4000 Saat İzlenme 300 Tl Organik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

underworld25

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar izlenim ve abone hizmeti vermeye karar verdim piyasadaki fiyatlar çok fazla ve geri dönüşüm oranları çok kötü nedeni ise bot ve paneller ile yapıyor olusları. Birçok kişi kanala 10 saat 1 saatlik video atın izlenim atalım diyor nedeni ise tamamen yapay ve bot ile izlenim sagladıkları için 1 ip üzerinden. Bu nedenle bir süre sonra youtube anlıyor ve izlenimleri silmeye baslıyor. Ayrıca iletişimde kurmak bile çok zor. Hem zamanınıza hem paranıza yazık. Ben kendi oluşturdugum taktik ile organik kasıyorum ( lütfen hangi sosyal medya adresi ile yapıyorsun web siten nedir gibi sorular sormayın yöntemimi baskalarına anlatmak istemiyorum. )

Ödeme ve iletişim bilgileri:
- Ödeme yöntemi: Banka, papara

Hizmet hakkında:
- Hizmet bittikden sonra silinme olmaz olursa telafi vardır.
- Bitiş süresi. Yogunluga göre değişmekde.
- Video süresi önemli degildir. Organik oldugu için 1 Dakikalık videolara bile çekebiliyoruz. Ortalama her videonuz izlenir.
- Min 7-10 video olması ideal.

Fiyat hakkında:
- 1000 Saat 80 TL
- 2000 Saat 125 TL
- 3000 Saat 185 TL
- 4000 Saat 250 TL
- Sitemizi kullanarak verilen 4000 Saat siparişler 200 Tl dir. https://ytizlenim.com

Youtube Hakkında.
- ADS reklamlarından gelen,
- Websitenizden gelen,
Hiç bir izleme sayılmıyor. Saatlerin sayılması için organik kaynaklı hit olması gerekmektedir.

Güncel Sorular
* Youtube güncellemesinde adwords izlenim ve görüntüleme kabul edilmiyor - sayılmıyor. İzlenmelerinizin cogu youtube kaynaklı olması gerekir.
* İzlenme aldıgınızda aynı gün baslar.
* İzlenme kaynagının büyük kısmı youtubedir bir çok arkadasın videosu önerilere girip üst sıralara çıkmaktadır.
* Şu anda bu şekilde izlenim çeken olmadıgı için çok talep var bu nedenle yogunluk olmaktadır.
* Her videom izlenir mi ? - Evet ortalama her videonuz izlenir.
* Yeni video yükledim onada izlenim gider mi ? Evet yeni eklediginiz videolarada ortalama aynı gün izlenim gitmektedir.
* Abone ve izlenim geliyor mu? Evet gelmektedir ama bu oran her kanalda değişmektedir. Oran azdır.
* Kaç dk lık videolar istiyorsunuz ? Video süreleri fark etmiyor 10 saniyelik videoya bile izlenim gelir lakin 10 dk lık videoya 1000 hit gitmesi ile 1dk lık videoya 1000 hit gitmesi aynı şey değildir. Videonuz 5 -15 dk civarı olması idealdir.
* Pk sı açık kanala izlenim alabilir miyim ? 1 aydan fazla süredir bu şekilde izlenim alan kişiler var fakat onlar eski videoları olsun kanalını olsun sürekli güncel tutmak ve üst sıralarda kalmak için. Bu kişilerin günlük kendi izlenim oranları +20 bin hittir. Bunun üstüne izlenim almaktadırlar.
* Son güncelleme ile yotube harici bir çok izlenim sayılmayıp geçersiz oldugu için bir çok kişi artık izlenim çekemiyor. Eger başkasından alacaksanız bile çektikleri kişilerin referanslarını isteyin.

Piyasada bu fiyata daha uygunu yok. Aylık kanal sınırı yok.

Para kazanma onayı beklemede olan kanal için 3k saat izlenme alındı.

İzlenmeler daha bitmeden kanalın para kazanması manuel onay aldı.

Güzel ve sağlam hizmet için teşekkürler.

BOL KAZANÇLAR...

Arkadaşlar kanal para kazanma onaylandı.2 günde onaylandı hemde çocuk kanalım.Hemde arkadaş izlenme atarken onaylandı.
29.11.2019 13:47 başvurdum 02.12.2019 01:14 te onay aldı.
Darısı bekleyenlerin başına videolar özgün oldugu sürece onaylanıyor arkadaşlar.
İzlenmeyi atan burak arkadaşa teşekkürler.

4000K saat için anlaşmıştık...İş teslim edildi.

Kanalım 2 gün sonra onay aldı..Teşekkürler Burak...Kanalım özgündü..
Ben her yönden memnun kaldım..İşin rast gelsin arkadaşım

Hocamla 2 gün sonra 1 ay kadar kanal üzerinde çalışmış olacağız. Bu süreçte kendisine aşırı teşekkür ediyorum kazandığı kazanç kuruşuna kadar helal olsun. Ne zaman kafamda soru işareti olsa direk cevaplıyor ve kendisi mükemmel bir insan çok uzun süredir konuşuyoruz. Kanalımı kendi kanalıymış gibi her gün rapor isteyip takip ediyor ve bana önerilerde bulunuyor. Kendimin özgün kanal proje fikri vardı ve kendisine anlattım sağ olsun beni konu hakkında çok fazla bilgilendirdi. Diğer bot izlenimlerin aksine gönderdiği izlenimler organiktir lafta demiyorum çünkü analiz olarak görüyorum. Attığı izlenim bazı videolarımı youtube üzerinde önerilenlere çıkardı. Kendisi bana sabretmem gerektiğini söyledi ve 7-8 adet videoda işlemlerin hızlanacağını söyledi ve dediği gibide oldu. Başlangıçta günlük 7-8 saat izlenen videolarım şu an 100 saat izleniyor ve dahada artacağına inanıyorum. 100 saat çok iyi bir süre sebebiyse videoların maximum 12 dk. olması :) 1 dk’lık videonuza bile izlenim geliyor. Eğer hocamı dinleyip daha fazla video atarsanız bu günlük 500 saati de bulabilir yada daha fazlasını ama benim zamanım yoktu o yüzden fazla içerik üretemedim ama çok iyi gidiyor. Eğer gerçek anlamda özgün kanalla uğraşacaksanız ya da amacınız kanalınızın sadece para kazanmasını açmaksa organik izlenme satın almanızı öneririm. Sebep olarak onay alma şansınız daha yükselir ve videolara gerçek izleyiciler ve kitle gelir. Şu ana kadar hocam sayesinde 200 tane aynı zamanda abone geldi ve kanalıma aktif olarak yorum yapıyorlar. Beğenilerim yüzde 90 üzerinde. Tutan bir videoma 140 beğeni almışım. Kanalımın para kazanması açıldıktan sonra kendisiyle yine çalışmaya devam edeceğim. Videoların güncelliğini korumasını sağlıyor 3 hafta önce attığınız video bile çok iyi bir şekilde izleniyor. Şu an izlenimler hızlanmaya başladı kısa bir süre içinde inşallah sıkıntısız bir şekilde işlemleri tamamlayacağız. Tekrar çok teşekkürler.

1000 saat eksik olan izlenme miktarım için 80 tl ye hizmet aldım gayet memnun kaldım. Para kazanmada açıldı kanalımın. Ayrıca hızlı iletişimde bir attı puan daha verebilirim

Çok ilgili bir arkadaş 3000 saatlik bir eksik vardı kanalda sorunsuz halledildi istediğiniz her zaman ulaşabiliyorsunuz kendisine çok teşekkür ederim.

Arkadaşla çalışıyorum. Memnunum izlenim geliyor.Pek iletişim kurma ihtiyacım bile olmadı arada bir selam veriyorum O kadar

İzlenme hizmeti alınmıştır, çok ilgili bir arkadaş. Teşekkürler..

4000 saat izlenmeye varmak üzere, 1000 saat izlenme için anlaşılmıştır. İlgisi, yaklaşımı ile olumlu yönde dikkat çeken biri. İş sonunda tekrar yorum yapacağım. Teşekkürler.

Deneme için 500 saat izlenim hizmeti alındı. İletişim ve bilgi için çok ilgili bir arkadaş. Sonucu ayrıca paylaşacağım. Teşekkürler @underworld25

Arkadaş gayet ilgili 500 saat için anlaşıldı bitince sonucu yazarım arkadaşlar.

Sürekli çalışıyoruz. Güvenilir işini hakkıyla yapan bir arkadaş.

Arkadaşla çalışmaya basladık suan çok ama çok güzel gidiyor inşallah o da bende menmün kalacağız eminim tavsiye edilen bir kisi oldu bende

2k saat sipariş geçildi bakalım kolay gelsin .

Ben Bugün anlaştım..İzlenim gelmeye başladı...İlk intibam çok olumlu..Kızımın özgün kanalı için aldım..Süre sonunda tekrar yazarım.

2 adet kanal için anlaşıldı ilgili bir arkadaşımızdır.

Hizmet sağlandı. Gayet ilgili bir arkadaş. İzlenimleri kanala zarar vermemesi için yavaş yavaş gönderiyor. İzlenim bittikten sonra kendiliğinden izlenimler gelmeye başladı. Teşekkür ediyorum.

1 saat kadar zaman oldu sipariş başlayalı, 1 saatte 40 abone geldi. Güzel bir sistem, şuan dünya genelinde (followiz'de dahi) bu hızda abone çekimi yapan yok. 1-2 günde bitmiş oluyor 1000 abone.

hizmet alındı teşekkürler hızlı iletişim ve ilgisi için.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar izlenim ve abone hizmeti vermeye karar verdim piyasadaki fiyatlar çok fazla ve geri dönüşüm oranları çok kötü nedeni ise bot ve paneller ile yapıyor olusları. Birçok kişi kanala 10 saat 1 saatlik video atın izlenim atalım diyor nedeni ise tamamen yapay ve bot ile izlenim sagladıkları için 1 ip üzerinden. Bu nedenle bir süre sonra youtube anlıyor ve izlenimleri silmeye baslıyor. Ayrıca iletişimde kurmak bile çok zor. Hem zamanınıza hem paranıza yazık.

Ben kendi oluşturdugum taktik ile organik kasıyorum ( lütfen hangi sosyal medya adresi ile yapıyorsun web siten nedir gibi sorular sormayın yöntemimi baskalarına anlatmak istemiyorum. )

İzlenim ve abonelerin %50 den fazlası Türkdür. Organik oldugu için kanalınızda videolar varsa izlenebilir onlarda begeni alabilir. Çok yakında 4k hizmeti baslayacaktır organik kastıgım için sınırlı sayıda kişi ile çalısacagım.

1 Ay Garanti veriyorum sonrasında bile desteğimi kesmeyerek sürekli kanallarınızı takip ediyorum. Kanalınızdaki video süresi önemli değil 1 dakikada olur 5 dakikada.

• 1k Abone 100 Tl ( Organik abone olurken videolarınız izlenir videolarınıza begenide gelebilir )
  • 1k Begeni 30 Tl
  • 1k Video İzlenim 10 Tl
Paketlerden hangisini alırsanız alın gerçek kullanıcı oldugu için abone + izlenim + begeni 3 ü bir arada olmuş oluyor. Bu sayede extra 4000 saat izlenimide kazanmış oluyorsunuz. Örnek abone aldınız kanalızda video varsa aboneler o videoları izleyebilir begenebilir böylelikle extra begeni ve izlenim kazanmış olursunuz. Deneyin başka kimseyle çalışmayacaksınız.

İletişim: https://www.ytpara.com/51092/underworld25.html

Telegram: @youtubeizlenim

Ödeme: papara, sürekli müşteri banka. ( Önce Ödeme Alınır )

Sipariş alındıkdan sonra 48 saat içinde hizmet tamamlanır.

Referans amaçlı 1 kişiye 1k Abone 20 Tl

Deneme olarak ben almak istiyorum 1k abone 1k izlenme

4.000 Saat başlıklı fakat "Çok yakında 4k hizmeti baslayacaktır organik kastıgım için sınırlı sayıda kişi ile çalısacagım." yazmışsınız hocam. Başlıgı editleyin isterseniz. Burda yeni olan arkadaşlar var yanlış anlayıp hit alıp madur olduk konuları açılmasın isterseniz

hizmeti aldıktan sonra 48 saat içinde 4000 saat izlenmeli olarak işi teslim ediyorsunuz doğrumu anladım hocam?

1k izlenim derken 1000 saat video izlenme mi kastiniz? Süre ne kadar ? Kanala zarar vermeyesin?

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1k izlenim derken 1000 saat video izlenme mi kastiniz? Süre ne kadar ? Kanala zarar vermeyesin?

Hayır hocam 1k izlenim 1000 defa videoyu izleme yani 1000 defa görüntülenmedir. Ne kadar süre ile izlenir orası kesin değil ohizmet 4000 saat hizmeti diye geçiyor.

Bu arada forumdan:

@Rewossky @sonosmanlee

Arkadaşlar ile çalısma basladı ödemeler alındı işlemler basladı bugun 4. siparişimiz.

Son düzenleme:
1 saat kadar zaman oldu sipariş başlayalı, 1 saatte 40 abone geldi. Güzel bir sistem, şuan dünya genelinde (followiz'de dahi) bu hızda abone çekimi yapan yok. 1-2 günde bitmiş oluyor 1000 abone.

1000 izlenim 1 sn de olabilir. Bu da sadece zarar verir

1000 izlenim 1 sn de olabilir. Bu da sadece zarar verir

Bende bot yok hocam belirttim abonede izlenimde likelerde organikdir +1ay garanti verdim

Hatta dahada ileri gidip ilerleyen zamanlarda bunu +1yıl garantili hizmet şeklinde yapacagım yani alacagınız hizmetin garantisi 1 yıl olacak veye kanalınız ne kadar durursa. Bizde gider sistemler gibi al 1 ay sonra ne yaparsan yap hizmeti yok müşteriyi koruma derdindeyiz.

Soyledikleriniz bahsettiğim konu ile ilgili değil. Videom 1 sn yada 10 sn izlenmesi videoma zarar verir. En az 1 er dk izlenme garantisi verirseniz deneyebilirim

Merhaba Skype üzerinden size ulaştım, dönüşünüzü bekliyor olacağım. Hizmet sonunda referans olmakta isterim.

Hocam hangi yaş aralığında oluyor izlenimler çocuk kanalına uygumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri