4000 Saat izlenme hizmet uygun fiyata.

UkHosting

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Uzun bir süredir youtube işlerinde kendim için araştırmalar ve denemeler sonucu artık her şey den %100 emin olduğum için satış konumu açmaktayım.

4000 saat izlenim hizmetinizi çok hızlı bir şekilde tamamlayıp sizlere teslim edebilirim. Hizmet paketini satın almadan önce tarafıma sunmanız gereken özellikler;

-Kanalınız kesinlikle spam olmaması gerekmektedir.
-Kanalınızda ki videolar kesinlikle özgün olması ve teklif hakkı olmaması gerekmektedir.
-Kanalınızda en az 10 ile 15 adet özgün video olması gerekmektedir.
-Kanalınızda ki videolarınızın en az 30 ile 45 dakika olması gerekmektedir.
-Kanalınızda en az günde 1 veya 2 adet video atmanız gerekmektedir.
-Kanalınızda videolara kesinlik küçük resim eklenmesi ve açıklama girilmesi gerekmektedir.
-Yukarıda ki koşulları sağlayan hizmet alanların kanallarının 4000 saat izlenme hizmeti tarafımızda duruma göre 7 ile 15 gün kadar sürmektedir
-Kanallarınızda olası izlenme veya düşüş yaşanırsa en hızlı şekilde telafi edilecektir. 15 gün içerisinde garantilidr.
.

-Yukarıdaki belirtilen kuralları ve şartları yerine getirmeyen kanal sahiplerinin, karşılaşacak herhangi bir problem veya sorunda tarafımca hiç bir sorumluluk kabul edilmeyecektir.

4000 Saat izlenme ücreti 500 TL'dir.

Not: Kesinlikle önce ödeme alınıp, sonrasında işe başlanacaktır.
R10.Net Profilim : Tıklayınız.

İLETİŞİM :

4k saat ücreti 500tl.
Üstüne birde TcKimlik No vede Annemizin kızlık soyadınıda verdikmi çok iyi hizmet alırız.
Bence süper bir hizmet.
:D

Bu kadar şartı devlet, personel alırken aramıyor.

Sanırsam devlet personel alırken neler istediğinizden de haberiniz yok. Bu durumda google size yardımcı olacaktır.

Tam ben de böyle yazacaktım :)

Sanırsam devlet personel alırken neler istediğinizden de haberiniz yok. Bu durumda google size yardımcı olacaktır.

4k saat ücreti 500tl.
Üstüne birde TcKimlik No vede Annemizin kızlık soyadınıda verdikmi çok iyi hizmet alırız.
Bence süper bir hizmet.
:D

Merhaba.
Sağlam ve garantili hizmet istiyorsanız bunlar şart. Bunları ben değil, youtubenin kendisi istiyor. Bu kadar para verip üstüne onaya gönderdiğiniz kanaldan red yerseniz daha mı iyi?

Ya bilip konuşuyorsunuz, yada bilmeden konuşuyorsunuz ki bu kadar şartın youtube için zorunlu olduğunu bilmiyorsunuz sanırsam.

Son düzenleme:
Kanalınızda en az günde 1 veya 2 adet video atmanız gerekmektedir.

bu hariç diğerleri gerekli.Bilmeyenler için iyi bilgiler ancak maddeler çok fazla açıklayıcı olduğu için göze fazla gelmiş olabilir

Kanalınızda en az günde 1 veya 2 adet video atmanız gerekmektedir.

bu hariç diğerleri gerekli.Bilmeyenler için iyi bilgiler ancak maddeler çok fazla açıklayıcı olduğu için göze fazla gelmiş olabilir

Merhaba.
Teşekkürler hocam yorumunuz için, bunu istememizin sebebi kanalın güncel kalması ve onay sürecinde çok fazla şekilde yardımı olmasıdır. Bu yüzden istiyoruz. Her gün olmasa bile 2 günde bir mutlaka bir video atılması hem onay için hemde süreç için daha hızlı işlemlerin gerçekleşmesine yardımcı olacaktır.

Hadi beni tanimadigini gectim. Neyse :) Gel sayalim memuriyet icin rastgele bir kadro icin senin deyiminle, Google aramasi yapip da buldugum sartlari. :)

Genel Şartlar:
a) Türk vatandaşı olmak,
b) 657 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın (lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için KPSS) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,
c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
d) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
f) Kamu haklarından mahrum olmamak,
g) Arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Ellerini yumruk yapip da saydiysa 7 sonucunu bulacaksin. Senin sartlarin kac tane, yine ellerini yumruk yapip da tek tek parmak kaldirarak say, evet yapabilirsin... 8 etti degil mi? :) Anlatmak istedigim buydu, cogu kisi de anladi zaten. Sen de sanki konunu baltaladigimi zannedip o sekilde cevap verme lutfen. :) Hadi hayirli satislar. Umarim gunde 1 2 video atip, bu videolarin da 30 45 dk arasi ozgun oldugu kanal sahipleri seni bulur da, senden sadece 15 gun garanti verdigin 500 TL'lik hizmeti satin alirlar. :)

Hadi beni tanimadigini gectim. Neyse :) Gel sayalim memuriyet icin rastgele bir kadro icin senin deyiminle, Google aramasi yapip da buldugum sartlari. :)

Genel Şartlar:
a) Türk vatandaşı olmak,
b) 657 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın (lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için KPSS) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,
c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
d) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
f) Kamu haklarından mahrum olmamak,
g) Arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Ellerini yumruk yapip da saydiysa 7 sonucunu bulacaksin. Senin sartlarin kac tane, yine ellerini yumruk yapip da tek tek parmak kaldirarak say, evet yapabilirsin... 8 etti degil mi? :) Anlatmak istedigim buydu, cogu kisi de anladi zaten. Sen de sanki konunu baltaladigimi zannedip o sekilde cevap verme lutfen. :) Hadi hayirli satislar. Umarim gunde 1 2 video atip, bu videolarin da 30 45 dk arasi ozgun oldugu kanal sahipleri seni bulur da, senden sadece 15 gun garanti verdigin 500 TL'lik hizmeti satin alirlar. :)

Merhaba.
Konuda herşey açık açık yazmaktadır ve bu durumda şartları kabul edenler ve garantili olarak çok hızlı şekilde onay almak isteyenler bu durumu kabul ederler. Eğer ki çalışmazlarsa zaten sıkıntı yok, istedikleri yerden hizmet alabilirlr.

Benim burada yaptığım daha önce bir çok şekidle deneme yanılma yöntemiyle bir çok kanal onaylattığım için, en sağlık ve en hızlı olan çözümü müşterilerime sunmamdır. Bu konuda kimsenin parasını alıpta sonucunda kimsenin hakkımda şikayet konusu açmasını istemememdir.

Son düzenleme:

Merhaba.
Sağlam ve garantili hizmet istiyorsanız bunlar şart. Bunları ben değil, youtubenin kendisi istiyor. Bu kadar para verip üstüne onaya gönderdiğiniz kanaldan red yerseniz daha mı iyi?

Ya bilip konuşuyorsunuz, yada bilmeden konuşuyorsunuz ki bu kadar şartın youtube için zorunlu olduğunu bilmiyorsunuz sanırsam.

Ne eleştiriyi hazmedecek kadar yüreklisiniz ne de şakayı anlama kapasiteniz var. Bu forumda çok satış yaparsınız(!). Hayırlı işler...

Merhaba.
Konuda herşey açık açık yazmaktadır ve bu durumda şartları kabul edenler ve garantili olarak çok hızlı şekilde onay almak isteyenler bu durumu kabul ederler. Eğer ki çalışmazlarsa zaten sıkıntı yok, istedikleri yerden hizmet alabilirlr.

Benim burada yaptığım daha önce bir çok şekidle deneme yanılma yöntemiyle bir çok kanal onaylattığım için, en sağlık ve en hızlı olan çözümü müşterilerime sunmamdır. Bu konuda kimsenin parasını alıpta sonucunda kimsenin hakkımda şikayet konusu açmasını istemememdir.

Arkadas aslinda iyi niyetli ben izlenim ceker parama bakarim demiyor, siz onay alacak kanalla gelin ben izlenimi cekerim siz de bosa bana para vermemis olun demek istiyor. Ancak gene de sart kosmamasi lazim...

Ek olarak kanalin onay alip almamasi izlenimi cekenin sorumlulugu degildir. Kimse kanalim onay almadi diye sikayet edemez

Ne eleştiriyi hazmedecek kadar yüreklisiniz ne de şakayı anlama kapasiteniz var. Bu forumda çok satış yaparsınız(!). Hayırlı işler...

Merhaba.
Eleştiri vardır normal olarak yapılır... Sizinki eleştiriyi kapsamıyor sanırsam. Şaka yapacaksanız da bir satış konusunun altında değil, farklı kategoride bunun için konular mevcut.

Arkadas aslinda iyi niyetli ben izlenim ceker parama bakarim demiyor, siz onay alacak kanalla gelin ben izlenimi cekerim siz de bosa bana para vermemis olun demek istiyor. Ancak gene de sart kosmamasi lazim...

Ek olarak kanalin onay alip almamasi izlenimi cekenin sorumlulugu degildir. Kimse kanalim onay almadi diye sikayet edemez

Merhaba.
Tşekkürler yorumunuz için. Haklısınız hocam , insanları mağdur etmemek adına almış olduğum paranın hakkını vermek için uğraşıyorum sonuçta.

izlenim mi ation kanal onaylatma isi mi yapion kardes :) at izlenimini gec bu forumdakiler bilir neyin ne oldugunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri