4k Lcd TV Tavsiyesi

ramob7

Kayıtlı Üye
-Usb
-Wifi
-Maksimum 121 cm
-Fiyat 2000-3000 TL

Lcd alacağım.Sizde tavsiye bekliyorum. :)

vestel 55CA9550 yalnız 140cm

Bence piyasadaki en iyileri Samsung yada Lg İkisi arasında karşılaştırma yapıp kafana yatanı alabilirsin. vestel falan hikaye geliyor bana.

LG iyidir. WEBos isletim sistemi ile gayet iyi.

aşağıdakinin almanya fiyatı 600 eurodur. Yaklaşık 2000 tl

LG 49UF6809, LED Televiyon, 123 cm (49 Zoll), 2160p (4K Ultra HD), Smart-TV

123 cm (49"), 4K Ultra HD, LED
PMI 1000, Smart TV
(DVB-T/C/S)
DLNA, CI+, WLAN, HbbTV, 2x HDMI, 1x USB, Dolby Digital Plus

D2zk11.png

LG iyidir. WEBos isletim sistemi ile gayet iyi.

aşağıdakinin almanya fiyatı 600 eurodur. Yaklaşık 2000 tl

LG 49UF6809, LED Televiyon, 123 cm (49 Zoll), 2160p (4K Ultra HD), Smart-TV

123 cm (49"), 4K Ultra HD, LED
PMI 1000, Smart TV
(DVB-T/C/S)
DLNA, CI+, WLAN, HbbTV, 2x HDMI, 1x USB, Dolby Digital Plus

D2zk11.png

Verdiğiniz parça sanırım TR'de yok.

Son düzenleme:
Türk malını kötülemek istemem de gidip vestele para vermeyin hocam. Gidip teknosada bimekste karşılaştırın vestelde görüntü kalitesi namına hiçbir şey yok. Lg ve samsung iyidir ama lg bi tık daha iyi gibi geliyo bana şuan alıyo olsam lg alırım.

LG 49UF8507 DVB-S2/T2/C 4K UHD 3D WEBOS SMART LED LCD TV + 2 GÖZLÜK - Teknosa

biz şahsen bunu aldık hocam bütçe olarak 200 300 tl fazla fakat indirim çeki kurtarır sizi

Çok memnun kullanıcıları var.Bunu almayı düşünüyorum.Bilgi için teşekkür ederim.

TR'de varmı diye bakmadım ama her firmanın kendi ülke bayiliği o modeli o ülkeye getiriyor destek birimleri farklı oluyor sadece. LG Türkiye'ye bi bakalım

Ultra HD 4K TV Modellerini Keşfedin | LG Electronics Türkiye

bu sayfada şu modeller aynıdır : [MENTION=34032]ramob7[/MENTION]

49UF6407 ULTRA HD LED Smart TV | LG Electronics Türkiye

49UF8507 4K ULTRA HD TV | LG Electronics Türkiye

Bilgi için teşekkür ederim.Hz miktarı nasıl bir etki yapıyor?

Türk malını kötülemek istemem de gidip vestele para vermeyin hocam. Gidip teknosada bimekste karşılaştırın vestelde görüntü kalitesi namına hiçbir şey yok. Lg ve samsung iyidir ama lg bi tık daha iyi gibi geliyo bana şuan alıyo olsam lg alırım.

Size katılıyorum.Kime sorsam LG öneriyor. :)

Türk malı ? :D İki üç tane önemsiz parçayı kendileri üretiyolar alayını bilindik markalardan alıyorlar sonra Türk malı yerli mal diye milleti kekelemeye çalışıyorlar :D vestel türk malı falan değil ya hikaye :D

LG ve samsung diye belirtmiş zaten arkadaşlar. Bende LG kullanıyorum ve gayet memnunum. Philips den uzak dur bana kalırsa karşılaştır ve öyle karar ver en azından :D

Philips LG samsung iyidir özellikle samsung curved olanlar cok hoşuma gidiyor. SAMSUNG UE55HU7100SXTK CURVED 4K UHD SMART Future Ready LED LCD TV - Teknosa Bu 55 inç ama tip olarak böyle :)

LG düşünüyorum ben.Teşekkür ederim tavsiyen için. :)

LG ve samsung diye belirtmiş zaten arkadaşlar. Bende LG kullanıyorum ve gayet memnunum. Philips den uzak dur bana kalırsa karşılaştır ve öyle karar ver en azından :D

LG 49UF8507 bu parça çok hoşuma gitti.Memnun kullanıcısı çok. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri