Sosyal Hedef
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.sosyalhedef.com
Arkadaşlar Kimse Kusura Bakmasında Bu Firma Parayı Hesaba ekletene kadar çok iyi ama sonra 2 kere aynı linki veriyoruz birtanesi 4bin saat izlenmeli bir tanesi 1000 izlenmeli 18tl olan servis her neyse sonra 4bin saat olan izlenmeli dün bu saatlerde başlamıştı sonra 3-4 saat geçtikden sonra 18tlye olan serviste aktif oldu , sabahtan beri soruyorum ne oldu diye geç yansır denildi enson demin sordum 2 link aynı verildigi için sistemler çakışma falan oldu diyip bahane uyduruldu,
Kimse kimseye muhtaç degil maksat 32TL İse oda size sadakam Olsun 1daha bu firmayla iş yapılmıcagını herkes öğrensin Admin ayrıca bu Kişi ve firmadanda şikayetciyim Gereginin yapılması için sırf üye oldum
Sizden herhangi bir sadaka vs. talep eden olmadı. Üyelik oluştururken onayladığınız sözleşmede;
Madde 1
Verdiğiniz sipariş devam ederken aynı linke bir sipariş daha girerseniz sistem hata verir ve bakiyeniz yanar.
ve bunun yanında sipariş verdiğiniz servislerin açıklamasını okumanız sizin sorumluluğunuzdadır. Bunun yanında sipariş verme işlemi için onay butonunu işaretlemeniz gerekiyor, bu butonu dahi okumadan işlem yapıyor olmanız sizin hatanızdır. Bu konuda herhangi bir açıklama yapma gereksinimimizin bulunduğunu düşünmüyorum. Ekran görüntülerini bırakarak gerekli işlemi yapmaları için yöneticilere devrediyorum. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------
izlenim ref alabilirmiyiz
Maalesef ref işlemi tamamlanmıştır