4000 Saat izlenme sadece 50 ₺ | Referans Amaçlıdır.

• Kullanıcı Proxyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar.

Farzedelimki para iadesi yerine izlenme iadesi yapıyoruz, yani tekrardan 4 bin saat izlenmesi sağlıyoruz, bu size saçma gelmezmiydi ?
Yani eğer bir hizmette, bir kişi veya firma 4000 saat izlenmesi sağlıyorsa ve sizin dediğiniz gibi 2 gün gibi kısa bir sürede düşüş oluyorsa bunun izlenme iadesi yerine para iadesi yapılması gerekir, çünkü sistemlerde bir problem olduğu ortaya çıkmış oluyor, 2 gün sonra izlenme silinecek ise size tekrar 4 bin saatlik izlenme sağlanması nekadar doğru ?
Burdaki problem Google politikalarına cevap verebilmek, yoksa piyasada bir ton program veya proje mevcut izlenme sağlayabilen.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Google politikaları aslında tam olarak öyle işlemiyor, Google bir izlenmede kabaca şunlara bakıyor, İp adresine, Parmak izlerine, Tarayıcıya, Bilgisayara ve mevcut ağın bazı bilgilerine.

Siz şimdi bir bilgisayardan, onlarca veya yüzlerce proxy ile x bir videoya izlenme sağladığınızda adamlar zaten bunu anlıyor, isterseniz günde 1 izlensin video, yinede anlıyorlar, er yada geç izlenmeleri silinir.
Siz bu teknik olarak istenen bilgilere karşı bir cevap verebildiğinizde Google bunu organik olarak anlayabileceği için aslında teorik olarak çokta bir problem oluşmuyor.

İşin teknik boyutuna fazla inmek istemiyorum, farklı işlerde kullanabileceği için burdan bilgi paylaşmam doğru olmaz.

Teşekkürler.

İşin teknik boyutuna inseydiniz hocam hocam keşke. Bilgilenirdik biraz :) Bu google'a yakalanma mevzuları herkesin sorunu çünkü..

Hocam merhaba, suana kadar gönderim sağladıgınız bir videonun istatisligini atabilirmisiniz. Bu işin içinde biri olarak söylüyorum bu fiyata bu iş pek mümkün değil çünkü. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Ve mademki bu kadar ucuza sağlayabiliyorsanız en azından ref amaçlı 1-2kişiye 1k saat vermeniz gerekir diye düşünüyorum. Hayırlı satışlar

Ödemeyi iş bitiminde kabul ederseniz sipariş geçelim ve telafi durumu nedir hocam bu tip durumlarda en mühim şey telafidir çünkü DÜŞME YOK diye satar herkes ama o sadece satış politikasıdır, düşmeyen izlenim, abone yok :D

Katılıyorum aynı şekilde 2 kanal hazır bekliyor kabul edersen

Ref önemli bu forumda zaten kıdemli refciler de var red olmadan pek iç açıcı değil. Hayırlı satışlar

ücretsiz ref varsa son 26 bin dakika izlenmeye ihtiyacım olan kanalım var hayırlı satışlar dilerim

Hocam Merhaba kanalimda 1 saat video var ama sadece 1 adet bu uygunmudur illa 3 tane mi lazim

Hocam merhaba, suana kadar gönderim sağladıgınız bir videonun istatisligini atabilirmisiniz. Bu işin içinde biri olarak söylüyorum bu fiyata bu iş pek mümkün değil çünkü. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Ve mademki bu kadar ucuza sağlayabiliyorsanız en azından ref amaçlı 1-2kişiye 1k saat vermeniz gerekir diye düşünüyorum. Hayırlı satışlar

Merhabalar.

Bu fiyata dediğiniz gibi bu iş mümkün değil, biz aracı durumunda değiliz, direkt olarak ana sisteme sahibiz, zaten aracı durumunda olan insanlar bu fiyata vermeleri pek mümkün değil, biz de zaten referans amaçlı bu fiyata veriyoruz, en azından bir miktar referans topladığımızda fiyatı biraz daha yükselteceğiz.Yakın süreçte 4000 saat olmasada bir miktar referans dağıtımı yapacağız, bunu bir sistem üzerinden otomatik olarak yapacağız, önümüzdeki bir kaç gün içerisinde tekrardan konuyu güncelleyeceğim referans ile alakalı.
Stabil olarak ortalama 3 aydır çalışıyoruz, yani 3 aydır stabil olarak çalışıyoruz ve çalışılan videolarda 3 aydır bir geri düşüş olmadı, tabi düşüş olmaması olmayacağı manasına gelmez, bu sebeple bir kaç arkadaşımızında isteği ile izlenmelerde 30 gün garanti sürecini başlattık.

Hocam Merhaba kanalimda 1 saat video var ama sadece 1 adet bu uygunmudur illa 3 tane mi lazim

Merhabalar.

Bizim önerimiz minimum 2-3 video olması ve her videonun minimum 1 saat olmasıdır.

Teşekkürler.

Ref olarak 50 TL ye kaç adet kanal için alabilirim sınır var mıdır :D

Merhabalar.

İstediğiniz kadar kanal için sipariş verebilirsiniz, örneğin 10 farklı kanal için sipariş verdiğinizde her kanal için 400 saat izlenme sağlanıcaktır.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Referans amaçlı farklı bir kampanya yapma kararı aldık, artık istediğiniz kadar saat sipariş verebilirsiniz, İster 100 saat, İster 1 saat.
Saat ücreti olarak 0.0125 ₺ ödeme alınacaktır.

Teşekkürler.

Merhabalar.

İstediğiniz kadar kanal için sipariş verebilirsiniz, örneğin 10 farklı kanal için sipariş verdiğinizde her kanal için 400 saat izlenme sağlanıcaktır.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Referans amaçlı farklı bir kampanya yapma kararı aldık, artık istediğiniz kadar saat sipariş verebilirsiniz, İster 100 saat, İster 1 saat.
Saat ücreti olarak 0.0125 ₺ ödeme alınacaktır.

Teşekkürler.

Skypeden günlerdir cevap vermiyorsunuz

Hocam merhaba. Ben yeni kanal açtım birkaç güne bir saatlik video yukleyip bi 100 -200 saatlik satin alip ref olmak istiyorum .

skype adresinizi yollayın yada ekleyin hocam ben almak istiyorum
skype adresim : [email protected]

iban yollayın hemen paranızı çıkayım 4000 k saat için hemen almak istiyorum.

Kesinlikle bu kişiye itimat etmeyin kendisi yalancı dir benimle 3. 4 gün önce sinde izlenim almak için anlaştık Allah'tan parayı yollamamisin her zaman oyaladı benim ip gelmedi gelince yollayacağım gibi şeyler yazdı yarın kesin gelecek diye söyledi yarında gelmedi dünde gelmedi bugünde gelmedi yarında gelmeyecek bu kişiye itimat etmeyin kesinlikle ben seni forumda şikayet edecem dolandiricisin gibi hitamlarda bulundum ve zoruma gitti beyfendinin sonrasında r10 da bira araştırma yaptım gerçek üyeliği banlanmis multilikten de banlanmis bunları söyledim Efendi'nin zoruma gitti kimse itimat edip konusuna bile yazmasın arkadaslar

Ödemeyi iş bitiminde kabul ediyorsanız Wp numarası bırakabilirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri