Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vestel 55CA9550 yalnız 140cm
Maksimum 121 cm olacak.Daha fazlası sığmıyor.Teşekkür ederim önerin için.
http://www.enginev.com.tr/index.php?p=7&id=400
tv ünitesini de yenileyelim
Kod:http://www.enginev.com.tr/index.php?p=7&id=400
Bence piyasadaki en iyileri Samsung yada Lg İkisi arasında karşılaştırma yapıp kafana yatanı alabilirsin. vestel falan hikaye geliyor bana.
LG 'den şaşmayın hocam.
Model önerebilir misiniz?
LG iyidir. WEBos isletim sistemi ile gayet iyi.
aşağıdakinin almanya fiyatı 600 eurodur. Yaklaşık 2000 tl
LG 49UF6809, LED Televiyon, 123 cm (49 Zoll), 2160p (4K Ultra HD), Smart-TV
123 cm (49"), 4K Ultra HD, LED
PMI 1000, Smart TV
(DVB-T/C/S)
DLNA, CI+, WLAN, HbbTV, 2x HDMI, 1x USB, Dolby Digital Plus
![]()
Verdiğiniz parça sanırım TR'de yok.
LG 49UF8507 DVB-S2/T2/C 4K UHD 3D WEBOS SMART LED LCD TV + 2 GÖZLÜK - Teknosa
biz şahsen bunu aldık hocam bütçe olarak 200 300 tl fazla fakat indirim çeki kurtarır sizi
TR'de varmı diye bakmadım ama her firmanın kendi ülke bayiliği o modeli o ülkeye getiriyor destek birimleri farklı oluyor sadece. LG Türkiye'ye bi bakalım
Ultra HD 4K TV Modellerini Keşfedin | LG Electronics Türkiye
bu sayfada şu modeller aynıdır : [MENTION=34032]ramob7[/MENTION]
49UF6407 ULTRA HD LED Smart TV | LG Electronics Türkiye
49UF8507 4K ULTRA HD TV | LG Electronics Türkiye
Türk malını kötülemek istemem de gidip vestele para vermeyin hocam. Gidip teknosada bimekste karşılaştırın vestelde görüntü kalitesi namına hiçbir şey yok. Lg ve samsung iyidir ama lg bi tık daha iyi gibi geliyo bana şuan alıyo olsam lg alırım.
Türk malı ?Türk malını kötülemek istemem de gidip vestele para vermeyin hocam. Gidip teknosada bimekste karşılaştırın vestelde görüntü kalitesi namına hiçbir şey yok. Lg ve samsung iyidir ama lg bi tık daha iyi gibi geliyo bana şuan alıyo olsam lg alırım.
Philips LG samsung iyidir özellikle samsung curved olanlar cok hoşuma gidiyor. SAMSUNG UE55HU7100SXTK CURVED 4K UHD SMART Future Ready LED LCD TV - Teknosa Bu 55 inç ama tip olarak böyle![]()
LG ve samsung diye belirtmiş zaten arkadaşlar. Bende LG kullanıyorum ve gayet memnunum. Philips den uzak dur bana kalırsa karşılaştır ve öyle karar ver en azından![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.