Sosyal Hedef
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.sosyalhedef.com
Güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam vine videoları paylaştığım bir kanalım var 4k ve 1k sınırını 1 sene önce aştı ama kanal o tarihten beri incelemede nacizane sorum acaba izlenim alsam herhangi bir değişiklik olur mu bu süreçte ??
Arkadastan kısa sure once 4000 saat izlenim almıstım ve kanalım onaylanmıs. Arkadasa tesekkur ediyorum. hem arkadasa tesekkur etmek hemde forumun bilgilenmesi acısından yazmak istedim
10 saatlik videom var 400 izlenme alma gibi bir şansım var mı?![]()
Sosyal hedef neden sisten de cevrimiçi olan adminler 3 gündür cevap vermiyor

Kişinin kişisel bilgileri paylaşılmamıştır. Şikayet konusu açarken tarafımızdan talep edilen kanıtlar sistem üzerinde ki işlemlerden alınmaktadır ve burada kullanıcı adı, mail adresinde kişisel bilgilerini kullanıyor olması müşterinin kendi hatasıdır. Biz kanıt olarak sunduğumuz görselde sansürleme yaparak kimden bahsettiğimizi gösteremeyiz ve kanıtın bir anlamı olmaz.
R10 yönetiminin araştırmadan yapmış olduğu işlemlere aldırış etmeyin. YTPara konumuza yuliya kullanıcı adıyla ve Rheorcynxyn kullanıcı adıyla aynı yorumları farklı kullanıcılar olarak yazmıştır. Hesabın kendine ait olmadığını söylüyor fakat r10 konumuza yorum yazdığı hesabın adı yuliya![]()
Şikayet konularını inceleyerek gerekli kanıya varabilirsiniz. Arkadaşın 3 gündür canlı desteğe bakılmıyor şeklinde belirttiği yargı tamamen asılsız ve yalandır.
![]()
Gerekli işlemin kullanıcıya yapılmasını talep ediyorum.

hem adamdan şikayetçi olacaksın hemde adamın koyduğu kanıtlardan rahatsız olacaksın.bu arkadaşları tanırım mütevazi temiz insanlardır.
BU KİŞİYİ CEVRİMİÇİ BULMAK İÇİN PC BAŞINDA SAATLERCE BEKLEMEK LAZIM BENİN ANLATMAK İSDEDİĞİM BU
fazla söze gerek yok
YORUMU YT FORUM KULLANICILARINA BIRAKIYOR
R10 DA NEDEN BANLANDIGINIDA YAZARSA SEVİRİM
BU TATSIZ DURUMDAN DOLAYI KENDI ADIMA ADMINLERDEN ve FORUMDAKİ ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM BENİ BU TARTIŞMANIN İCİNE SOKAN SOSYAL HEDEF KULLANICISINIDA KINIYORUM.
BU KONU HAKKINDA DA BIR DAHA YAZMIYACAGIM HERKEZE IYI FORUMLAR
DEKRAR DİYORUM YORUM SİZLERİN
---------- Spam Engelliyici 13:10 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------
kardesım benım kımseyle sorunum yok şikayet konusunu önce kendısı actı ben gorunce şok oldum ondan sonra kendisine şikayet konusu açtım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.