4000 saat ve 1000 abone yaptim para kazanma açıldı.

robinho

Onaysız Kullanıcı
Selam arkadaşlar bugün size 4000 saat ve 1000 abone nasıl yaptım anlatacağım ama ben bir hata yaptım ve kanalım kapandı bir videoyu 3 kanal yükledim ve tekrardan içerik yüzünden kanalı kapandı yaparak para kazanması kapandı benim kazanmam Nisan yeni açıldı yine nisan ayında kapandı benim yüzüme bak baştan söyleyeyim şimdi 4000 saat ve 1000 abone nasıl geçtim anlatayım ilk önce sınırsız internetiniz olması lazım bir bilgisayarınız ya da tablette olur ben ben bilgisayarda yaptım bilgisayarda YouTubeYouTube oturumunu kapattım çerezleri temizledim modemi açtım kapattım gizli sekmeden kendi videolarımı izledim ve 4000 saati böyle geçtim abone kasmak için de bazı siteler kullandım YouTube abone.com takiple Kazan uygulamalar var birde görünüm org gibi kullandım ama en iyisi o günlerin şartıyla YouTube abone.com du yeter Master da unutmayalım neyse arkadaşlar 4000 saat ve 1000 aboneyi doldurdum Twitter'dan YouTube mesaj attım ve kanalım açıldı ben de bütün videoları sildim ve artık canım video çekmek istemiyordu yani YouTube kariyerinin sonuna gelmiştim bana bir arkadaşım dedi ki onu sen salakmısın dedin neden dedim YouTube'dan para kazanma başlamışsın niye bırakıyorsun dedi benim de ben de dedim ki canım istemiyor neyse içerik üretiyoruz benim açgözlülüğün başladı be Bir videoyu 3 kanal atmaya başladım ben kanalım kapandı tekrar eden içerikten dolayı kapandı şimdi olur mu bilmem bir daha da o kadar uğraşamam bir ayda bana 20 TL falan bıraktım yani değmez YouTube şimdi blok yazıyorum Kazancı idare eder isterseniz bloguma da beklerim ama ciddiyim YouTube işi yalakalık işidir kolay kolay bir yere gelemezsiniz ya da benim içeriklerini kötüydü anlamadıysanız aşağı yorum bırakabilirsiniz kendinize iyi bakın hoşça kalın sizleri seviyorum bye bye

Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese

Selam arkadaşlar bugün size 4000 saat ve 1000 abone nasıl yaptım anlatacağım ama ben bir hata yaptım ve kanalım kapandı bir videoyu 3 kanal yükledim ve tekrardan içerik yüzünden kanalı kapandı yaparak para kazanması kapandı benim kazanmam Nisan yeni açıldı yine nisan ayında kapandı benim yüzüme bak baştan söyleyeyim şimdi 4000 saat ve 1000 abone nasıl geçtim anlatayım ilk önce sınırsız internetiniz olması lazım bir bilgisayarınız ya da tablette olur ben ben bilgisayarda yaptım bilgisayarda YouTubeYouTube oturumunu kapattım çerezleri temizledim modemi açtım kapattım gizli sekmeden kendi videolarımı izledim ve 4000 saati böyle geçtim abone kasmak için de bazı siteler kullandım YouTube abone.com takiple Kazan uygulamalar var birde görünüm org gibi kullandım ama en iyisi o günlerin şartıyla YouTube abone.com du yeter Master da unutmayalım neyse arkadaşlar 4000 saat ve 1000 aboneyi doldurdum Twitter'dan YouTube mesaj attım ve kanalım açıldı ben de bütün videoları sildim ve artık canım video çekmek istemiyordu yani YouTube kariyerinin sonuna gelmiştim bana bir arkadaşım dedi ki onu sen salakmısın dedin neden dedim YouTube'dan para kazanma başlamışsın niye bırakıyorsun dedi benim de ben de dedim ki canım istemiyor neyse içerik üretiyoruz benim açgözlülüğün başladı be Bir videoyu 3 kanal atmaya başladım ben kanalım kapandı tekrar eden içerikten dolayı kapandı şimdi olur mu bilmem bir daha da o kadar uğraşamam bir ayda bana 20 TL falan bıraktım yani değmez YouTube şimdi blok yazıyorum Kazancı idare eder isterseniz bloguma da beklerim ama ciddiyim YouTube işi yalakalık işidir kolay kolay bir yere gelemezsiniz ya da benim içeriklerini kötüydü anlamadıysanız aşağı yorum bırakabilirsiniz kendinize iyi bakın hoşça kalın sizleri seviyorum bye bye

Dostum bak virgün (,) ve nokta (.) diye işaretler var onları bi kullanmayı dene.
Astım hastası var kalp hastası var nefes nefese kaldım okurken.

Diğer konuda gizli sekmeden bir videonu açsan bilgisayarı hiç kapatmasan 166 gün sürer 4000 saati tamamlaman nasıl başardın bunu

gizli sekme olayı halen yiyormu youtube ya :D
ozaman python selenium ile proxy choreme actırtıp izleteym :D

vallahi ben Nisan ayında açtım insan yanında geri kapattım çünkü açgözlülük yaptım bir video 3 kanal yükledim tekrar eden içerik dedi yer belki ama dikkatli ol ben yaptım oldu bir daha yapacağım ama takatim yok

Öncelikle selamün aleyküm önce ne yapıyoruz YouTube'da oturumu kapatıyoruz Google chrome'un geçmişini ve çerezleri siliyoruz modemi aç kapa yapıyoruz ve gizli sekmeyi açıyoruz ve orada 10 sekme açıp video kalitesini 144p yapıp döngüye alıyoruz işlemi yavaş yavaş yapıyoruz yani birden yapmıyoruz ve abone kasma olayına gelince takiple kazan youtubeabone.com bir uygulama daha vardı ya onları kullandım ama artık uygulama işe yaramıyor YouTube yer mi şu anda bilemiyorum benimki bu yıl Nisan nisan ayında açıldı ve nisan ayında kapandı kapanma sebebi Bir videoyu 3 YouTube kanalına attığım için şu anda bu yöntem kabul olur mu bilemiyorum ve YouTube kariyerinin sonuna geldi şu anda block yazıyorum hile hurda ya bulaşmıyor um kendinize iyi bakın hoşça kalın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri