Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gayet güzel sistem 3 haftadır aktif bir şekilde kullanıyorum tavsiye ederim ne kadar çoğalırsak o kadar daha hızlı 4000 saate ulaşırız kolay gelsin
Sistem çok iyi. Hoşuma gitti benim, kullanışlı da. Nadir de olsa video izleyince hata oluyor, birkaç kez boşa izlemiş oldum açıkçası. Ama o kadar olur diyorum, gayet güzel ama arayüz biraz daha güzel olabilirdi. Elinize sağlık...
sistem güzel. abone beğeni begenmeme falan da olsa güzel olurdu. ayrıca 1 izlenme kaç kredi götürüyor onu göremedim.
sistem muhteşem abiler ben kullanıyorum,izlenmeler harici gelmiyor youtube içi geliyor yani youtubeın anlaması %90 düşüyor,izlenmelere geç yansıyor başka bir problemi yok şuanlık onu da sordum ilgili arkadaş,düzelteceklerini söylediler uğraşyıor baya arkadaş ilgili
https://hizliresim.com/q0xRev
https://hizliresim.com/v0yz4g
Programı yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ve hâlâ kullanmaktayım. Program gün geçtikçe kendisini geliştirmekte. Yeni şeyler ekleniyor bayağı güzel. Çalışma mantığı sistemde bulunan kullanıcıların programı bilgisayarına yükleyerek sisteme girilen linkleri programın otomatik olarak ayarladığı şekilde hiçbir işlem yapmadan izlenip kredi kasmasıyla çalışıyor. Kazanılan kredileri panelden hangi videoya hangi arama terimini istiyorsan (aramalarda çıkması lazım) onunla girdirerek organik bir izlenme sağlanıyor. 1 ay önce gelen güncelleme ile arama terimini değiştirebiliyorsun. Yani "korona virüs 2020" iken 1-2 gün sonra "koronavirüs güncel tablo" şeklinde aratma yapabiliyorsunuz, yani farklı arama terimleriyle de üst sıralara çıkabiliyorsunuz tabii aranmalarda ilk 10 sayfada çıkmalı. Tabii eksileri de var ama gün geçtikçe gelişiyor. Kişi sayısının azlığı (500-1000) belirli bir yerden sonra tıkanma yaşanabilir çok görüntülenme yapmak istiyorsanız. Tabii en büyük artısı böyle bir programı ücretsiz bir şekilde kullanabilmek. Tek yapmak gereken kredi kasabilmek için bilgisayarda programın açık olması lazım.
Nasıl fotoğraf ekleneceğini bilmediğim için hızlı resim şeklinde yükledim. Nerden ekleme yapabilirim direkt olarak sisteme?
ve hüsran günler sonra gelen izlenmler siliniyor
oradaki kullanıcıların %99 u sanal sunucu ve youtube bunu yakalıyor tabi ilk baslar cok güzel ama sonra puff olup gidiyor simdi bu mesajdan sonra hemen savunmaya geciceksin öyle bişi yok filan diye unutma ben kullanıcıyım ve test ederek kullandım.(bu arada sistemi kötülemek değil amacım ama olan bu![]()
Kanalı spam a düşmek isteyen kullansın sonra videolarım önerilmelre çıkmıyor demeyin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.