Site adresi: ( Telefon ile görüşüldükten sonra samimiyetine inandığım kişiler ile paylaşılacaktır ) Site adresi Pm ile gönderilmeyecektir.
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi: 400 - 450 TL arası
Sitenin açılış tarihi: 7-8 Ay
Sitenin Alexa Değeri : 280 K
Kategori, sitenin içeriği nedir: Moda ( Tek Sektör )
Günlük hit sayısı: 1,5 K
Ziyaretçi kaynağı: Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle
Hosting dahil midir: 10-15 Gün İdare Edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
AÇIKLAMA Okumadan PM İstemeyiniz Bir Çok Sorunuzun Cevabını yazdım.
Merhaba arkadaşlar yine kaliteli bir site satışı ile karşınızdayım. Beni tanıyan yada tanımayan kişiler bu zamana kadar açmış olduğum site satış ilanlarından analiz edebilir.
Bknz : Geçmişten bugüne Satışlarımız İşi bilen insanlarız ve bizde kötü site olmaz. Sayısız ticaret yaptık bir çok insanla tanıştık iyi dostluklar edindik bu gayede yeni insanlar tanımaya da devam edeceğiz.
Hepinize bol kazançlı günler dilerim. Site ile ilgili bilgileri paylaşıyorum.
✓ Öncelikle bu sektöre olan bir çok kişinin bildiği bir sitedir.
✓ Sitemiz Gelinlik sitesidir. Tek 1 Sektöre bağlı kalınmıştır.
✓ Alan Adı Com uzantılı ve İHS'dedir.
✓ Sitemizde Gelinlik Modelleri, Damatlık Modelleri,Nişan Elbiseleri, Evlilik Hazırlıkları, ile alakalı içerikler bulunmaktadır.
✓Sitemiz wordpress alt yapılıdır ve lisanslı tema kullanılmaktadır.
✓ Sitemizde toplam 865 adet makale bulunmaktadır. Makalelerimizin tamamı Özgün Seo uyumlu 250 - 350 kelime arası makalelerdir. Tamamı editörlerimiz tarafından yazılmış makalelerdir.
✓ Site açıldığı ilk günden beri aynı editörle devam etmekteyiz dilerseniz aynı kişi ile anlaşıp işi devam ettirebilirsiniz.
✓ Sitenin içi seo (on page SEO ) kuralları kendi tarafımdan özenle hazırlanmıştır. Site dışı seo anlamında Trunstrank değeri yüksek kaliteli sitelerden tanıtım yazıları alınmıştır.
✓ Siteyi inceleyecek kişiler Ahrefs - Moz - Majestic - Semrush gibi araçlardan kontrol edince ne demek istediğimi anlayacaklardır.
✓ Site yeni yükselişte olan bir sitedir. Düzgün içerik girildiğinde bu hit ve gelirler katlanarak artacağını düşünüyoruz.
✓ Sitemizden link çıkışı ( Foother - Sidebar ) , tanıtım yazısı satışı yapılmamıştır.
Not 1 Lütfen yorum yapmadan önce site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .
Not 2 Her sitenin kalitesi değeri farklıdır . Gelirinin 5 katına 10 katına satılacak site bende yoktur. Site için harcadığımız zaman ve emeği kimse cebindeki para ile kıyaslamasın
Not 3 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.
-----------------------------------------------------------------------
Site için istenilen Fiyat 10.000 :tl dir.
Hızlı iletişim için Skype. Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.
Hızlı iletişim için Tel. 0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.
Site İstatistikleri Aşağıdaki Görsellerde mevcuttur.
Mutli Konudur
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi: 400 - 450 TL arası
Sitenin açılış tarihi: 7-8 Ay
Sitenin Alexa Değeri : 280 K
Kategori, sitenin içeriği nedir: Moda ( Tek Sektör )
Günlük hit sayısı: 1,5 K
Ziyaretçi kaynağı: Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle
Hosting dahil midir: 10-15 Gün İdare Edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
AÇIKLAMA Okumadan PM İstemeyiniz Bir Çok Sorunuzun Cevabını yazdım.
Merhaba arkadaşlar yine kaliteli bir site satışı ile karşınızdayım. Beni tanıyan yada tanımayan kişiler bu zamana kadar açmış olduğum site satış ilanlarından analiz edebilir.
Bknz : Geçmişten bugüne Satışlarımız İşi bilen insanlarız ve bizde kötü site olmaz. Sayısız ticaret yaptık bir çok insanla tanıştık iyi dostluklar edindik bu gayede yeni insanlar tanımaya da devam edeceğiz.
Hepinize bol kazançlı günler dilerim. Site ile ilgili bilgileri paylaşıyorum.
✓ Öncelikle bu sektöre olan bir çok kişinin bildiği bir sitedir.
✓ Sitemiz Gelinlik sitesidir. Tek 1 Sektöre bağlı kalınmıştır.
✓ Alan Adı Com uzantılı ve İHS'dedir.
✓ Sitemizde Gelinlik Modelleri, Damatlık Modelleri,Nişan Elbiseleri, Evlilik Hazırlıkları, ile alakalı içerikler bulunmaktadır.
✓Sitemiz wordpress alt yapılıdır ve lisanslı tema kullanılmaktadır.
✓ Sitemizde toplam 865 adet makale bulunmaktadır. Makalelerimizin tamamı Özgün Seo uyumlu 250 - 350 kelime arası makalelerdir. Tamamı editörlerimiz tarafından yazılmış makalelerdir.
✓ Site açıldığı ilk günden beri aynı editörle devam etmekteyiz dilerseniz aynı kişi ile anlaşıp işi devam ettirebilirsiniz.
✓ Sitenin içi seo (on page SEO ) kuralları kendi tarafımdan özenle hazırlanmıştır. Site dışı seo anlamında Trunstrank değeri yüksek kaliteli sitelerden tanıtım yazıları alınmıştır.
✓ Siteyi inceleyecek kişiler Ahrefs - Moz - Majestic - Semrush gibi araçlardan kontrol edince ne demek istediğimi anlayacaklardır.
✓ Site yeni yükselişte olan bir sitedir. Düzgün içerik girildiğinde bu hit ve gelirler katlanarak artacağını düşünüyoruz.
✓ Sitemizden link çıkışı ( Foother - Sidebar ) , tanıtım yazısı satışı yapılmamıştır.
Not 1 Lütfen yorum yapmadan önce site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .
Not 2 Her sitenin kalitesi değeri farklıdır . Gelirinin 5 katına 10 katına satılacak site bende yoktur. Site için harcadığımız zaman ve emeği kimse cebindeki para ile kıyaslamasın
Not 3 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.
Site için istenilen Fiyat 10.000 :tl dir.
Hızlı iletişim için Skype. Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.
Hızlı iletişim için Tel. 0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.
Site İstatistikleri Aşağıdaki Görsellerde mevcuttur.
Mutli Konudur