4000 Saat İzlenim Hizmeti 52 TL! Panel üzerinden risksiz işlem!

• Kullanıcı Sosyal Hedef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Kimse Kusura Bakmasında Bu Firma Parayı Hesaba ekletene kadar çok iyi ama sonra 2 kere aynı linki veriyoruz birtanesi 4bin saat izlenmeli bir tanesi 1000 izlenmeli 18tl olan servis her neyse sonra 4bin saat olan izlenmeli dün bu saatlerde başlamıştı sonra 3-4 saat geçtikden sonra 18tlye olan serviste aktif oldu , sabahtan beri soruyorum ne oldu diye geç yansır denildi enson demin sordum 2 link aynı verildigi için sistemler çakışma falan oldu diyip bahane uyduruldu,
Kimse kimseye muhtaç degil maksat 32TL İse oda size sadakam Olsun 1daha bu firmayla iş yapılmıcagını herkes öğrensin Admin ayrıca bu Kişi ve firmadanda şikayetciyim Gereginin yapılması için sırf üye oldum

Sizden herhangi bir sadaka vs. talep eden olmadı. Üyelik oluştururken onayladığınız sözleşmede;

Madde 1
Verdiğiniz sipariş devam ederken aynı linke bir sipariş daha girerseniz sistem hata verir ve bakiyeniz yanar.

ve bunun yanında sipariş verdiğiniz servislerin açıklamasını okumanız sizin sorumluluğunuzdadır. Bunun yanında sipariş verme işlemi için onay butonunu işaretlemeniz gerekiyor, bu butonu dahi okumadan işlem yapıyor olmanız sizin hatanızdır. Bu konuda herhangi bir açıklama yapma gereksinimimizin bulunduğunu düşünmüyorum. Ekran görüntülerini bırakarak gerekli işlemi yapmaları için yöneticilere devrediyorum. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

16dkp1.png

Ll34vJ.png

r59VyB.png

7avbQm.png

P1MoGv.png

v64LaO.png

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

izlenim ref alabilirmiyiz

Maalesef ref işlemi tamamlanmıştır :)

Bu izlenim hizmetini 4-5 dakikalık videolar için de alabiliyor muyuz? Amacım 4000 saat tamamlamak değil videolara hit sağlayarak önerilenlere çıkmak

Bu izlenim hizmetini 4-5 dakikalık videolar için de alabiliyor muyuz? Amacım 4000 saat tamamlamak değil videolara hit sağlayarak önerilenlere çıkmak

Evet alabilirsiniz. 12 TL'lik servisin mantığı videonun tamamını izlemesi üzerinedir. 4 5 dakikalık videoyu 4 5 dakika izleyecektir her ziyaretçi :)

kaliteli bir kardeşimiz panelinde her hizmeti veriyor.

içeriginiz özgün müydü ? içerik cok önemli onaylanmasında.

ne tarz içerik ile onaylandı cok mrk edyrm

İçerik kadar izlenimi nasıl kullandığınızda çok önemli. Ben servis sağlayıcısı olarak sizlere izlenimi bölmenizi öneririm. Örneğin 4000 saat izlenim alacaksanız bunu 4 videoya hatta bölebiliyorsanız 5 - 6 videoya bölmenizi öneririm. Bunun sebebi youtube kanallarının manuel kontrol ediliyor olmasıdır. Sağlamış olduğumuz servis etkileşimlidir ve izlenim ile orantılı beğeni de sağlamaktadır. Organik görüntülenmeden ayırt edilebilme ihtimali çok düşüktür. Söylemiş olduğum bu yöntem kanalınızın para kazanma özelliğinin açılmasına kesinlikle katkı sağlayacaktır.

Not: Eğer 4000 görüntülenme ile 4000 saat yapmak istiyorsanız izlenim alacağınız tüm videolar en az 1 saat olmalıdır. Videoların 1 saat olması şart değildir videonuza gelen ziyaretçi videonun tamamını izler buna göre hesaplama yapın. Örneğin 30 dakikalık videoyu 30 dakika izleyecektir bu yüzden 30 dakikalık videoya alınan 4000 görüntülenme 2000 saat karşılayacaktır.

İçerik kadar izlenimi nasıl kullandığınızda çok önemli. Ben servis sağlayıcısı olarak sizlere izlenimi bölmenizi öneririm. Örneğin 4000 saat izlenim alacaksanız bunu 4 videoya hatta bölebiliyorsanız 5 - 6 videoya bölmenizi öneririm. Bunun sebebi youtube kanallarının manuel kontrol ediliyor olmasıdır. Sağlamış olduğumuz servis etkileşimlidir ve izlenim ile orantılı beğeni de sağlamaktadır. Organik görüntülenmeden ayırt edilebilme ihtimali çok düşüktür. Söylemiş olduğum bu yöntem kanalınızın para kazanma özelliğinin açılmasına kesinlikle katkı sağlayacaktır.

Not: Eğer 4000 görüntülenme ile 4000 saat yapmak istiyorsanız izlenim alacağınız tüm videolar en az 1 saat olmalıdır. Videoların 1 saat olması şart değildir videonuza gelen ziyaretçi videonun tamamını izler buna göre hesaplama yapın. Örneğin 30 dakikalık videoyu 30 dakika izleyecektir bu yüzden 30 dakikalık videoya alınan 4000 görüntülenme 2000 saat karşılayacaktır.

gelen izlenmlerde ref kaynagı nedir ?

Güncel

Site tasarımımız 08.01.2018 tarihinde yenilenmiştir. ESKİ ve KARMAŞIK tasarım gören kullanıcılarımız Ctrl + F5 yaparak veya Çerezleri temizleyerek yeni haline erişebilir.

YENİ SİTE TASARIMIMIZ

REs2k5EwS0Cp2aS77URbVg.png

Gece vakti baslattim. Trafik kaynagi %50 ustunde harici olarak gorunuyor. Sonucu yine paylasicam. Ancak daha yavas olsa daha iyi olacak gibi.

Gece vakti baslattim. Trafik kaynagi %50 ustunde harici olarak gorunuyor. Sonucu yine paylasicam. Ancak daha yavas olsa daha iyi olacak gibi.

Servis günlük ortalama 200-400 arası gönderir. Limitini doldurduğunda durmaktadır. Servis hakkında yorumlarınızı yazmaktan çekinmeyin :) Unutmadan, video beğeniniz de artacaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri