4247 Adet Video telifsiz 9 kategori sadece 10 TL

NOT : PAYPAL ödeme yöntemi eklenmiştir [email protected] yollayıp pm atıp dosyaları isteyebilirsiniz.

Şuan Sadece dosya 1 upload edilmiştir. dosya 2 10 eylül dosya 3 11 eylülde alanlara teslim edilecektir.

A

NOT : BİR KARDEŞİMİZDEN DOSYA 3GP DİYE MESAJ ALDIM BUNUN HAKKINDA DOSYALAR 144P VE 240 VE DEDİĞİM GİBİ KARIŞIKTIR YARI YARIYA ÜSTTE BELİRTMİŞ OLDUGUM GİBİ İÇLERİNDEDE AZ ÇOK 360 P VAR

BU VİDEOALR 144 LER BENCE İYİ GÖSTERİYOR GENEDE ARKADAŞIMIZ PEK BEĞENMEDİ...

BUNUN İÇİN AÇIKLAMA YAPIYORUM 144 P ALT YAZILAR BAZILARIDNA OKUMAYABİLİR ADI ÜSTÜNDE DÜŞÜL KALİTEDİR 240 P BUNUN 2 KATI DAHA NET.. BANA GÖRE VİDEOLARIN FORMATI FARKETMİYOR SONUÇTA YOUTUBE YÜKLENİYOR VE İZLENEBİLİR. BU VİDEOLARLA BEN 700 VİDEOLUK KANALA 40 ABONE ÇEKTİM 6 7 GÜNDE 300 VİDEOLA 30 ABONE ÇEKTİM

VE İZLNİMDE ALDIM HATTA VİDEOLARIMA Bİ VİDEOYA 240 P VE 144 P VİDEOALR ZATEN HEPSİ İYİ GÖSTERİYORKİ BENCE 33 BEĞENİ ALMIŞTIR...

BUNUN HAKKINDA BİLGİLENDİREYİM YANİ DOSYALARIN BOYUY 144 VE 240 ONA GÖRE OKUYUP BAKARAK ALINIZ SONUÇTA

Dosya 2 alan kişilere yollandi dosya 3 yarin bu saatlerde yollanicak son dosya

satın alan arkadaşlar izlenim alabildiler mi acaba yazarmısınız arkadaşlar ?

Satın alan arkadaşlar bir yorum yaparsa iyi olur.

satın alan arkadaşlar izlenim alabildiler mi acaba yazarmısınız arkadaşlar ?

şuan 10 uncu günü 1 tane 325 videoluk kanal var elimde kalmış bu hala açık 4200 videonun içinden sadece 30 abone var kanalda videolar 3GP 144 p izlenmiyo abone olunmuyo diyenler için kanıt 30.720 kerede izlenmiş videolar toplam

Hergün 500 video atsanız 1 kanala 1 ayda 15 bin video yapar 30 kanal yapar sadece dosyaları seçip yüklüceniz başk bişey yapmıcanız

tüm dosyalar upload edilmiştir alanlara yolluyorum. konenjan dolmasına az kaldı dolunca konu editlenecektir.

video içeriği, toplam boyutu, ve ortalama izlenim bilgilerini pm atarmısın!

video içeriği, toplam boyutu, ve ortalama izlenim bilgilerini pm atarmısın!

bildiğiniz kaegoriler en çok izlenen katogoriler üstte resim attım 300 videoluk 10 günde 30 abone çekti 1 kanal kalmış resimi koydum üst konuda 30 binde izlenim aldı bundan daha fazla izlenim alan kategoride var

---------- Mesaj saat 04:23:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:22:03 civarında gönderildi. ----------

bana soranlar oluyo bana yazmanıza gerek yok paypala yada hesap no gönderim pm den yazın bana gönderen bilgilerini be nsizin özel mesajınıza dosyaları gönderirim

son 7 kişi kalmıştır sorularınız varsa sorabilirsiniz

---------- Mesaj saat 14:38:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:52 civarında gönderildi. ----------

dosya nereye upload edildi için soranlar için yandex diske upload edilmiştir direk indirebiliyosunuz beklemeden 30 snaiye felen beklemekli sitelere upload edilmemeiştir

son 6 konu güncel

---------- Mesaj saat 18:01:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:02 civarında gönderildi. ----------

son 5 kişilik yer kaldı arkadaşlar çıkıyorum akşam gelicem paypal adresi : [email protected]

yollayıp özelden mesaj atarsanız gönderen bilgilerini alanlara akşam mesajdan dosyaları yollarım... herkese bol kazançlar

ekleyen arkadaşlara girince dönüş yapılacaktır konu güncel devam ediyor

satış devam ediyor

---------- Mesaj saat 16:24:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:16 civarında gönderildi. ----------

satış devam ediyor çıkıyorum akşam alanlara dosyalar yollanacaktır paypal : [email protected] yollayıp yollayan bilgilerini mesaj atın dosya linkleri size mesajdan atılacaktır.

son 2 kişilik yer kalmıştır.. alanlaa yollandı

son 2 devam arkadaşlar son dakikalar artık gece yada yarın dolar gibi

alan 1 kişi 98 dolar kazanmıştır 4 günde son 2 kişi kaldı devam ediyor .. bu aralar pek yoktum alacak olanlar skyptayım

Son 1 kişilik yer kalmiştir son alan kişiye verilecektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri