4k izlemeye yeterli kazançmı ?

• Kullanıcı puama637
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ben de youtube işine yeni başladım.Yabancı bir dizi yükledim.Şansıma hit yaptı.Ama bir girdim kanala kazanç böyle.Video ortası açık reklamlar.Sizin yorumlarınıza bakılırsa daha daha fazla kazanması lazım ama kaznç bu şekilde.Dil ingilizce değil ama.Değerli yorumlarınızı bekliyorum kanal quiz partnerde.

Dil demek izlendiği ülke demek hocam , sadece ingilizce olması da farketmiyor dilin yani Amerika'dan gelen izlenim ile Zambiya‎'dan gelen ya da İskoçya'da gelen izlenimler arasında kazanç farkı olur [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] yanlış yönlendirme insanları babuş :D

Bir de video uzun ise ki tamamı da izlenmeli yani 1 saatlik video koyup ilk 15 dk'sında video olur gerisi boş ise izlenmezse kazanç yine düşer hocam , video uzunluğu da önemli.

Dil demek izlendiği ülke demek hocam , sadece ingilizce olması da farketmiyor dilin yani Amerika'dan gelen izlenim ile Zambiya‎'dan gelen ya da İskoçya'da gelen izlenimler arasında kazanç farkı olur [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] yanlış yönlendirme insanları babuş :D

Bir de video uzun ise ki tamamı da izlenmeli yani 1 saatlik video koyup ilk 15 dk'sında video olur gerisi boş ise izlenmezse kazanç yine düşer hocam , video uzunluğu da önemli.

Üstadım izlenen ülkeler resimdeki gibidir.Videolar 32 şer dakikadır.Neyse yinede Allah bin bereket versin.Yeni başladık.Bu kazançta yeter bana.İleri de daha iyisi de olur inşaallah.

Son düzenleme:
ben kazancımı paylaşsam intihar edersiniz :D

Bende [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Arkadaşı Çok Seviyordum Ya :D
Edit : Şaka Bir Yana :D 6K İzlenime 90 $ Çok İyi Ya :D

gösterişe gerek yok :D
Madem Herkes Attı :D Bende 1 Haftalık Kanalımı Atıyım :D
Bazıları Az Diyecek :D TR İçerik Çalışıyorum Bence İyi :D
AYo1EL.png

Bende [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Arkadaşı Çok Seviyordum Ya :D
Edit : Şaka Bir Yana :D 6K İzlenime 90 $ Çok İyi Ya :D

Sen beni gerçekten sevsende bir şey değişmez .. Geçen gün 1 arkadaş botunu kullanmak istedi arkadaşı gönderdik sana ödemesini ben yapıcam diye yok çekmişsin :P

Sen beni gerçekten sevsende bir şey değişmez .. Geçen gün 1 arkadaş botunu kullanmak istedi arkadaşı gönderdik sana ödemesini ben yapıcam diye yok çekmişsin :P

Zaten espirisine yaptım :) , ayrıca 2.bir konu Yok çekmişsin diye bir şey yok ben konuda belirttim para bugun lazım dedim sen sabaha göndericem demissin kelimeleri kontrol et bakalım uyuşuyormu :)

Zaten espirisine yaptım :) , ayrıca 2.bir konu Yok çekmişsin diye bir şey yok ben konuda belirttim para bugun lazım dedim sen sabaha göndericem demissin kelimeleri kontrol et bakalım uyuşuyormu :)

Senden botu almak istiyen birine neden YOK çekeceksin? O An senden istediği için YOK çekmişsin .. yoksa benim şahsıma gıcıklığın filan yok olmadığı içinde tamamiyle YOK çekecek değilsin :)

Senden botu almak istiyen birine neden YOK çekeceksin? O An senden istediği için YOK çekmişsin .. yoksa benim şahsıma gıcıklığın filan yok olmadığı içinde tamamiyle YOK çekecek değilsin :)

Hocam O an istediğimle keyfimle vs. alakası yok :) gerçekten gece para lazımdı madem sabah gönderecektiniz sabah fazla birşey yoktu gece 3müydü 4müydü hatırlamıyorum , neyse ne farkı vardı yani? o saatte gönderseydiniz.
ben tekrar söylüyorum o gece para lazımdı.Çok cevabını merak ediyorsanız özelden pm atarsanız söylerim.Ama keyfimle alakası yok bu işin :)

Hocam O an istediğimle keyfimle vs. alakası yok :) gerçekten gece para lazımdı madem sabah gönderecektiniz sabah fazla birşey yoktu gece 3müydü 4müydü hatırlamıyorum , neyse ne farkı vardı yani? o saatte gönderseydiniz.
ben tekrar söylüyorum o gece para lazımdı.Çok cevabını merak ediyorsanız özelden pm atarsanız söylerim.Ama keyfimle alakası yok bu işin :)

gece saat 3-4 kafam artk gitmişti paypalda o an para olmadıgı için karttan çekecekti. İnternet bankacılığına girip internete alışverişe açıp tekrar göndermek zahmetliydi o saate olduğu için ondan dolayı gönderemedim .. Neyse can sağlığı olsun artık bir daha ki sefere anlık öderiz

gece saat 3-4 kafam artk gitmişti paypalda o an para olmadıgı için karttan çekecekti. İnternet bankacılığına girip internete alışverişe açıp tekrar göndermek zahmetliydi o saate olduğu için ondan dolayı gönderemedim .. Neyse can sağlığı olsun artık bir daha ki sefere anlık öderiz

Eyvallah Hocam Anlayışla Karşıladığınız İçin Cansınız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri