunu bahsediyorsun birde güldürme beni diyorsun. Ben çok rahatım sen beni kafana takma. Tartışma yaratmak istemiyorum fakat sende ne yazdığının farkında değilsin

Son düzenleme:
imkanlar bir şekilde insan hayatına yön veriyor işte.sonuçta doğuştan konuşmaya başlamadı.çocuk beyninin 2 yaşlarında onlarca dili öğrenme kapasitesi var.bunun da annesi babası kaç dil biliyorsa hepsini öğrenmiş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri