Tek Video İçin Süre ne kadar hocam
Ortalama suan yavaslik oldugu icin 10 ile 15 gun icinde bitiyor tek videoda hocam. Ama 4 video olursa 1 saatlik daha kisa surede biter
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tek Video İçin Süre ne kadar hocam
Online gözüküyorsunuz mesaja cevap vericek misiniz
hocam iyi satışlar hayırlı olsun hizmetin. bu 4k saati pk açık özgün kanalıma ivme vermek izlenme artırmak için almak istemişimdir.ama her defasında vazgeçtim. pk açık kanala alan varmıdır alan olduysa fayda görmüşmüdür.
2 siparişim var, ikisi de 9.gündeler ,
ilk kanalda 1 adet 1.5 saat video var, 9.günde 1k saat geldi
diğerinde 3 adet 1 saatlik video var ona rağmen 9.günde 2900 saatte
Ortalama 1 haftaya biter dendi ama ilk siparişim 1ayı bulacak. Diğeri de 3.haftaya girerken veya 3.hafta içinde bitecek.
Fiyat da piyasaya tekabül yüksekti, açıkçası memnun olamadım bu hizmetten. Bunu belirtince konu sahibi kızabilir ama olumlu gitseydi siparişim olumlu şeyler yazardım. Herkese bol kazançlar
Bugun bende siparis verecektim lakin rewiossky üstadin yorunlarindan sonra vaz gectim tesekkurler yorumunuz icin
Martın 15i başladı, Nisan'ın 10'undayız daha izlenme bitmedi. Yıldım gerçekten yıldım. Hızlanacak vs. deyip güzel kafaya alıyor ama öyle bir şey yok arkadaşlar söyleyeyim, günde max 150 saat izlenme geliyor, tamamlandığında 1.ay dolmuş olacak. Bir insan bu kadar mağdur edilmez, hepimiz ticaret yapıyoruz burada 2pk açıp satalım diyoruz çerez parası çıksın diye onun da cılkını çıkardılar böyle boş vaatli sistemler ile.
sistemi hızlandırsam hızlı bi sekılde gönderim yapsam bu sefer silindi silindi diye ? mesaj aticaksiniz hocam bu ara kimse giderseniz gidin ya hızlı gonderir silinir yada yavas gonderir temiz iş olur
kolay gelsin
konumuz günceldir satışlarımız devam etmektir.
ben yakında 1000 saat denemek için alabilirim skype var mı acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.