4Bin Saat İçin Harika Sistem

Gayet güzel sistem 3 haftadır aktif bir şekilde kullanıyorum tavsiye ederim ne kadar çoğalırsak o kadar daha hızlı 4000 saate ulaşırız kolay gelsin

Sistem çok iyi. Hoşuma gitti benim, kullanışlı da. Nadir de olsa video izleyince hata oluyor, birkaç kez boşa izlemiş oldum açıkçası. Ama o kadar olur diyorum, gayet güzel ama arayüz biraz daha güzel olabilirdi. Elinize sağlık...

sistem güzel. abone beğeni begenmeme falan da olsa güzel olurdu. ayrıca 1 izlenme kaç kredi götürüyor onu göremedim.

Gayet güzel sistem 3 haftadır aktif bir şekilde kullanıyorum tavsiye ederim ne kadar çoğalırsak o kadar daha hızlı 4000 saate ulaşırız kolay gelsin

İlginiz için çok teşekkür ederiz :)

Sistem çok iyi. Hoşuma gitti benim, kullanışlı da. Nadir de olsa video izleyince hata oluyor, birkaç kez boşa izlemiş oldum açıkçası. Ama o kadar olur diyorum, gayet güzel ama arayüz biraz daha güzel olabilirdi. Elinize sağlık...

Teşekkür ederiz elbette hatalarımızı en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. Arayüz tasarımı için çalışmalarımız mevcut en kısa sürede bitirip hizmetinize sunmayı planlıyoruz.

sistem güzel. abone beğeni begenmeme falan da olsa güzel olurdu. ayrıca 1 izlenme kaç kredi götürüyor onu göremedim.

Çok teşekkür ederiz. Beğeni ve aboni işlemleri eklendi yeni versiyonu kullanmaya geçtiyseniz görebilirsiniz. site ekleme kısmından eklerken kaç saniye kaç izlenme ne kadar kredi harcanız tümü gözükmektedir. Muhtemelen gözünüzden kaçmış olabilir. iyi günler :)

indmiyor hocam ağ hatasu veriyor nedense, virüs programını kapatmama rağmen inmedi nedense :)

Hüseyin sisteme kayıt olmuştum zamanında burak ilede görüştüm ve onay alarak sistemleri aktif ettim benim render havuzum var buradaki farklı pclerden 10 adet pc ye sistemi kurarak çalıştırdım baya süre çalıştı sistem ama yaklaşık 1 haftadır sistemlerim çalışmıyor telegram grubundanda banlanmışım nedenini anlamadım
sistemlerin hepsi aynı ıp ye bağlı ve bu durumu daha önceden de belirttim farklı pc olduğu sürece sıkıntı olmaz denmişti bu kanıda acil destek istiyorum

sistem muhteşem abiler ben kullanıyorum,izlenmeler harici gelmiyor youtube içi geliyor yani youtubeın anlaması %90 düşüyor,izlenmelere geç yansıyor başka bir problemi yok şuanlık onu da sordum ilgili arkadaş,düzelteceklerini söylediler uğraşyıor baya arkadaş ilgili

Özer organik hitte silinme olayı yok gel

Site eklerken bilgileri yazdıktan sonra kaydet butonunun üzerine (Maliyet: 63~315 Toplam: 2520~12600 kredi) şöyle bir yazı var bu herhangi bir ücret belirtisi mi?

Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek burada çok fail olamadığımız için aciliyeti olan konulara dönüş yapamıyoruz ve dolayısıyla mağduriyet yaşanmaması adına mümkünse bize telegram veya whatsapp üzerinden ulaşım sağlayın. hepinizden özür diliyor ve teşekkür ediyorum.

Telegram adresimiz
https://t.me/hazar_hit

Whatsapp Numaramız
0507 714 37 63

https://hizliresim.com/q0xRev
https://hizliresim.com/v0yz4g
Programı yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ve hâlâ kullanmaktayım. Program gün geçtikçe kendisini geliştirmekte. Yeni şeyler ekleniyor bayağı güzel. Çalışma mantığı sistemde bulunan kullanıcıların programı bilgisayarına yükleyerek sisteme girilen linkleri programın otomatik olarak ayarladığı şekilde hiçbir işlem yapmadan izlenip kredi kasmasıyla çalışıyor. Kazanılan kredileri panelden hangi videoya hangi arama terimini istiyorsan (aramalarda çıkması lazım) onunla girdirerek organik bir izlenme sağlanıyor. 1 ay önce gelen güncelleme ile arama terimini değiştirebiliyorsun. Yani "korona virüs 2020" iken 1-2 gün sonra "koronavirüs güncel tablo" şeklinde aratma yapabiliyorsunuz, yani farklı arama terimleriyle de üst sıralara çıkabiliyorsunuz tabii aranmalarda ilk 10 sayfada çıkmalı. Tabii eksileri de var ama gün geçtikçe gelişiyor. Kişi sayısının azlığı (500-1000) belirli bir yerden sonra tıkanma yaşanabilir çok görüntülenme yapmak istiyorsanız. Tabii en büyük artısı böyle bir programı ücretsiz bir şekilde kullanabilmek. Tek yapmak gereken kredi kasabilmek için bilgisayarda programın açık olması lazım.
Nasıl fotoğraf ekleneceğini bilmediğim için hızlı resim şeklinde yükledim. Nerden ekleme yapabilirim direkt olarak sisteme?

Son düzenleme:
https://hizliresim.com/q0xRev
https://hizliresim.com/v0yz4g
Programı yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ve hâlâ kullanmaktayım. Program gün geçtikçe kendisini geliştirmekte. Yeni şeyler ekleniyor bayağı güzel. Çalışma mantığı sistemde bulunan kullanıcıların programı bilgisayarına yükleyerek sisteme girilen linkleri programın otomatik olarak ayarladığı şekilde hiçbir işlem yapmadan izlenip kredi kasmasıyla çalışıyor. Kazanılan kredileri panelden hangi videoya hangi arama terimini istiyorsan (aramalarda çıkması lazım) onunla girdirerek organik bir izlenme sağlanıyor. 1 ay önce gelen güncelleme ile arama terimini değiştirebiliyorsun. Yani "korona virüs 2020" iken 1-2 gün sonra "koronavirüs güncel tablo" şeklinde aratma yapabiliyorsunuz, yani farklı arama terimleriyle de üst sıralara çıkabiliyorsunuz tabii aranmalarda ilk 10 sayfada çıkmalı. Tabii eksileri de var ama gün geçtikçe gelişiyor. Kişi sayısının azlığı (500-1000) belirli bir yerden sonra tıkanma yaşanabilir çok görüntülenme yapmak istiyorsanız. Tabii en büyük artısı böyle bir programı ücretsiz bir şekilde kullanabilmek. Tek yapmak gereken kredi kasabilmek için bilgisayarda programın açık olması lazım.
Nasıl fotoğraf ekleneceğini bilmediğim için hızlı resim şeklinde yükledim. Nerden ekleme yapabilirim direkt olarak sisteme?

ve hüsran günler sonra gelen izlenmler siliniyor :D
oradaki kullanıcıların %99 u sanal sunucu ve youtube bunu yakalıyor tabi ilk baslar cok güzel ama sonra puff olup gidiyor simdi bu mesajdan sonra hemen savunmaya geciceksin öyle bişi yok filan diye unutma ben kullanıcıyım ve test ederek kullandım.(bu arada sistemi kötülemek değil amacım ama olan bu:)

ve hüsran günler sonra gelen izlenmler siliniyor :D
oradaki kullanıcıların %99 u sanal sunucu ve youtube bunu yakalıyor tabi ilk baslar cok güzel ama sonra puff olup gidiyor simdi bu mesajdan sonra hemen savunmaya geciceksin öyle bişi yok filan diye unutma ben kullanıcıyım ve test ederek kullandım.(bu arada sistemi kötülemek değil amacım ama olan bu:)

Estağfurullah hocam neden savunmaya geçeyim :) Bu forumu bu programın Telegram sayfasında buldum. Çok bilgiler öğrendim ordan, bu yüzden yazma gereği duydum.
Ben öne çıkarmak için kullanıyorum ki görsellerdeki gibi faydasını gördüm. Tabii dediğiniz gibi sanal sunucu kullanıldığı için ve de belli kişiler sürekli birbirlerini izlediği için YouTube bunu çakıp siliyor. Galiba son gelen güncellemerle sanal sunucunun da önü kesilmeye çalışılıyor. Görev sistemi ile Türk ip'ler yani çoğunluk yerel bilgisayarla (tabii Türk ip'li vpn ve Türk sunucuları hariç) sistem silinmeleri biraz daha azalttı.

Hocalarım :) elbette değerli yorumlarınız bizim için çok önemlidir. Fakat sistemimiz saat silinmeme garantili demiyorum :) bizim sistemimizin açıklamasını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sistemimizin kullanılma amacı, Youtube google yandex ve tüm diğer tıklanmasını istediğiniz linkler için istediğiniz kelime ile üst sıralara çıkmak, daha fazla izlenim ve daha fazla tıklanma sağlamak bu sayede belki önerilenlere çıkmaktır. Saygılarımla...

site yine çalışmıyor ne oldu bu siteye
2 gün aktif 5 gün yok

Saçma sistem

Kanalı spam a düşmek isteyen kullansın sonra videolarım önerilmelre çıkmıyor demeyin:p

Kanalı spam a düşmek isteyen kullansın sonra videolarım önerilmelre çıkmıyor demeyin:p

Deneyerek mi yorum yapıyorsunuz yoksa denemeden kafanızdan mı söylüyorsunuz çünkü rastgele saçma yorumlar ne yazık ki çok faydalı sistemleri kullanılmaz hale getiriyor. Eğer bir hata varsa veya deneyip yanlış bişey gördüyseniz iletin hep beraber görelim. Ama ben size telegram grubumuza gelen her gün onlarca kişinin açtığı pk görsellerini gönderebilirim isterseniz herkes görebilir.

kullandım kimlere abone olduğunu ve kimlerin videolarını izlediğini takip et +günecel browser kullanmıyor+vds sunucu lardan izlenme geliyor youtube vds sunucu kabul etmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri