Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar kanallarınız için 4000 saat izlenim şartı sağlıyorum.
Abone eksiğiniz varsa 1000 abone satışımda bulunmaktadır. (Piyasayı sıkıntıya sokmamak için sadece 1000 abone satışım yoktur.)
Nasıl Kullanılır :
>Kanalınıza 1 saat 10 dakikalık (01:10:00) bir video yükleyin. (Boş bir resimde olabilir, siyah ekran video yüklemeyin en azından bir resim olsun)
>Videonun linkini gönderin.
[FONT="][FONT="]İletişim :[/FONT][FONT="]
[/FONT] [/FONT][FONT="]Aynı gün dönüş yaparım (özellikle akşamları) anlık olarak bakamayabilirim.Skype konusunda iyi değilim
[/FONT][FONT="]Skype: [email protected][/FONT]
[FONT="]
[/FONT][FONT="]Ref :[/FONT]
[FONT="]Konularda ref verdiğim arkadaşlar dönüp hiç birşey yazmıyorlar refim yoktur.
[/FONT][FONT="]Bu hizmet forum dışında mevcut olarak sattığım bir hizmettir ulaşması konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız zaten 4 yıldır forumdayım.[/FONT][FONT="]
[/FONT]
![]()
![]()
Diğer Hizmetim:
Sınırsız DailyMotion Yükleme Hizmeti
https://www.ytpara.com/dailymotion-...481-sinirsiz-dailymotion-yukleme-hizmeti.html
merhaba arkadaşlar alım yaptığım firmanın fiyatları yükseltmesi ve dolarında aşırı artması sebebiyle şuan 4000 saat hizmetini 100 tlden satmam gerekiyor fakat ilerleyen zamanlarda tekrar fiyatın düşmesini umuyorum
Hey gidi yıllar hey 1 kanal 1 lirayken şuan 2500 TL
Şimdi de izlenim çok pahalı 35 lirayken 500 TL olmuş![]()
Malesef ki;
alım yaptığım firmanın fiyatları yükseltmesi ve dolarında aşırı artması sebebiyle şuan 4000 saat hizmetini 100 tlden satmam gerekiyor fakat ilerleyen zamanlarda tekrar fiyatın düşmesini umuyorum. 1000 Abone hala 15 tldir.
--------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar kanallarınız için 4000 saat izlenim şartı sağlıyorum.
Abone eksiğiniz varsa 1000 abone satışımda bulunmaktadır. (Piyasayı sıkıntıya sokmamak için sadece 1000 abone satışım yoktur.)
Nasıl Kullanılır :
>Kanalınıza 1 saat 10 dakikalık (01:10:00) bir video yükleyin. (Boş bir resimde olabilir, siyah ekran video yüklemeyin en azından bir resim olsun)
>Videonun linkini gönderin.
[FONT="][FONT="]İletişim :[/FONT][FONT="]
[/FONT] [/FONT][FONT="]Aynı gün dönüş yaparım (özellikle akşamları) anlık olarak bakamayabilirim.Skype konusunda iyi değilim
[/FONT][FONT="]Skype: [email protected][/FONT]
[FONT="]
[/FONT][FONT="]Ref :[/FONT]
[FONT="]Konularda ref verdiğim arkadaşlar dönüp hiç birşey yazmıyorlar refim yoktur.
[/FONT][FONT="]Bu hizmet forum dışında mevcut olarak sattığım bir hizmettir ulaşması konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız zaten 4 yıldır forumdayım.[/FONT][FONT="]
[/FONT]
![]()
![]()
Diğer Hizmetim:
Sınırsız DailyMotion Yükleme Hizmeti
https://www.ytpara.com/dailymotion-...481-sinirsiz-dailymotion-yukleme-hizmeti.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.