424.000 İzlenmeli 510 Aboneli Kanal Satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вαттυѕαу;37133' Alıntı:
Güzel fiyat güzel kanal hayırlı satışlar
teşekkürler
Cok sacma yorum yapiyosun kardeşim ya adam satıyor işte...

hayirli Satislar.
teşekkürler
usta bence satma kenarda köşede dursun 3 4 dolar getirir her gün işte fenamı
bunun gibi çok kanal var elimde bakalım yarına kadar alıcı çıkmassa kalabilirde köşede,teşekkürler

Kanala açılma tarihi ve en son video attığınız tarih nedir hocam ?

açılış tarihi 4 5 aylık en son 2 gün önce video attım,şu an günlük kazan cı 5 ila 7$ arası
şu an izlenim 427.000 abone 535 oldu
pgtx8.gif

kanalı alana, geliri en az bu seviyede tutmak için neler yapması gerektiğini konusunda yardımcı olur musunuz hocam? arkadaşımla görüşeceğim. ortak olursa alıcıyım kanala. ama daha yeniyim bu işlerde. sıfırdan uğraşmak yerine ortalama gelirli bir kanal almak daha mantıklı geliyor.

ben sana bişey söyiyeyim haftada 2 yada 3 video atacan başka bişey yok,zaten abone çogaldıkca kazançta çogalıyor,hangi tür video atacaksın vs anlatıcam zaten,şuan abone sayısı 554 oldu artıyor

hocam 2 kere pm attım cevap vermediniz. forumdaki teknik durum sebep olmuş olabilir diye bir de buradan yazayım. başka bir iletişim bilgisi de verebilirsiniz.

Bir sorum olacakti;

Benim simdi birtane kanalim 700 bin izlenmeli partner yapsam önceden izlenmis videolardan para alabilir miyim?

kanalı ben alacaktım arkadaşla anlaştık sayılırdı. sonradan pmlere cevap vermedi. bana da bir şey demeden satış iptal diye buraya yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri