4000 Saate Şok fiyat Böylesi görülmedi

• Kullanıcı TolgaDemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube SMM Hizmetleri
hocam iyi satışlar hayırlı olsun hizmetin. bu 4k saati pk açık özgün kanalıma ivme vermek izlenme artırmak için almak istemişimdir.ama her defasında vazgeçtim. pk açık kanala alan varmıdır alan olduysa fayda görmüşmüdür.

2 siparişim var, ikisi de 9.gündeler ,

ilk kanalda 1 adet 1.5 saat video var, 9.günde 1k saat geldi
diğerinde 3 adet 1 saatlik video var ona rağmen 9.günde 2900 saatte

Ortalama 1 haftaya biter dendi ama ilk siparişim 1ayı bulacak. Diğeri de 3.haftaya girerken veya 3.hafta içinde bitecek.

Fiyat da piyasaya tekabül yüksekti, açıkçası memnun olamadım bu hizmetten. Bunu belirtince konu sahibi kızabilir ama olumlu gitseydi siparişim olumlu şeyler yazardım. Herkese bol kazançlar

Bugun bende siparis verecektim lakin rewiossky üstadin yorunlarindan sonra vaz gectim tesekkurler yorumunuz icin

2 siparişim var, ikisi de 9.gündeler ,

ilk kanalda 1 adet 1.5 saat video var, 9.günde 1k saat geldi
diğerinde 3 adet 1 saatlik video var ona rağmen 9.günde 2900 saatte

Ortalama 1 haftaya biter dendi ama ilk siparişim 1ayı bulacak. Diğeri de 3.haftaya girerken veya 3.hafta içinde bitecek.

Fiyat da piyasaya tekabül yüksekti, açıkçası memnun olamadım bu hizmetten. Bunu belirtince konu sahibi kızabilir ama olumlu gitseydi siparişim olumlu şeyler yazardım. Herkese bol kazançlar

Bugun bende siparis verecektim lakin rewiossky üstadin yorunlarindan sonra vaz gectim tesekkurler yorumunuz icin

merhaba yorumlarınız için tesekkur ederim evet sistemim biraz pahalı olabilir.
çünkü bu bişi yaptığım için vergi ödemek zorundayım o yüzden bu fiyatta
yavaşlık konusunda ise 1 adet 1 saatlik videoda evet yavaşlık oluyor bitmesi süresi 14 15 günü geciyor bazen. o ise sistemdeki kanal fazlalıgından oluyor sistemin stabil calısmasi ve izlenimlerimde silinme olmasin diye boyle gonderiyorum ama sistemde yer oldugu zaman işlerler bitti zaman hızlanıcaktır. tesekkur ederim herkese.

önerim ise 1 den fazla 1 saatlik video olursa daha hızlı biticektir.

3 saatlik 3 videolu kanalım 13.günde 4080 saat oldu anca. Normalde vaad edilenden epey bir süre gecikme oldu.

1 adet 1 saatlik kanal ise 13.günde ve 1700 saat bandında. Artış olacağını söyledi arkadaş geçen hafta ama artan falan da yok.

İade talep ettim ama aktif olmasına rağmen 1 gündür ona da cevap yok.

Kendisi çok dürüst biridir ama kullandığı panelden ötürü ticareti etkileniyor. Ben de ticaret yapıyorum ve 1 ay 1 kanalın dolması için beklemek benim ticaretimi bitirir abi.

Arkadaştan bu hizmeti satın almadım lakin yorumlar ortada.
Kendisi ile daha önce alışverişimiz olmuştu. Bana sattığı gmail hesaplarını aradan belirli bir süre geçtikten sonra farklı kişilere de satmış.
Ticaret yapılacak bir insan değil.

Martın 15i başladı, Nisan'ın 10'undayız daha izlenme bitmedi. Yıldım gerçekten yıldım. Hızlanacak vs. deyip güzel kafaya alıyor ama öyle bir şey yok arkadaşlar söyleyeyim, günde max 150 saat izlenme geliyor, tamamlandığında 1.ay dolmuş olacak. Bir insan bu kadar mağdur edilmez, hepimiz ticaret yapıyoruz burada 2pk açıp satalım diyoruz çerez parası çıksın diye onun da cılkını çıkardılar böyle boş vaatli sistemler ile.

Martın 15i başladı, Nisan'ın 10'undayız daha izlenme bitmedi. Yıldım gerçekten yıldım. Hızlanacak vs. deyip güzel kafaya alıyor ama öyle bir şey yok arkadaşlar söyleyeyim, günde max 150 saat izlenme geliyor, tamamlandığında 1.ay dolmuş olacak. Bir insan bu kadar mağdur edilmez, hepimiz ticaret yapıyoruz burada 2pk açıp satalım diyoruz çerez parası çıksın diye onun da cılkını çıkardılar böyle boş vaatli sistemler ile.

sistemi hızlandırsam hızlı bi sekılde gönderim yapsam bu sefer silindi silindi diye ? mesaj aticaksiniz hocam bu ara kimse giderseniz gidin ya hızlı gonderir silinir yada yavas gonderir temiz iş olur

kolay gelsin

konumuz günceldir satışlarımız devam etmektir.

sistemi hızlandırsam hızlı bi sekılde gönderim yapsam bu sefer silindi silindi diye ? mesaj aticaksiniz hocam bu ara kimse giderseniz gidin ya hızlı gonderir silinir yada yavas gonderir temiz iş olur

kolay gelsin

konumuz günceldir satışlarımız devam etmektir.

Hocam konu açılalı epey olmuş, güncellemek istemiyorum konuyu problemle ama sadece vaadinizi hatırlıyorum ki "HIZLANACAK HOCAM" deyip daha da yavaşlamıştı sistem, benim sıkıntım budur, tutamayacağımız vaadleri verdiğimiz zaman olan olumsuzluklar bize bazen pahalıya patlıyor. Ben de forumda yüzlerce alışveriş yaptım, sen de öyle az çok bilirsin.

Herkese bol kazançlar dilerim

ben yakında 1000 saat denemek için alabilirim skype var mı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri