44 Bin Abone İle Kanaldaki Tüm Videoları Silip Özgün Çalışma Riski ?

• Kullanıcı Netbeans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Netbeans

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim 400 video ile 44 bin abone ve 60 Milyon izlenmeye sahip bir kanalım var.
Kanaldaki videoların hiçbiri benim değil. Eskiden yani kimse youtubenin farkında değilken yüklerdim videoları ve video sahipleri kanalımda videoları çok izleniyor diye birşey demezdi. Ama artık hepsi kendi kanallarını açtılar ve çok izlenmesindense ne kadar izlenirse izlensin gelirleri onlara gitsin fikrindeler. Yani kanala içinde bulunan türden yeni videolar yükleyemiyor. 6 Aylık aradan sonra 1 tane video yükledim ve o video telif yedi ve kanalım kapandı. Sonra telifi geri çektirip youtubeye ısrarlı attığım mesajlar sonucunda kanalımı geri açtırdım. Ama her an kapanma riski yok değil.

Şuan özgün videolar yayınlayacağım bir fikir bulup kanaldaki tüm videoları silip kanalı doğrulatıp sağlam bir partnerle ilerme düşüncesi var. Tabi öyle yazıldığı gibi kolay değil. Ama sizce başarılı olunabilirmi. Yani 44 bin abonenin beni başarıya ulaştırmada payı ne seviye olur ?

Bu riski almaya değermi ? Kafam bu konuda biraz karışık, fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum.

Spamdan kapanan kanalı nasıl açtırdığımı soran arkadaşlara ; 30-40 defa itiraz ettim. Her defasında benzer hatta bazen aynı şeyleri yazdım. Muhtemelen son itirazımı okuyan kişi iyi günündeydi ve açtı kanalımı. Pek tabi 4-5 yıllık ve yüksek abone ve izlenime sahip olmasıda bunda önemli bir etken olmuştur. İtirazımdada yazdığım bu kadar aboneme bunu yapmanıza hakkınız yok. Videoların hepsi bana ait vesaire vesaire.

Birde merak ettiğim kanalın değeri ne kadardır.

Son düzenleme:
güzel fikir ama kanalın kapanabilir yine.özgün kanalım kapandı diye yanarsın buralarda.

Oradaki abone kullanıcılar zaten şu anki hali için abone olmuşlardır. Ani bir tema değişimi kanalı komple olmasa da bir tık bitirecektir. Yani 40K abone varsa deaktifler kalır, aktiflerinde %20~30 arası gider.

Aradan 7 ay geçti abone sayısıda 51 bini geçti. Tembellikten olsa gerek hala kanalda eski videolar var ve yoluna devam ediyor :) Bugünlerde forumda yüksek aboneli kanalların satışı popüler. Bende bu kervana katılsammı diye düşünceler içindeyim :)

Aradan 7 ay geçti abone sayısıda 51 bini geçti. Tembellikten olsa gerek hala kanalda eski videolar var ve yoluna devam ediyor :) Bugünlerde forumda yüksek aboneli kanalların satışı popüler. Bende bu kervana katılsammı diye düşünceler içindeyim :)

hocam keşke 7 ay önce satsaydın şu an neredeyse yarı yarıya düştü aboneli kanal satış fiyatları bence beklet hiçbir zararın olmaz

Benzer kategoride özgün videolar yapabileceksen, yavaş yavaş özgüne geçebilirsin. Farklı kategori olursa çok ilgi görmez. Youtube ile en büyük hayalim 100bin aboneye ulaşıp youtube butonu plaketini alabilmek, ama şimdilik bu yönde bir çaba sergilemediğim için tamamen hayal diyebilirim.

hocam kafanızda ki fiyatı pm atar mısınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri