4.5 ay mı?![]()
Ek incelemeye girmiş miydi? Aynı durumu yaşıyorum ama benim ki 2 ay önce ek incelemeye girdi hala bekliyorum
Ek incelemeye girmedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4.5 ay mı?![]()
Ek incelemeye girmiş miydi? Aynı durumu yaşıyorum ama benim ki 2 ay önce ek incelemeye girdi hala bekliyorum
[MENTION=71797]tufan54[/MENTION] Hayırlı olsun. Kaç günde onay aldınız hocam? Kaç video vardı? Galiba siz oyuncak açma videosu atıp red aldığınızı yazmıştınız. Ne gibi değişiklikler yaptınız yazarsanız sevinirim.
Saol hocam müzik kanalını çocuk kanalına çevirdim o oyuncak açma olan kanalım başka o onay almadı daha o kanaldan buna trafik yolluyorum yeni yüklediğim videolar 4 k olduktan sonra 3 gün falan sürdü açıldı 13 videom var.
Demek ki bir şekilde yeni videoların da 4k'yı bulması gerekiyor. Bunu öğrendiğim çok iyi olduÇok sağol hocam. Bol kazançların olsun.
1000 abone altına düştüğü için yaklaşık 4.5 ay önce para kazanması kapatılan kanalımın an itibariyle para kazanması açıldı.
selam kanalımız 1000 aboneden düştü mesela ama para kazanması açık para kazanma kapanıyormu devammı ediyor actırabiliyormuyuz şu anda 1000 abone altında para kazanabiliyormusun ?
arkadaşlar dün para kazanma için gerekn tüm şartlar sağlandı bu onay kendisi otomatik mi gidiyor incelemede filan yazıyor ama burda çoğu kişi gönderdim filan diye yazınca merak ettim boşuna beklemeylim öyle bişi varsa diye![]()
Şartları ilk karşıladığında otomatik gidiyor tüm ayarları yaptıysan red yiyenler 30 gün bekliyor tekrar başvur butonu oluyo tekrar baş vuruyor.
2-3 ay önce fazla ilgilenmediğimden abonede bini geçip sonradan bin altına düşüş olmuştu onaydan düşmüştü sonra yavaş yavaş ilgilenince bini geçti ve durum resimdeki gibi hocam sanırım otomatik gitti sorun yok
![]()
Sıkıntı yok incelemede kanalın inş onay alırsın.
Hala 4000a saat yapamayan varmi
kanalım onaylanmadı. 2 aydır sanırım onaya göndermiştim bugün tekrarlanan içerik deyip red etmişler. Beklediğim sonuçtu. Sanırım temmuz da bir çok kişinin kanalı sonuçlanmıştır bir kontrol edin derim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.