Bro ytden gelen parada dolar uzerinden geliyor dusmesede olur bi yerde
hocam orası oyle ama işte ne yapalım Allah'a şükürler olsun her zaman bir başlangıç yapmak istiyor insan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bro ytden gelen parada dolar uzerinden geliyor dusmesede olur bi yerde
2 hafta önce monster abra a7 v6.1.1 aldım. 17 inch ve özelliklere artı oalrak 128 gb ssd eklettim.3500 lira ödedim. henüz oyun oynamaya fırsatım olmadı ama şuanda bilgisayarı açtığımda 7 saniyede masaütünü görüyorum. video montajı yaptığım için büyük ekranın avantajı gerçekten çok fazla. render süresi inanılmaz.birtek mat ekranın renkleri göstermesindeki eksikliği biraz eksi birde bilgisayarın ağırlığı. bunun dışında tabiki gta 5 oynadığımda daha iyi bir fikir verebilirim![]()
Eğer ki oyun önemliyse masaüstü al yok illa laptop olsun diyorsan ve oyundan vazgeçebilirsen macbook pro al eğer ki tekrar dizüstü alıcak olsaydım saniye düşünmezdim zaten oyunun tadını çıkarmak istiyorsan masaüstünün verdiği tadı laptoptan kolay kolay alamazsın
hocam bu laptop un ekran kartı biraz dusuk gibi geldi gozume, gtx970 leri gorunce surekli bi alt modeli düşük geliyor
hocam aslında oyle oyun oynucak degilim bu saatten sonra , ozgun bir proje vs. olsa masaüstü toparlarım ama macbook da düşünmüyor değilim . birde söyle yapılabilir . masaüstü acık kalır evde giderim gezerim diledigim zaman baglanıp işlemlerimi yaparım bu sekildede olmaz mı ?
monster abra var bende çok memnunum ama bi kaç gün içinde şunu da alacağım. Senin de fiyat aralığına uygun MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar
Hocam tamamen ihtiyaç ile alakalı eğer ki oyun ihtiyacı duymuyorsan ve taşınılır olsun gezerim ben diyorsan bence düşünmeden macbook pro al, eğer ki editlemedir adobe programlarıdır bunlarla uğraşıyorsan double düşünme direk al.Ama dediğin gibi bir proje vs düşünüyorsan masaüstü topla ben şahsen ikisini bir arada yapmayı düşünüyordum ki ben adobe programlarıyla haşır neşir olmayı severim daha sonra bir seçim yapmam gerektiğine karar verdim ve genelde evde masabaşı çalıştığım için masaüstü toplamaya karar verdim, ancak çok fazla para harcadığım için ve gerçekte ihtiyacım olmadığını farkettiğim için en az bi 5-6 ay ertelemeyi düşünüyorum şu anda.Gerçekte neye ihtiyacın olduğuna karar vermen lazım
hocam bu laptop un ekran kartı biraz dusuk gibi geldi gozume, gtx970 leri gorunce surekli bi alt modeli düşük geliyor
![]()
HOCAM BUNUN EKRAN KARTI SIKINTI CIAKRABİLİR , DÜŞÜK GELİYOR HEP GOZUME BUNLAR
Hocam aslında bende bu sekilde düşünüyorum , uzun soluklu bir pc istiyorum hem performans hem fiyat acısından uygun olsun istiyorum , arada sırada oyunlara girerim belki , genellikle yt calısırım , zaten programlama okumak istiyorum programlamlama yapıcam ikisini bir arada goturebilecegim birşey istiyorum sanırım burda masaüstünde bitiyor .
Neyse artık yatayım hocam 3 saat sonra kalkıp birde okula gdicem çok kotu gun olucak gibi gozukuyor bu saatler oldu hala ödev+forum yetti![]()
o kadar paraya topluyorsan büyük ihtimal oyun düşünüyorsun. Gtx 970 yada gtx 980li bi masaüstü topla 5 yıl götürür rahat.
Hocam ben uzun omurlu olsun diye aliyorum bunu suanda kullandigim 10 yillik bir bilgisayar , bazilari diyebilir cok buyuk rakamlar la topluyor diye cektim zorlugu onlarda ceksinler emin olun banada hak verirler o zaman .
Oyunlara arada sirada girerim hocam bide saglam bi internete girebilen tablet aldim mi tamamdir surekli masaustinu kontrol edebilirim
intel i7-4790k işlemcili
Msi Z87-G45 Gaming İntel Z87 Soket 1150 anakartlı
16 GB Ram
2 tane de 22inç FulL HD kaliteli monitör al
Tamamdır. Laptopa harcama boş yere
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.