Mac'a çamur atanlar gördüm, tek kelime ile CANAVAR.
Windowslu sistemleri bilgisayardan saymıyorum zaten artık ben.
Mac iyidir de fiyatına göre çok daha iyi bir windows masaüstü çekilebilir pahalı yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mac'a çamur atanlar gördüm, tek kelime ile CANAVAR.
Windowslu sistemleri bilgisayardan saymıyorum zaten artık ben.
Mac iyidir de fiyatına göre çok daha iyi bir windows masaüstü çekilebilir pahalı yani![]()
1 üstteki postu oku![]()
anakart ve kasa birazdaha düşük olsa düşünebilirim hatta anakart normalde kasa düşük olsa iyi olur 4bin küsür oluyor
Fiyat-Performans olarak monsterdan iyisini bulursan düşünme onu al
---
edit : son mesajı simdi okudum. Toplama bilgisayar işi biraz sana bağlı aslında ne kadar CPU ya ihtiyacın var bilemem ama : http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4690k-soket-1150-35ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html (K serisi çarpan kilidi açık bir işlemci alman daha uzun süre kullanmanı sağlar. 2-3 yıl sonra işlemci sana az gelmeye başladığında vurursun kırbacı) - fazlasıyla iş görür diye düşünüyorum. Madem bütçe 4000 TL ekran kartı olarakda gtx 980 (gerçi bütçeyi biraz zorlayabilir ssdye falan para kalmayabilir) öneririm bir kaç aya GTX 980 Ti çıkacakmıs bekler misin bilemem
![]()
abi benim 10bin tl param olsa pc almam gidip araba alırım dogan slx
ben youtubeye guvenip 3bin tl borca girip alıcam bu pcyi ALLAH bir yol gösteriri bizede
bu postunu gormesem bi pc onerisinde bulunurdum ama bu postu gorunce cebine parayı koymadan borca bulasmanı onermem youtube bu belli olmaz.
Kardeşim linkteki işlemciye baktım,işlemci gerçekten iyi ama fiyata gelince kardeşim ben olsam almazdım 900 küsür liraya düştüğünü hatırlıyorum..Bu arada o işlemciye overlock yapıcakmısın kardeşim ?
Hocam overlock yapmıyacaksan o işlemci gereksiz o işlemcinin aynısını al ama sonunda K ibaresi olmayanını al tasarruf etmiş olursun K ibaresi overlock yapabilme imkanı sunar.Aynı şekilde overlock yapmayacaksanız anakartı Z97 chipseti değilde H97 almanı öneririm çünkü Z97 chipseti overlock yapabilme imkanı sunar,overlock yapmıycaksan z97 almana gerek yok hocam bu düzenlemeleri yaparak bütçeyi çok daha arttırabilirsiniz böylece daha iyi ekran kartı alabilme fırsatınız olur.yok hocam overclock felan neden yapayımyetmezmi sizce overclock zararlı diye biliyorum
bu sistemi toplucam birde 4gb gtx970 gdrr5 256 bit ekran kartı eklicem ancak ekran kartı çok pahalı 1300-1400 arası geliyor 500tl kayıp var şuanda
Screenshot by Lightshot
Hocam overlock yapmıyacaksan o işlemci gereksiz o işlemcinin aynısını al ama sonunda K ibaresi olmayanını al tasarruf etmiş olursun K ibaresi overlock yapabilme imkanı sunar.Aynı şekilde overlock yapmayacaksanız anakartı Z97 chipseti değilde H97 almanı öneririm çünkü Z97 chipseti overlock yapabilme imkanı sunar,overlock yapmıycaksan z97 almana gerek yok hocam bu düzenlemeleri yaparak bütçeyi çok daha arttırabilirsiniz böylece daha iyi ekran kartı alabilme fırsatınız olur.
Hocam gayet yeterlı olur bende onu dıyorum overlock yapmıycaksan i7 4790K yerine i7 4790 al,aynı şekilde Z97 chipsetli anakart yerine H97 olanını al.Hocam istediğini sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.hocam overclock benim performansımı arttırmıyor mu ? , zaten 4.0GHz hızım var bu yeterli olmaz mı ? , internet hızına göre render bile yapmam hatta ben saglamlık açısından boyle bir pc topluyorum arada sırada oyun oynarım diye
+güncel yokmu tavsiyesi olan
Hocam gayet yeterlı olur bende onu dıyorum overlock yapmıycaksan i7 4790K yerine i7 4790 al,aynı şekilde Z97 chipsetli anakart yerine H97 olanını al.Hocam istediğini sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.