Arkadaşlar kanalımı para kazanmaya açabilmek için 400 saat izlenmeye ihtiyacım var. Acaba bu yapabilecek biri var mı? Ücret için dm atın konuşalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ücret istemiyorum sende benimkini izlersen yapabiliriz istersen
Hocam kanaldaki tüm videoların toplamı 8 saat falan yapıyor. Yani bir kişinin izlemesi ile olacak bir iş değil ki bu![]()
Hocam onla uğraşılır mı ben botla bile uğraşamadımizlenmeyi nereden aldığınız önemli. şimdiye kadar aldığım hiç bir izlenmede düşüş olmadı.
Öyle diyorsanız hocam ben de deneyeyim. Çünkü millet para ile izlenme satın aldım hepsi düştü izlenmelerin
Eyvallah denedim işe yarıyor
Eyvallah denedim işe yarıyor
senin bu yazdığını forumda taktik adı altında 1000 liradan aşağı satmayacak tipler var. tebrik ediyorum seni ama bu taktik patlayabilir buralarda açıkça yazdığı için çünkü burası youtube spamın membahı olduğu için youtube tr tarafından da takip ediliyor![]()
sen bunu yazdın ya? şimdi birileri bu yazını alır daha da uzatacak şekilde PDF dosya yapar ya da slayt video yapar. Bismillahirrahmanirrahim diye konu açar millete satar bunu, satın alacak illaki çıkacak. sonra şikayet konuları açılacak her zamanki gibiama adam konuda "bildiğiniz konular" dediği için ban bile yemeyecek
artık alıştık böylelerine ama ücretsiz bilgi verenlere alışmadık. eline yüreğine sağlık hocam
sen gibi iyi niyetli, bildiklerini ücretsiz paylaşan daha çok kişiye ihtiyaç var.
Hocam o zaman kaldırayım ben gören gördü işine yarayan yapmaya devam etsin işteolumlu olursa saat güncelleme falan özelden yazarsınız
---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------
Saol dostum bana bu zamana kadar kimsenin desteği olmadı hep kendim çabaladım amacım biraz daha böyle karşılıksız iyilik
Hocam o zaman kaldırayım ben gören gördü işine yarayan yapmaya devam etsin işteolumlu olursa saat güncelleme falan özelden yazarsınız
denedim valla ilk yorumunu görür görmez indirdim. 8 saat gibi bi sürede 2 tarayıcıdan da urban ile açtım. ama 1 saat bile artmamış. dediğin gibi birkaç gün yapıp denemek lazım. olursa güzel olur tabi. olmazsa da canın sağolsun en azından denemiş olduk![]()

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.